luna665
Mama grudniowa 2007
Wpadam w biegu dosłownie
Mała strasznie marudna, oj, jakbym cos wykrakała???
Była,,m zapisac P do fryzjera i dowiedzialam sie ze moj sie zwolnil, no jestem zalamana, nikt mnie jescze nigdy tak nie ostrzygl jak on, bez słow sie rozumielismy, zalamka. Nie maja do niego tel a ni nie wiwdza gdzi eposzedl
Spadam, P a niedługo zląduje z pracy a obiad po podwórku jeszcze biega

Mała strasznie marudna, oj, jakbym cos wykrakała???
Była,,m zapisac P do fryzjera i dowiedzialam sie ze moj sie zwolnil, no jestem zalamana, nikt mnie jescze nigdy tak nie ostrzygl jak on, bez słow sie rozumielismy, zalamka. Nie maja do niego tel a ni nie wiwdza gdzi eposzedl
Nie ciekawie, oby to bylo cos przelonego jak ja to mówie, takie choróbska 2 -3 dniowe.witam zdechlakowo:-(
no i niestety dopadło i Weronikewściekła/y:
wczoraj wieczorem juz apetytu nie miaała a to u niej pierwsza oznaka chorby(wybaczcie jak pisze nieskladnie ale mozg nie prauje mi jak potrzeba).
w nocy kaslala troche na sucho a o 3 juz miala ponad 38stopni.dostala leki i dalej poszla spac.
o 8 zaczela kaslac na mokro i zwymiotowala na mnie,bo ok.6 plakala to ja do siebie wzielam.pozniej po leku jeszcze raz zwymiotowala ale po pol godz wiec mam nadziejej ze odpowiednia dawka hormony sie wchlonela.
goraczke ma ok.38,5 tzn o 9 dostala czopek i niedawno pare syropkow i poki co jest ok jakos.zaczela sie bawic wiec pewnie temp jej zeszla.
Paulina dzis juz lepeij bo wczoraj wygladala niefajnie,ale ona miala prawie 40stopni.
ja tez juz lepiej-na noc terflu wzielam i inne badziewia popocilam sie (czego nie nawidze podczas snu i nie tylko),i tez juz sie lepiej czuje.glowa mnie tak mnie boli,nie mam takich zawrotow itd.poodkurzalam,musze pzomywac i zrobic rosolek.
po poludniu jedziemy do lekarza bo jak sie w koncu o 9 dodzwonilam to na rano miejsc nie bylo,ale dobre i to.
p tez sie dzis slabo czul bo przeziebiony,tylko patrzec jak i jego zetnie:-(
a on nie bardzo moze isc na zwolnienie bo ma umowe na 3mieisace:--
-
-
-
-(
Masakra ten ich ojciec zupelnie nie mysli, no pamietam jak jej ostatnio glowe przed wyjsciem umyl, masakra!A co do szefowej-no jakbym siebie widziala, ja tez tak bym zareagowala. A co do tej przerwy-no jakos mi przelecialo, ze ty palisz?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkoniea po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu
no imbecyl
zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinęno normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek
![]()
Spadam, P a niedługo zląduje z pracy a obiad po podwórku jeszcze biega