reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ponownie

Fajnie ze sie stesknilyscie
Oczywiscie zdrowka dla chorowitkow bo widze ze sie sporo osob rozchorowalo
Ja dzis obiadku nie gotowalam i zjedlismy na miescie
Pogoda do niczego wiec nawet spacerek odpadl:-( Siedzenie w domu moze dobic
Lura nie spala w poludnie wiec juz marudzi zaraz dam jej kolacje i klade ja spac Moj przez tv wiec korzystam
Anabuba jechalam sama moj tym razem byl w domku

reklama
U mnie nocka do bami Oliwce zas sie cos pomieszalo i domaga sie mleka w nocy A juz bylo tak fajnie Dzis nie mialam sil i dalam jej mleko o 24 :-(
MUSZE sie zas za to nocne mleko wziasc :-(
ona cie moze sprawdzac ;-);-);-);-);-);-)
dzieci są cwane :tak::tak::tak::tak::tak:
wtrwałości życzę
Rajstopki kupione Spacer zaliczony Oliwka spi Msza roczkowa na 15 Pozniej goscie a pozniej szpital Wiec juz raczej nie wejde Moze wieczoremw szpitalu uda mi sie wjesc na momencik
Prosze 3 mac kciuki jutro od 8 rano Bo beda Oliwke kuc Aby szybko sie wkuli i pobrali krew :tak:
tak wiec rano kciuki trzymac, jak nie bede spała;-);-);-);-)

witam was kochane, boje sie zeby mnie cos nie wzielo, cmi mnie glowka dzis, a czarek mi caly dzien nie spał i zasnął mi przed piątą tak wiec same wiecie co bede miec w nocy :sorry::sorry::sorry::crazy::crazy::crazy:

Witam ponownie

Fajnie ze sie stesknilyscie
Oczywiscie zdrowka dla chorowitkow bo widze ze sie sporo osob rozchorowalo
Ja dzis obiadku nie gotowalam i zjedlismy na miescie
Pogoda do niczego wiec nawet spacerek odpadl:-( Siedzenie w domu moze dobic
Lura nie spala w poludnie wiec juz marudzi zaraz dam jej kolacje i klade ja spac Moj przez tv wiec korzystam
Anabuba jechalam sama moj tym razem byl w domku

no jestem znow na chwile,poki dziecwzyny bajke ogladaja.
Ania sama tyle km prowadzilas???????????
podziwiam i czapki z głów:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
oj to sie stesknil za wami na pewno

a mnie dogania katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dla mnie katar gorszy niz goraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o 15 bralam ibuprom ale znow czuje ze zaczyna goraczka rosnac bo znow mam dreszcze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dupa mnie boli od siedzenie i plecy tez.ale to z nic nie robienia:-)
no prawie

coz jutro poniedzilek stary do roboty wiec trzeba bedzie samej wszytsko robic i nie bedzie czasu na chrobe:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ona cie moze sprawdzac ;-);-);-);-);-);-)
dzieci są cwane :tak::tak::tak::tak::tak:
wtrwałości życzę

tak wiec rano kciuki trzymac, jak nie bede spała;-);-);-);-)

witam was kochane, boje sie zeby mnie cos nie wzielo, cmi mnie glowka dzis, a czarek mi caly dzien nie spał i zasnął mi przed piątą tak wiec same wiecie co bede miec w nocy :sorry::sorry::sorry::crazy::crazy::crazy:

jeszcze spi?????????
budz go czym pr4dzej kobieto!!!!!!!!!!
pewnie pomarydzi ze niewyspany ale do pollnocy Ci usnie:-)
a ile on ma bo nie pamietam a suwcazka z jego wiekeim nigdy nie widze,ale to wina mojego netu

Hello
A mi tak jakos szybko zlecialo popoludnie:szok:Mlode juz sa chyba spiace bo juz chca sie ubierac w pizamki i mowia cos o mleczku:szok:W sumie to myslalam ze mi spaly jak Je polozyam w dzien a One sie bawily po cichutku:tak::tak::tak:
Jak jutro w miare wczesnie wstaniemy i nei zapomne zeby mlode sie wysikaly do kubeczkow to pojade do pobrania krwi

ostatnie godziny laby jutro do pracy :tak::tak::tak::tak:

Oliwka w łóżeczku,dzis była mega marudna pzrez cały dzień,w nocy się budziła,w dzień spałą przez ten katar tylko z 40min a teraz zamiast się połozyć to sobie spiewa :no::no::no::no::no:
czasami nie mam do niej sił :tak::tak::tak::tak::tak:

jeszcze M cos bierze,mówi że czuje się osłabiony ,mierzył temp i rzeczywiście ma osłabienie żeby i on się nie rozłozył,normalnie mmam dośc on to gorzej jak dziecko tylko zaczyna się sezon na zime to on już jak zwykle choruje i tak będzie co chwilę i tylko kasa będzie szła jak woda na te lekarstwa masakra jakaś :no::no::no::no::no:

byliśmy w carfurze i niby mało się kupiło a 200zł poszło :sorry:

Witam wieczornie :tak: M Kubę usypia i życzę mu powodzenia bo coś rozbawiony się zrobił :tak: Ale za to ja mam wolne :-D niech się raz pomęczy z dzieckiem a co :tak: Gorączko u Kubka zniknęła jak się pojawiła :sorry: ale na wszelki wypadek i tak mu dałam syropek :tak: zobaczymy rano :sorry:

Witam! My bylismy dzisiaj u cioci mojej w gościach, potem cmentarz no i potem goście u nas. Zuza zmeczona zasypia już -A. oczywiście razem z nia. Lece pod prysznica i na film o 21 i też się wcześniej położe. Głowa mnie boli od paru dni, włosy mi wychodzą garściami normalnie-nie wiem co się dzieje:no:
Dorota powodzenia w szpitalu-kciuki zaciśniete:tak::tak::tak:
Anabubka zdrówka! Moja Zuza jakby miała gorączke 40 stopni albo ja to pewnie zaraz do lekarza bym leciała-jakoś mam stracha przed tą świńska grypą:szok::zawstydzona/y:Mnie na gorączke tylko pyralgina pomaga:sorry:
Anka witaj:tak:Całą drogę Ty prowadziłaś??:szok:Podziwiam...

reklama
Mamita to witaminki trza jeść :tak:
Oj a ja chyba zaraz pójdę Kubka usypiać bo coś mu ciężko idzie :no: jak zawsze z ojcem :sorry:nic dziwnego że się od niego odzwyczaił jak go w domu nie ma wcale :no:

Do góry