reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja
Dzsiiaj pospalismy tylko do 9,ale z wyrka wyszlam dopiero o 10:tak::tak::tak:Jestesmy juz po sniadanku i niedlugo idziemy na plac pobiegac i pograc w pilke:tak::tak::tak:Pogoda cudna i na razie tylko slonce:-):tak::tak::tak:

Witam
U naspogoda taka sobie nie jest zimno ale zachmurzono
Emily dzis wstala o 9 30 ale do 10 jeszcze polezalysmy:tak::tak::tak:
Ja mam dzis w planie z nia isc do parku ze zwierzetami:tak::tak::tak:
A wczoraj na tej imprezie z lamionami bylo SUPER Emily bardzo sie podobalo potem latala ze swoim lamionem i nie chciala go oddac troche go popsula a miala taki fajnusi z Hello Kitty szwagierka jej zrobila:tak::tak::tak:

MH no to gratuluje:tak::tak:

ANABUBA kochana
W dniu tak pieknym i wspanialym zyczymy Tobie sercem calym zdrowia szczescia pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci:tak::tak::tak:

Dziś powinnaś być królową, wypoczywać cały dzień. Komplementów słuchać dużo, wszystko na skinienie mieć. Nawet, kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz tę chce mieć dzisiaj będziesz miała wszystko, bo to jest Twój dzień.

ANABUBKA
Wszystkiego najlepszego,zdrowka ,szczescia,pomyslnosci i dalej juz sama wiesz;-):-)

MH
No to podwojne gratulacje hehe:tak::tak::tak:

DOROTKA
Nie mialam problemow z rozroznianem dziewczynek bo One sa dwujajowe,a wiec nie sa takie same
Tak ,mam wozek podwojny

AGNIESZKA ciesze sie ze Emily podobal sie wieczor z lampionami :-)Dzis tez mamusia jej atrakcji narobi ze zwierzatkami :-)
DOWIKLA dzieki :-)
ANABUBKA JA TEZ DOLANCZAM SIE DO ZYCZEN URODZINOWYCH STO LAT :-)

No i po zakupach Oliwke ledwo co kilka minut temu uspalam A sasiad zaczal wiercic i mlotkiem stukac Strasznie glosno ale narazie spi Pewnie dlugo to nie potrwa :-(
Ide na obiad nastawic Cos posprztac i zjesc puki Oli spi bo w tym halasie to nie wiem ile to potrwa :-(

Dorota zauwazylam ze Ty z Zor tak wiec nie daleko bo ja z Rybnika pochodze:tak::tak::tak: teraz mieszkam w Niemczech ale jestem dosc czesto w Rybniku u rodzicow:tak::tak: to juz 4 panienka z naszych okolic tzn Ja , Ty Ania, Medeuska , Patrysia:tak::tak::tak: Trzeba by sie bylo kiedys na kawie spotkac :tak::tak::tak:

Dorota zauwazylam ze Ty z Zor tak wiec nie daleko bo ja z Rybnika pochodze:tak::tak::tak: teraz mieszkam w Niemczech ale jestem dosc czesto w Rybniku u rodzicow:tak::tak: to juz 4 panienka z naszych okolic tzn Ja , Ty Ania, Medeuska , Patrysia:tak::tak::tak: Trzeba by sie bylo kiedys na kawie spotkac :tak::tak::tak:
To daj znac kiedy bedziesz w rybniku Ja npewno wpadne i sie spotkamy Fajnie byloby sie wsztystkie 4 z dzieciaczkami spotkac :tak:
Ja mieszkam bardzo niedaleko MEDEUSKI i jak tylko sprawy szpitalne sie uloza to napno sie spotkamy :tak:

Wlasnie kiedy bedziesz w Polsce?

Ja pozmywalam Pranie sie wypralo :tak:Wytarlam kurze I pojadlam :tak:
Oliwka pospala 1 godzine 10 minut
Na wspolnej powtorki ogladam ;-)Musze jeszcze rybke przygotowac I podlogi posprzatac Lazienke i wc Wiec sie dzis nie wysilam za bardzo hehehe
Zupke dla Oliwki juz mam tak za jakas godzinek bedziemy jesc :tak:

reklama
Do góry