reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja sobie posprzatalam chatke i umylam glowe:tak:A teraz mnie wszystko boli i wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziewczyny mi chodzily po mokrej podlodze-ale Je wyzywalam:no:
Teraz ogladaj baje na 1 wiec mam chwilke:tak::tak::tak:
Jutro spotykam sie u mnie w domu z kolezankami z naszego forum ale z Poznania:-):tak:Mam nadzieje ze spotkanko wypali i ze wszystkie dzieci beda sie ladnie bawily:tak::tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny ja tylko na chwilke zaraz ide dzieci uspic i dalej szyc dzisiaj uszyłam 10 par :szok::happy::happy::happy::happy:mam jeszcze jakies 20 par do szycia :tak::tak:.A tak wogule nie wiem co sie na bb dzieje.
a Aleksia wruciła do nas bo widziałam ze na nk konto założyła

Czesc dziewczyny ja tylko na chwilke zaraz ide dzieci uspic i dalej szyc dzisiaj uszyłam 10 par :szok::happy::happy::happy::happy:mam jeszcze jakies 20 par do szycia :tak::tak:.A tak wogule nie wiem co sie na bb dzieje.

a gdzie ty taka fuchę załapałaś z tymi kapciami????
pracochłonne to jest???
ile Ci płacą za to?opłaca sie?tak z ciekawości się pytam:tak::tak::tak::tak::tak:

a jeśli chodzi o Aleksię to nie odzywała się teraz na bb a na nk tez nie zauwazyłam żeby konto założyła :no::no::no::no:

Oliwka kończy kolację i zaraz bęę kładła ją spać :tak::tak::tak:

Dla mnie też to było jak niedziela :-p

Zapomniałam sie pochwalic, że będę ciocia bliźniaków :-p
O proszę, podwójne szczęście

gdzieś Ty ja kochana znalazła?
a nie można dołaczyć do tej roboty? Tylko pewnie przesylki bylyby nie warte zachodu

Wiktoria i JA bym sobie dorobila Tylko ze szyc nie potrafie :-(
DOWIKLA to milego jutrzejszego spotkania :-)
AGNES zdrowka dla Oliwki Oby nie zachorowala

Oliwka spi gdzies od 20,30 Jakos zaczyna kaszlec przez sen :-(
Ogladam MAM TALENT i nic sie nie dzieje
Jutro msza i szpital :-(
Na szczescie do szpitala zawiezie nas Chrzestna Oliwki i jej maz :-)
Nie trza sie tluc autobusami

cześć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem, wiem nie odzywałam sie długo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:aż mi wstyd
nie mam ostatnio za dużo czasu na bb a jak już siądę to zjawia się m i ma jakieś nieuzasadnione pretensje, ze siedzę przed kompem:wściekła/y:w pracy też nie dam rady do Was wpaść bo mam duze zaległości, dwa tygodnie siedziałam z Misią w domu:-:)-:)-:)-(zapalenie oskrzeli znów się do niej przyplątało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wszystkim odchodzącym ostatnio imieniny i urodziny wszystkiego naj naj naj, choć spóźnione to szczere:tak::tak::tak::tak:i dla Anabubki najlepszego bo dzisiaj świętuje nasza etatowa czarownica;-);-);-)

niestety nie poczytam co u Was bo już muszę znikać, m mnie pogania, wkurza mnie ostatnio strasznie i ciągle się kłócimy:wściekła/y:

miłego sobotniego wieczoru a właściwie to już nocy;-)

dobranoc kochane, pamiętajcie o mnie :tak:

Witam w słoneczny sobotni poranek:cool2:.My tradycyjnie na basen z Olkiem a potem na zakupy i do teściów.
Chłopaki pod przymusem szybko zasnęli a Julu tej nocy bez pieluchy,raz go tylko wysadziłam i rano sucho było:tak:.Olek wczoraj rozlał 2 litry coli i za karę sam posprzątał mopem:szok::tak:.
Anabubciu
z okazji 18-tych;-) urodzin
100lat

lato3a.jpg

I ja się dołączam do życzonek :-D:-D:-D:-D
Dla mnie też to było jak niedziela :-p

Zapomniałam sie pochwalic, że będę ciocia bliźniaków :-p
No to moje gratulacje :tak: bliźniaki hehe chyba bym nie dała rady :-D kilka razy pilnowałam koleżance bliźniaków i to miałam wtedy z 14 lat chyba :tak: oj masakra a one po 4-5msc miały :sorry:
To lecisz z robotą Kochana jak nie wiem :tak: pozazdrościć :tak: też bym chciała jakąś robotę do domu :sorry:

Witam w sobotę :tak:
Ja wczoraj i dzisiaj z dzieckiem na dworze, bo Kubek nie chciał coś w domu zasnąć a że ładna pogoda to można a raczej trzeba było korzystać :-D teraz już śpi na szczęście :tak: więc ja mam chwilę żeby wejść :-D jutro na chrzciny ale coś mi się nie chce, marzy mi się taka leniwa niedziela :-) marzenia ściętej głowy hehe :-D:-D
Aha Anabuba i nie chodzę w stringach :tak: jakoś już od 2 lat :-D więc ja nie wiem skąd te zapalenie jajnika znowu :sorry:

Witam! JA rano pożarłam sie z A. na maxa:wściekła/y:Zadzwoniłam po szwagra i zawiózł nas tzn mnie i Zuze do mojej mamy na wies. I tam przesiedziałyśmy cały dzień. Akurat zjechały sie wszystkie wnuki i wnuczki Mamy wiec było wesoło:tak:;-)Babcia miała wysprzatane ale jak odjezdżałam to jakby stado przeszło-wszedzie okruszki ciastek, chipsy... :szok:Ale Babcia twierdzi że się nudzi...:-DTeraz Zuza śpi, A. zrobił drinka i liczy na "cos":-pale jakoś nie mam chęci:no:

Witam w słoneczny sobotni poranek:cool2:.My tradycyjnie na basen z Olkiem a potem na zakupy i do teściów.
Chłopaki pod przymusem szybko zasnęli a Julu tej nocy bez pieluchy,raz go tylko wysadziłam i rano sucho było:tak:.Olek wczoraj rozlał 2 litry coli i za karę sam posprzątał mopem:szok::tak:.
Anabubciu
z okazji 18-tych;-) urodzin
100lat

lato3a.jpg

dołaczam sie do tych 18-stych urodzin:-D:tak::tak::tak:

bo nie mówi l, jak lala :-( mówi jaja. Byłam ponad 2 miesiące temu, powiedzieli, że mam przyjść za 2 miesiące jeśli nie zacznie mówić L no i nie zaczęła...

Dziękuję i pozdrawiam :-)

A ja zaraz będę miała gości :-)
Co do mowy-mój bratanek ma 4,5 roku i zamiast k mówi t-więc zamiast kogut jest:tak: todut zamiast kot jest tot i tak tez mówi jego brat 3-letni-jak papuga. Mały chodzi do przedszkola i logopeda powiedziała że jeszcze czas....
Wiktoria i JA bym sobie dorobila Tylko ze szyc nie potrafie :-(
DOWIKLA to milego jutrzejszego spotkania :-)
AGNES zdrowka dla Oliwki Oby nie zachorowala

Oliwka spi gdzies od 20,30 Jakos zaczyna kaszlec przez sen :-(
Ogladam MAM TALENT i nic sie nie dzieje
Jutro msza i szpital :-(
Na szczescie do szpitala zawiezie nas Chrzestna Oliwki i jej maz :-)
Nie trza sie tluc autobusami

Powodzenia w szpitalu! Trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej mysli:tak:

reklama
Do góry