reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-):-):-):-)
My już wreszcie w domku:tak::tak::tak:
Maja właśnie w wannie siedzi i jak tylko wyjdzie to zagonię ją do łóżka, jakiegoś katarku się u teściowej nabawiła, muszę na noc ją pulmeks baby wysmarować, może przez noc przejdzie:tak::tak::tak:
Dorota trzymam kciuki za wasz pobyt w szpitalu, oby szybciutko badania zrobili i was wypuścili:tak::tak::tak:
Dowikla fajne takie spotkanko - odskocznia od codzienności:tak::tak::tak: My też coś z lubliniankami kombinujemy:tak::tak::tak:
Anabuba zdrówka dla was i jak gorączka nie mija to lepiej jutro idźcie do lekarza:tak::tak::tak:
Ciąg dalszy potem bo Maja mnie już woła:tak::tak::tak:

reklama
no jestem znow na chwile,poki dziecwzyny bajke ogladaja.
Ania sama tyle km prowadzilas???????????
podziwiam i czapki z głów:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
oj to sie stesknil za wami na pewno

a mnie dogania katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dla mnie katar gorszy niz goraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o 15 bralam ibuprom ale znow czuje ze zaczyna goraczka rosnac bo znow mam dreszcze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dupa mnie boli od siedzenie i plecy tez.ale to z nic nie robienia:-)
no prawie

coz jutro poniedzilek stary do roboty wiec trzeba bedzie samej wszytsko robic i nie bedzie czasu na chrobe:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
sama prowadzilam bo Laurze jeszcze nie wolno:-D
Hello
A mi tak jakos szybko zlecialo popoludnie:szok:Mlode juz sa chyba spiace bo juz chca sie ubierac w pizamki i mowia cos o mleczku:szok:W sumie to myslalam ze mi spaly jak Je polozyam w dzien a One sie bawily po cichutku:tak::tak::tak:
Jak jutro w miare wczesnie wstaniemy i nei zapomne zeby mlode sie wysikaly do kubeczkow to pojade do pobrania krwi
robisz im takie badania co jakis czas?
ostatnie godziny laby jutro do pracy :tak::tak::tak::tak:

Oliwka w łóżeczku,dzis była mega marudna pzrez cały dzień,w nocy się budziła,w dzień spałą przez ten katar tylko z 40min a teraz zamiast się połozyć to sobie spiewa :no::no::no::no::no:
czasami nie mam do niej sił :tak::tak::tak::tak::tak:

jeszcze M cos bierze,mówi że czuje się osłabiony ,mierzył temp i rzeczywiście ma osłabienie żeby i on się nie rozłozył,normalnie mmam dośc on to gorzej jak dziecko tylko zaczyna się sezon na zime to on już jak zwykle choruje i tak będzie co chwilę i tylko kasa będzie szła jak woda na te lekarstwa masakra jakaś :no::no::no::no::no:

byliśmy w carfurze i niby mało się kupiło a 200zł poszło :sorry:
kurcze wszyscy choruja to jakas masakra:szok:
A i czytalam juz wczesniej ze dostalas prace wiec gratuluje
Witam! My bylismy dzisiaj u cioci mojej w gościach, potem cmentarz no i potem goście u nas. Zuza zmeczona zasypia już -A. oczywiście razem z nia. Lece pod prysznica i na film o 21 i też się wcześniej położe. Głowa mnie boli od paru dni, włosy mi wychodzą garściami normalnie-nie wiem co się dzieje:no:
Dorota powodzenia w szpitalu-kciuki zaciśniete:tak::tak::tak:
Anabubka zdrówka! Moja Zuza jakby miała gorączke 40 stopni albo ja to pewnie zaraz do lekarza bym leciała-jakoś mam stracha przed tą świńska grypą:szok::zawstydzona/y:Mnie na gorączke tylko pyralgina pomaga:sorry:
Anka witaj:tak:Całą drogę Ty prowadziłaś??:szok:Podziwiam...

cla droge sama:)
Co do wlosow to mam to samo jak co roku:crazy:

Laura dzis zaszalala myslalam ze o 19 pojdzie spac bo wstala przed 9 a ta mi o 21 zasnela:szok::szok:
Moj juz w wyrku wiec znow korzystam to uzaleznienie:eek:

sama prowadzilam bo Laurze jeszcze nie wolno:-D

robisz im takie badania co jakis czas?

kurcze wszyscy choruja to jakas masakra:szok:
A i czytalam juz wczesniej ze dostalas prace wiec gratuluje

cla droge sama:)
Co do wlosow to mam to samo jak co roku:crazy:

Laura dzis zaszalala myslalam ze o 19 pojdzie spac bo wstala przed 9 a ta mi o 21 zasnela:szok::szok:
Moj juz w wyrku wiec znow korzystam to uzaleznienie:eek:
witamy z powrotem jak tam wypoczęta po urlopie???

a ja wlasnie drukuje sobie ksiazke, co sciagnelam z necika, troche mi to zajmie i pewnie tuszu mi braknie :sorry::sorry::sorry::sorry:
a w dodatku ksiazka drukuje sie od tyłu :sorry::sorry::sorry::sorry::cool::cool::cool::cool:

U mnie wszyscy juz spia z wyjatkiem Klaudi:no:Jak zwykle siedzi kolo mnei i nie wybiera sie do lozeczka:szok::no:To jest prawdziwy robocop hehe;-):-)
Zjadlam juz kolacyjke ,obejrzalam to co chcialam wiec teraz sobie troszke posiedze:tak::tak::tak:

reklama
Maja odkąd uczy się sama zasypiać (zawsze to ktoś przy niej był dopóki zasnęła) to właśnie tak długo zasypia, nieraz to nawet półtorej godziny gada zanim zaśnie, ale chyba to już najwyższy czas żeby sama w pokoju zasypiała a nie wiecznie z kimś:tak::tak::tak:

Do góry