reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a tak na ten 1000 zacznijmy od:
drinki1_330.jpeg

drink_d.jpg

no i czym chata bogata ...
jinan07042601.jpg

no i dla osłody ....
gallery6746fruitcarving.JPG

a na koniec aby wszystko to zgubić zapraszam do tańca ...;-);-);-);-)
dj%20whoo%20kid
DSC_7608_small.JPG

miłaej zabawy ;-);-);-);-)

witam się ,jestem pierwsza :tak::tak::tak::tak:

nocka średnia bo Oliwka budziła się z płaczem,nos zatkany tak jak przeczuwałam i zaczyna pokasływać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

już ja szprycuje lekarstwami aby mi całkowicie się nie rozłozyła:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

teraz ogląda Domisie a ja lecę robić śniadanko:-)
M pojechał na zastrzyk

Witam,

moje lae wczoraj siedziały do 22 adzisaj o 7 wstały :szok:

A my dzisaj znowu same w domu :-(

Nie martw się wymową Helenki,mój Julu też literki zamienia:tak: - Toń(koń) mówi:tak:.
My z basenu po dywan pojechaliśmy o taki tyle,że my daliśmy 25zł:tak: BOISKO _ ANTYOPOŚLIZGOWE _ WYPRZEDAŻ _ PROMOCJA (807214801) - Aukcje internetowe Allegro

...

Fajne to boisko :tak:
Jakoś sie specjalnie nie matwie :sorry: Ale była znia w osrodku na rehabilitacji Aniki, i dorwałam logopede i się chciałam zapytać tylko co z toa wymową i do kiedy mam dac jej czas, a ona powiedziała, żebym wpadła za 2-3 miesiace jeśli nie zacznie l mówić :tak: To pójdę, co mi szkodzi :tak:

No tak ale popatrz z innej strony tak jak ja to i tak bym nieszła do pracy a tutaj mam to 2 zł za pare a przy tym nie ma dużo pracy ja nie szyje całego buta bo podeszwe i skórke mam juz gotową ja tylko ręcznie obszywam nicia

Masz rację :tak: Nawet 100zł piechtą nie chodzi :tak: Jak bym miała możliwość to tez bym coś takiego robiła :tak:

jak sie bawić to sie bawić (drzwi wy***** nowe wstawić );-);-);-);-);-)

sorki dziopki ze mnie nie bylo ale mialam jakies takie problemiki, juz jest lepiej (nie mowic) :-D:-D:-D:-D:-D

No to dobrze, że lepiej :tak:

WIKTORIA i ja popieram :-)
Siedzi sie w domu Dziecmi sie czlowiek zajmie Wszystko porobi i jeszcze dodatkowy grosz wpadnie
MH masz racje nawet 100 zl droga nie chodzi Moze razem sobie czekos takiego poszukamy
:-) ???????Tylko jak i gdzie szukac podobnego zajecia aby nas nie oszukali ?????
MARTA ty opiekujesz sie odplatnie jakims dzieckiem?Ja tez bym tak chciala Ale nie mialabym co z Oli zrobic jakby mi zachorowala Bo wtedy wziasc ja chora to odpoada bo by zarazilo tamto dziecko :-(
AGNES dawaj Oliwce juz leki dawaj 3 mam kciuki aby przeszlo szybko

U mnie nocka do bami Oliwce zas sie cos pomieszalo i domaga sie mleka w nocy A juz bylo tak fajnie Dzis nie mialam sil i dalam jej mleko o 24 :-(
MUSZE sie zas za to nocne mleko wziasc :-(

Po sniadaniu musze isc za tymi rajstopami bialymi dla Oliwki
Oli jeszcze spi :-) Pol nocy byla u nas w lzku Ryczala dzis strasznie :-(

Narazie jeszcze jestem ale moge zaginac bo o 15 msza po mszy goscie a o 18 do szpitala :-(

reklama
Do góry