reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadam w biegu dosłownie
Mała strasznie marudna, oj, jakbym cos wykrakała???

Była,,m zapisac P do fryzjera i dowiedzialam sie ze moj sie zwolnil, no jestem zalamana, nikt mnie jescze nigdy tak nie ostrzygl jak on, bez słow sie rozumielismy, zalamka. Nie maja do niego tel a ni nie wiwdza gdzi eposzedl

witam zdechlakowo:-(
no i niestety dopadło i Weronike:wściekła/y::wściekła/y:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj wieczorem juz apetytu nie miaała a to u niej pierwsza oznaka chorby(wybaczcie jak pisze nieskladnie ale mozg nie prauje mi jak potrzeba).
w nocy kaslala troche na sucho a o 3 juz miala ponad 38stopni.dostala leki i dalej poszla spac.

o 8 zaczela kaslac na mokro i zwymiotowala na mnie,bo ok.6 plakala to ja do siebie wzielam.pozniej po leku jeszcze raz zwymiotowala ale po pol godz wiec mam nadziejej ze odpowiednia dawka hormony sie wchlonela.
goraczke ma ok.38,5 tzn o 9 dostala czopek i niedawno pare syropkow i poki co jest ok jakos.zaczela sie bawic wiec pewnie temp jej zeszla.

Paulina dzis juz lepeij bo wczoraj wygladala niefajnie,ale ona miala prawie 40stopni.
ja tez juz lepiej-na noc terflu wzielam i inne badziewia popocilam sie (czego nie nawidze podczas snu i nie tylko),i tez juz sie lepiej czuje.glowa mnie tak mnie boli,nie mam takich zawrotow itd.poodkurzalam,musze pzomywac i zrobic rosolek.

po poludniu jedziemy do lekarza bo jak sie w koncu o 9 dodzwonilam to na rano miejsc nie bylo,ale dobre i to.

p tez sie dzis slabo czul bo przeziebiony,tylko patrzec jak i jego zetnie:-(
a on nie bardzo moze isc na zwolnienie bo ma umowe na 3mieisace:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Nie ciekawie, oby to bylo cos przelonego jak ja to mówie, takie choróbska 2 -3 dniowe.

a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkonie:wściekła/y:a po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no imbecyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi:wściekła/y::wściekła/y:
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia:sorry::sorry::sorry:
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinę:wściekła/y:no normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek:-D:-D
Masakra ten ich ojciec zupelnie nie mysli, no pamietam jak jej ostatnio glowe przed wyjsciem umyl, masakra!A co do szefowej-no jakbym siebie widziala, ja tez tak bym zareagowala. A co do tej przerwy-no jakos mi przelecialo, ze ty palisz?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spadam, P a niedługo zląduje z pracy a obiad po podwórku jeszcze biega :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czesc dziewczyny my w szpitalu Zostajemy niestety do srody Bo jutro maja byc jakies wyniki krwi malej A do srody bedziemy czekac na opis przez laryngologa Opis wynikow badania SLUCHU podobno COS JEST Z TYM SLUCHEM NIE DOKONCA OK :-( i dlatego specjalista musi ten wynik zobaczyc :-(
Nie przejmuje sie zabardzo bo zwariuje I znam Oliwke i wiem ze ona slyszy :-)
Oli ma drzemke Wiec ja pisze bo z nia to nie mam szans wejsc w szpitalu na kompa
Wczoraj na mszy bylo ok Oliwka byla grzeczna
POZDRAWIAM

Zjadłyśmy barszcz czerwony i naleśników nasmażyłam,bo teściowa sera dała a na lepienie pierogów jakoś zebrać się nie mogę:sorry2::no:.
A co to że nam Domówkowe dzieciaki się pochorowały:eek:?Dużo zdrówka dla wszystkich:tak:.

Czesc dziewczyny my w szpitalu Zostajemy niestety do srody Bo jutro maja byc jakies wyniki krwi malej A do srody bedziemy czekac na opis przez laryngologa Opis wynikow badania SLUCHU podobno COS JEST Z TYM SLUCHEM NIE DOKONCA OK :-( i dlatego specjalista musi ten wynik zobaczyc :-(
Nie przejmuje sie zabardzo bo zwariuje I znam Oliwke i wiem ze ona slyszy :-)
Oli ma drzemke Wiec ja pisze bo z nia to nie mam szans wejsc w szpitalu na kompa
Wczoraj na mszy bylo ok Oliwka byla grzeczna
POZDRAWIAM

Dorotko trzymamy kciuki zeby wszytsko bylo ok!
a cos pisalas ze mala ma plyn w uszach tak?i pewnie dlatego badanie wyszlo nie tak jak trzeba.ale masz racje-musisz byc dobrej mysli!

a mnie dopada katar do tego wsyztsiego.ja na katar to prawie umieram:sorry::sorry::sorry:

A to dla dorosłych chorowitek na rozgrzewkę ;-):tak:
grzaniec_staropolski.jpg

wlasnie mala usnela.dostala nurofen.wlaczylam im bajke zeby w lozku polezaly(bo tak to nie chca) i zaraz usnela.dobrze,niech spi.moze jak wstanie to zje rosolku troche.bo udalo mi sie w nia wcisnac 5lyzeczki picia i tyle.i nie sikala od 8 rano,ale nie ma czym...

:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y:Julu właśnie wsadził palca wskazującego w prowadnicę od blatu na klawisze i dopóki nie próbowałam wyjąć to spokojnie siedział,palec mu się zaklinował i jak wyciągałam to rozcięła mu się skórka.Leży teraz spłakany,bo EFF mu leci.:wściekła/y::wściekła/y:

Jestesmy juz w domku.Mlode spia,Dominik marudzi i stale cos chce a ja siedze sobie z capucinko i rodzynkami w czekoladzie:pBylysmy na pobraniu krwi i z moczem:tak:Wiktoria nasikala do kubeczka dopiero u lekarza bo wczesniej Jej sie nie chcialo:szok:A jak zaczela sikac to byl pelen kubeczek i jeszcze na muszle robila:-D:-D:-DWeszlam sobie na solarium,a moje dziewczynki oczywiscie ze mna i raczki wkladaly mi na lozko hehe,a jak skonczylam sie opalac to wlazly na lozko i kazaly sie zamknac
No i teraz najgorsze-dzisiaj zauwazylam ze popsul mi sie wozek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z przodu jak sa takie laczenia wypadl mi nit:no::wściekła/y:Bede musiala podjechac do serwisu i mam nadzieje ze uda sie to zrobic a jak nie to bede musiala kupic wozek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

reklama
Mam pytanko jak wystawiam coś na allegro to po zakończonej aukcji coś tam płacę tak? :sorry: Bo ja to blondynka wiadomo :-D

Hej blondyna:-DPlaci sie placi,ale to sa groszowe sprawy i masz na to iles tam czasu:tak::tak::tak:Mi zawsze maila przysylaja z przypomnieniem
Witam i ja dopiero teraz bo byłam w sklepie u nas pogoda marna co chwilke leje.
A nocka zła Kamilek o 2:00 zwymiotował tak troche ale chciał jeszcze wymiotowac ale nie mógł i miał stan podgorączkowy 37,8 C teraz sie bawi ciówcią bo mu kupiłam taką na nakrecanie a fajna jedzie po torach

A u nas dalej gorączka teraz Kamilek miał 39,2C dałam mu panadol i teraz spi
Biedaczek:no:Duuuzo zdrowka dla Niego
oj Malina to niefajnie
dobrze ze babe opierdolilas!

zdrowka i dla was

Paulina zdecydowanie lpeiej.wczoraj po 6 godzinach od podania nurofenu znow miala wysoka goraczke.a teraz minelo 6 godzin i ma 37.a nurofen powinna dostawac co 8 godzin
ja tez lepiej a wczoraj czulam sie koszmramnie szczegonie wieczorem.
za to mala coraz gorzej.strasznie marudna itd
Dobrze ze nurofen pomogl:tak::tak::tak:Moze jzu tak mocno nie wzrosnie Jej goraczka-oby:-):tak:
Ja moim co daje co godzine co zeby goraczke wogole jakos zbic.Daje na zmiane panadol,nurofen i pyralgine w czopku i tak w kolko dopoki goraczka nie spadnie:no:Niestety u nas to rodzinne i jak juz mamy goraczke to za cholere nie mozemy sie jej pozbyc
Dużo zdrówka dla chorowitków:tak::tak::tak:
Ja zaraz na pocztę pędzę bo rachunki trzeba zapłacić i paczkę wysłać:tak::tak::tak:
Kurde no a ja chodze na poczte juz od czwartku i jakos dojsc nie moge:szok::szok::szok:A musze wyslac cos z allegro
TO NA POZĄTEK ZALEGŁE STO LAT STO LAT:happy::happy::happy:
witam kochane po pracowitym weekendzie:cool2:
zdrówka dla wszystkich chorowitek:happy:
a nas też choróbsko julka 2 tygodnie była chora tydzień chodziła do szkoły i znów chora na 16.30 idziemy do lekarza:wściekła/y:
a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkonie:wściekła/y:a po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no imbecyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi:wściekła/y::wściekła/y:
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia:sorry::sorry::sorry:
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinę:wściekła/y:no normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek:-D:-D
Dobrze ze opierdolilas ta swoja szefowa,chociaz i tak to pewnie niczego nei zmieni:no:
Dla Julki duuuzo zdrowka
A na temat Twojego ex to sie nie wypowiadam:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja muszę syrop z cebuli zrobić coby Maję troszkę wzmocnić:tak::tak::tak:
Ja moim tez czasami robie syrop z cebuli -pomaga a do tego moje dzieci go uwielbiaja

No to nadrbilam:tak::tak::tak:
U nas jest tak cieplo i slonecznie ze ja juz trzeci dzien nie musialam wlaczyc ogrzewania:szok:Ja jestesm zmarzlakiem ale nawet po nocy mam w domu ponad 20 stopni,wiec jest cieplo:tak::tak::tak:No i zaoszczedze troszke na gazie;-):-)

Do góry