reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nie moge rozgryź do konca laptopa:no:Wiec ciezko mi na nim pisac...
Zuza od kilku dni późno zasypia-własnie A. sie z nią męczy...Połozył ja do łózeczka i czeka az zaśnie a ona rewolucje w nim robi:-D:-Di sobie podśpiewuje...Wiem że tak nie zaśnie bo nauczyła się zasypiac w naszym lożku i potem ja przekładam-jakos ostatnio ciężko u niej z zasypianiem...
Byliśmy na hipoterapii teraz piwko z sokiem malinowym sobie popijam.

reklama
Witam wieczorkiem
Moja jakoś dzisiaj sama przed godz.22 zasnęła tak więc nie jest źle:-p:-p
Patrysia dzidzia jeszcze urośnie, najważniejsze że zdrowa:tak::tak::tak:
Dorota jasne że w domku najlepiej, troszkę sobie odpoczniecie:tak::tak::tak:
Agnes jak nie ma ruchu to nawet starzy ochroniarze lepsi niż nikt;-);-)
M już w łóżku leży ale na szczęście dał mi spokój bo @ u mnie gości:-p:-p:-p

Witam wieczorkiem
Dominik juz spi a dziewczynki leza w wyrkach:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze zaraz tez usna:-)
Ja sobie leze i pije herbatke.Zaraz poczytam co napisalyscie

widac bardzo dobrze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mam pytanie czy ktoras zna jakis darmowy program do przerobienia zdjęcia na wzór haftu krzyżykowego???
jakby ktoras znalazla albo miala cos takiego prosze o wklejenie plis ;-);-);-);-)

Wczoraj siostra była prywatnie u lekarza i powiedziała że owsiki od zwierzaka domowego albo od innego dziecka. Zwierzatek nie maja wiec siostra wywiaad zrobiła i okazało sie że siostrzeica szwagra miała owsiki jakies 4 m-ce temu(ma 3.5 roku i spi z kotem:szok:). Dzisiaj mała płakała aż sie :szok:zanosiła-chyba lek zacząl działac....
Ide spac bo padam na twarz....

Czesc dziewczyny My juz w domu :-)
Wrcilysmy po 20 Ale w niedziele wieczorem zas wracamay do szpitala Teraz jestesmy na przepustce W poniedzialek rano bardzo wazne badania krwi Niektore wyniki beda na dniach a na niektore kilka tygodni czekania :-(
Dzis Oliwka miala laryngologa i ma plyn w uszach I w poniedzialek mamy rano BADANIE SLUCHU

Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-)
Fajnei ze udalo sie Wam wyjsc na przepustke:tak::tak::tak:

sorki dziopki ale was dzis nie nadrobie
wiktoria najlepszego od naszej rodzinki ;-);-);-)

a ja dzis jestem nie w chumorze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dwa miesiace temu wypralam dywan a popoludniu przyszla ciocia (ta z dołu co mi czarka pilnuje) i co??? spadł jej popiół na dywan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic sie nie odezwalam, teraz znow wypralam dywan i powiedzialam jej ze u nas w pokoju sie nie pali tylko jak chce to w kuchni niech sobie zapali ona sie obraziła i mówi mi tak: "no bo ja wam tylko brudze" z takim wyrzutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale widac moje słowa sa rzucane na wiatr a do niej jak grochem o sciane mozna tłuc i nic nie zrozumie a po czym wnioskuje??? na srodku dywanu wypalona jest ciemna plama po popiole i tego juz nie spiore :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem poprostu wsciekla, a nie moge jej zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza, a ona wszystkim dookola moze uwagi prawic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za nawiedzona baba:wściekła/y::no::no::no:U mnie w domu sie nie pali:no::no::no:Nie wyobrazam sobie nikogo siedzacego w jakims pokoju z papierochem w lapie-no zabilabym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja sama albo zamykam sie na balkonie albo ide ze smieciami

dziś miałąm luzik w pracy,ruch średni,ale dzień nawet szybko mi zleciał :tak::tak::tak::tak::tak:

ochroniarze sklepów do mnie zaczeli przychodzić na pogawędki :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p szkoda że to staruszki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oglądam "Tancerze" a Oliwka jeszcze nie śpi :no::no::no::no:

Kochana,moze na innej zmianie beda jacys mlodzi przystajniacy;-):-)
Witam nie moge rozgryź do konca laptopa:no:Wiec ciezko mi na nim pisac...
Zuza od kilku dni późno zasypia-własnie A. sie z nią męczy...Połozył ja do łózeczka i czeka az zaśnie a ona rewolucje w nim robi:-D:-Di sobie podśpiewuje...Wiem że tak nie zaśnie bo nauczyła się zasypiac w naszym lożku i potem ja przekładam-jakos ostatnio ciężko u niej z zasypianiem...
Byliśmy na hipoterapii teraz piwko z sokiem malinowym sobie popijam.
Moje tez nie spia:no::no::no:Juz nie wiem co z Nimi sie dzieje:no::no::no:Wiktoria lezy i sobie gada a Klaudia wyszla z lozeczka i puszcza sobie baczka na podlodze:szok::szok::szok:
MAMITKA
Ale mi narobilas smaka na piffko:tak::tak::tak:A jak tak dawno nie pilam

reklama
Do góry