reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

my zaliczyłyśmy spacerek i ploteczki :tak:

Mam pytanko jak wystawiam coś na allegro to po zakończonej aukcji coś tam płacę tak? :sorry: Bo ja to blondynka wiadomo :-D

Naliczają ci prowizję, jak się uzbviera ponad 10 zł to ci maila przyślą żebyś zapłaciła :tak: Wchodzisz w moje allegro, moje rachunki i tam będzie wszystko wyszczególnione :tak:

witam zdechlakowo:-(
no i niestety dopadło i Weronike:wściekła/y::wściekła/y:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj wieczorem juz apetytu nie miaała a to u niej pierwsza oznaka chorby(wybaczcie jak pisze nieskladnie ale mozg nie prauje mi jak potrzeba).
w nocy kaslala troche na sucho a o 3 juz miala ponad 38stopni.dostala leki i dalej poszla spac.

o 8 zaczela kaslac na mokro i zwymiotowala na mnie,bo ok.6 plakala to ja do siebie wzielam.pozniej po leku jeszcze raz zwymiotowala ale po pol godz wiec mam nadziejej ze odpowiednia dawka hormony sie wchlonela.
goraczke ma ok.38,5 tzn o 9 dostala czopek i niedawno pare syropkow i poki co jest ok jakos.zaczela sie bawic wiec pewnie temp jej zeszla.

Paulina dzis juz lepeij bo wczoraj wygladala niefajnie,ale ona miala prawie 40stopni.
ja tez juz lepiej-na noc terflu wzielam i inne badziewia popocilam sie (czego nie nawidze podczas snu i nie tylko),i tez juz sie lepiej czuje.glowa mnie tak mnie boli,nie mam takich zawrotow itd.poodkurzalam,musze pzomywac i zrobic rosolek.

po poludniu jedziemy do lekarza bo jak sie w koncu o 9 dodzwonilam to na rano miejsc nie bylo,ale dobre i to.

p tez sie dzis slabo czul bo przeziebiony,tylko patrzec jak i jego zetnie:-(
a on nie bardzo moze isc na zwolnienie bo ma umowe na 3mieisace:-:)-:)-:)-:)-:)-(

A u nas dalej gorączka teraz Kamilek miał 39,2C dałam mu panadol i teraz spi

Zdrówka dla chorowirtków :tak::tak::tak:

A moja Niki strasznie mało dzisaj śpi :szok: Mam nadzieję, że w nocy będzie nadrabiać :-p

reklama
Jestesmy juz w domku.Mlode spia,Dominik marudzi i stale cos chce a ja siedze sobie z capucinko i rodzynkami w czekoladzie:pBylysmy na pobraniu krwi i z moczem:tak:Wiktoria nasikala do kubeczka dopiero u lekarza bo wczesniej Jej sie nie chcialo:szok:A jak zaczela sikac to byl pelen kubeczek i jeszcze na muszle robila:-D:-D:-DWeszlam sobie na solarium,a moje dziewczynki oczywiscie ze mna i raczki wkladaly mi na lozko hehe,a jak skonczylam sie opalac to wlazly na lozko i kazaly sie zamknac
No i teraz najgorsze-dzisiaj zauwazylam ze popsul mi sie wozek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z przodu jak sa takie laczenia wypadl mi nit:no::wściekła/y:Bede musiala podjechac do serwisu i mam nadzieje ze uda sie to zrobic a jak nie to bede musiala kupic wozek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Oj to kiepsko :eek: Mam nadzieje że sie uda naprawić :tak:

A ja byłam dzisaj pojedynczym i było całkiem nieźle :tak: Aczkolwiek droga powrotna do domu była ciężka :no:

:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y:Julu właśnie wsadził palca wskazującego w prowadnicę od blatu na klawisze i dopóki nie próbowałam wyjąć to spokojnie siedział,palec mu się zaklinował i jak wyciągałam to rozcięła mu się skórka.Leży teraz spłakany,bo EFF mu leci.:wściekła/y::wściekła/y:

biedactwo:(

Jestesmy juz w domku.Mlode spia,Dominik marudzi i stale cos chce a ja siedze sobie z capucinko i rodzynkami w czekoladzie:pBylysmy na pobraniu krwi i z moczem:tak:Wiktoria nasikala do kubeczka dopiero u lekarza bo wczesniej Jej sie nie chcialo:szok:A jak zaczela sikac to byl pelen kubeczek i jeszcze na muszle robila:-D:-D:-DWeszlam sobie na solarium,a moje dziewczynki oczywiscie ze mna i raczki wkladaly mi na lozko hehe,a jak skonczylam sie opalac to wlazly na lozko i kazaly sie zamknac
No i teraz najgorsze-dzisiaj zauwazylam ze popsul mi sie wozek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z przodu jak sa takie laczenia wypadl mi nit:no::wściekła/y:Bede musiala podjechac do serwisu i mam nadzieje ze uda sie to zrobic a jak nie to bede musiala kupic wozek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

jak Ci serwis nie naprawi to szukaj slusarza albo gdzies to jakiegos mechanika.tam gdize maja noitownice porzadna.bo taak zwykla moze byc za slaba

Dobrze ze nurofen pomogl:tak::tak::tak:Moze jzu tak mocno nie wzrosnie Jej goraczka-oby:-):tak:
Ja moim co daje co godzine co zeby goraczke wogole jakos zbic.Daje na zmiane panadol,nurofen i pyralgine w czopku i tak w kolko dopoki goraczka nie spadnie:no:Niestety u nas to rodzinne i jak juz mamy goraczke to za cholere nie mozemy sie jej pozbyc

[/B]

no Weronice tez ciezko zbic.jak jej ten nurofen dalam i 13 i miala ponad 37 to p 14 miala ponad 38:eek:
ale przespaa sie i teraz juz jej spadla.zjadla ,a raczej wypila troche rosolku:tak::tak::tak:dobre i to.i zjada platki na sucho,ale lepszy rydz niz nic

Ja mam taki, że Helenka może stanąć na podnóżku i jedzie :tak: Ale jak już niema siły to mi się kładzie na Anikę :no:
Ja w tym moim bebe confort tez mam takie cos ze jedna moze stac i moge z tego wozka zrobic pojedynczy ale One tak nei chca mi jezdzic:no::no::no:
Raz tak z Nimi wyszlam to skonczylo sie tak ze obydwie siedzialay w jednym siedzisku hehe

ja juz tez myslalam zeby kupic jakis pojedynczy i nim jezdzic ale One sa takie malenkie i za wolno mi chodza a poza tym nie chca za bardzo chodzic:no::no::no:

Twoje szczypiorki takie kruszynki a moja baba dalej w wozku jezdzi:-)
pewnie cala droge do szkoly i z powrotem przeszlaby na piechote,bo to maly piechor,tylko pytanie ile czasu by to zajelo:sorry:

dobra ide sie szykoac,bo na 15.40 mamy juz byc gotowe bo tescio po nas przyjedzie zabrac nas do lekarza.odezwe sie pozniej,pa

Witam
A ja od rana za odkurzanie się biorę i jeszcze nie odkurzyłam a tu za pół godzinki trzeba po Maję iść:tak::tak:
Anabuba to źle że ci nie je bo w ten sposób by się wzmacniała, a skoro jeść nie chce ani pić to i sił na zwalczenie infekcji zabraknie:-(
Dowikla oby udało się naprawić wózek bo szkoda teraz nowy kupować, tylko patrzeć jak szczypiorki same będą chodziły a nie w wózku jeździły:tak::tak::tak:
Listonosz przyniósł dzisiaj prezent mikołajkowy dla Mai, muszę gdzieś głęboko schować coby go nie znalazła:tak::tak::tak:

reklama
Do góry