reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

alo laski wstawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pochorowalyscie sie wsytkie czy co??????????????
wzucilam pare fotek na nk:zawstydzona/y::-)

dzis spacerek do zkoly,ale zis jak nie pada to z przyjenoscia pojde:tak::tak::tak::tak:

Dla naszego kochanego bezsennego Toniego z okazji 1 urodzin najlepszego zyczenia od zimnej e-cioteczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
i ja juz jestem :-)
I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN PIERWSZO URODZINOWYCH DLA TONIEGO

U mnie nocka fajna Oliwka obudzila sie 2 razy Ale G do niej wstawal Ja ja nakarmilam juz o 5,30 Ja niedawno wstalam A Oliwka wlasnie oczka otworzyla Dzis kilka soraw na miescie do pozalatwienia Wiec nudzis sie nie bede :-)

Kurna nie wiem co mi jest Tak mnie dziwnie boli glowa u gory i cala twarz po boku az do gardla Tak mi wali tym bolem Nie wiem moze cisnienie ?
Kurna boli strasznie Jeszcze ja sie rozchoruje i bedzie tyle Tylko ten bol taki dziwny :-(

Ciśnienie to raczej nie bo ja też niskociśnieniowiec jestem i zaraz odczuwam jak ciśnienie leci w dół.
Ja dzisiaj do reala idę coby sobie czas zapełnić, ponoć jakieś kozaczki śniegowce mają być to zobaczę czy warto kupić:tak::tak::tak:

witajcie,ja własnie jem sniadanko,Oliwka już rozrabia :tak::tak::tak::tak:

jeszcze trochę ponad godzinka luzu i musze maszerowac do pracy :tak::tak::tak:

a dziś piątek 13-tego-oby nie był pechowy:sorry:

a wczoraj zapomniałm wam napisac miałam w sklepie próbe kradziezy taka podpita dziewczyna chciała mi buchnąć gumki do włosów ale nie dałam się :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:i ją przegoniłam:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
ANACONDA no to ja nie wiem co mi jest Wzielam tabletek i narazie jeszcze nie pomlogla a boli strasznie Kurna chyba pechowo dzis sie zaczyna ten piatek 13
AGNES brawo dla ciebie za czujnosc :-)
Szef bedzie zadowolony :-)
A z kim jest Oliwka jak idzie do pracy ?

Oliwka bajki oglada ale musze ja przebrac bo mokro ma pewnie w pieluszcze :-)

Do góry