Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
my zaliczyłyśmy spacerek i ploteczki
Naliczają ci prowizję, jak się uzbviera ponad 10 zł to ci maila przyślą żebyś zapłaciła
Wchodzisz w moje allegro, moje rachunki i tam będzie wszystko wyszczególnione 
Zdrówka dla chorowirtków

A moja Niki strasznie mało dzisaj śpi
Mam nadzieję, że w nocy będzie nadrabiać 
my zaliczyłyśmy spacerek i ploteczki

Mam pytanko jak wystawiam coś na allegro to po zakończonej aukcji coś tam płacę tak?Bo ja to blondynka wiadomo
![]()
Naliczają ci prowizję, jak się uzbviera ponad 10 zł to ci maila przyślą żebyś zapłaciła

witam zdechlakowo:-(
no i niestety dopadło i Weronikewściekła/y:
wczoraj wieczorem juz apetytu nie miaała a to u niej pierwsza oznaka chorby(wybaczcie jak pisze nieskladnie ale mozg nie prauje mi jak potrzeba).
w nocy kaslala troche na sucho a o 3 juz miala ponad 38stopni.dostala leki i dalej poszla spac.
o 8 zaczela kaslac na mokro i zwymiotowala na mnie,bo ok.6 plakala to ja do siebie wzielam.pozniej po leku jeszcze raz zwymiotowala ale po pol godz wiec mam nadziejej ze odpowiednia dawka hormony sie wchlonela.
goraczke ma ok.38,5 tzn o 9 dostala czopek i niedawno pare syropkow i poki co jest ok jakos.zaczela sie bawic wiec pewnie temp jej zeszla.
Paulina dzis juz lepeij bo wczoraj wygladala niefajnie,ale ona miala prawie 40stopni.
ja tez juz lepiej-na noc terflu wzielam i inne badziewia popocilam sie (czego nie nawidze podczas snu i nie tylko),i tez juz sie lepiej czuje.glowa mnie tak mnie boli,nie mam takich zawrotow itd.poodkurzalam,musze pzomywac i zrobic rosolek.
po poludniu jedziemy do lekarza bo jak sie w koncu o 9 dodzwonilam to na rano miejsc nie bylo,ale dobre i to.
p tez sie dzis slabo czul bo przeziebiony,tylko patrzec jak i jego zetnie:-(
a on nie bardzo moze isc na zwolnienie bo ma umowe na 3mieisace:--
-
-
-
-(
A u nas dalej gorączka teraz Kamilek miał 39,2C dałam mu panadol i teraz spi
Zdrówka dla chorowirtków

A moja Niki strasznie mało dzisaj śpi