reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOBRY I SUPER GORACY DZIONEK

oj tak telefon i pilot to jest super zabawka muj mały tak ostatnio mi obslinił kom ze nie mogłam naładowac :)

do mnie nie doszły jeszcze ksiazki :(

dzis ma byc u mnie 32 stopnie tylko, a weekend do 34 w cieniu suuuuuper

reklama
Izabelka no ja bym nie pusciła dziecka na spacer z kobieta ktora dopiero co poznaje twoje dziecko przecierz ona nic o nim niewie i go niezna

a wogule to wstalismy o 8.00 na sniadanie i idziemy dalej spac

a ja mam chwile dla siebie ;D ,zdaze popisac wyszykowac sie i jak mały wstanie to robimy wypad z domu

Ja też bym jeszcze samej opiekunki nie puściła na spacer, najlepiej idźcie w trójkę,tylko pozwól opiekunce się wykazać jak maleństwo zapłacze, albo zechce mu się pić, niech wtedy ona się nim zajmie. U nas już parówka, a ja muszę iść dzisiaj do banku i na pocztę, chyba małą zostawię z babcią, nie będę jej ciągnęła w taki skwar ;D ;D ;D

reklama
witam

jak przeczytałam o 6-letnim dzieku, które jest na cycu to normalnie :o

ja nie karmiłam piersia, na poczatku bardzo to przezywałam i długo miałam wyrzuty sumienia, ale teraz jestem zadowolona, Maja jest zdrowa, szybko się rozwija i jest wszystko OK

a jesli chodzi o smoczek, to dawałam jej, ale 3-4 tygodnie temu mała sama odstawiła :)

Do góry