Kochana, szalejesz![]()
no staram się

w końcu trzeba pokazać się z jak najlepszej strony

możecie sobie wyobrazić jak wygląda sklep prowadzony przez 5 tyg przez faceta,oj jest do sprzątania wierzcie mi

nie da rady się nudzić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, szalejesz![]()
tzn?????????????????????
witam się i ja.
dzis jestem wyspana ,Oliwka przespałą cała noc,jak usnęła o 20.50 to wstała o 7.10 więc jak na nią to super.
a nie budziła się przez katar bo skropiłam jej pieluszkę Olejkiem Olbas i odetkało jej nos i dobrze jej się spało
no ale zaczęła mi mocno rano kasłać
tego się bałam,dziś siedzi w domu a ten tydzień ma byc taki cieplutki a to wszystko ze tak nagle z zimna zrobiło sie tak ciepło i się dziwić że wszedzie te chorubska.
dobra ja ubieram się juz bo nieługo lecę do pracy![]()
same choróbska kurcze złe moce uciekajcie z bb bo jak nie to pożałujecie i staniecie się dobrymi mocamiWitam i ja dopiero teraz bo byłam w sklepie u nas pogoda marna co chwilke leje.
A nocka zła Kamilek o 2:00 zwymiotował tak troche ale chciał jeszcze wymiotowac ale nie mógł i miał stan podgorączkowy 37,8 C teraz sie bawi ciówcią bo mu kupiłam taką na nakrecanie a fajna jedzie po torach
no toscie popływali sobie ;-);-);-)Nie było mnie w weekend, ale wierzcie mi nic nawet ciekawego bym nie wtracila, no dołowizna jakaś mnei łapie. W sobote z rana poleciałam do bratowej pomóc jej załatwic reklamacje płaszczyka, póxniej wpadłam do nich na herbatke i tak sie zasiedzialam do 15. Póxnie biegiem do domu jakis obiad zrobic, i po tygodniu nieprzespanych nocek padłam po 17. O 18 obudziło mnie wolanie P. Zalał sąsiasów. Chciał małą wykąac, póścił wodę, mała go zawołąął, zaczeli sie bawić i zapomniał o wodzie. Zalalismy 3 pietra. Jak przez 5 lat zaden sasiad nas nie odwiedził, tak wpadli do nas wszyscy z 3 pięter, hihi. Wody bylo tyle, ze szufelka zbierałam do brodzika, masakra. Tak poleciało, że ludziom pozalewało pokoje, więc za jakis czas i u nas wyjdzie na scianach. Dupa blada, PZU nam ni wyplaci, bo to z naszej winy. Oczywiscie sasiadom powiedzielismy, że to zawór od pralki, bo PZU by nie [pokrylo zabawy z dzieckiem, hihi.
Wczoraj pojechalismy do tesciowej na obiad, późnej na cmentarz, w domu po 17. I jakos tak kuz leniwie bylo. P zasiadł od razu do grania na kompie, wiec ja bawilam sie mała. Dzis musze zaraz zbierac sie na zakupy i na poczte, pozniej rachunki poplacic, obiad zrobic, a jakos sie nie chce.
Wczoraj wieczorem taki piekny widok mielismy z balkonu. cale miasto we mgle, ale wygladało to dosłownie tak, jakbysmy stali na szczycie góry a wszystko w chmurach, no bomba. A dziś cieplo, prawie 10*. No to spadam cos z wlosami robic sie szykowac.
gratulacjeWitam,ja męża w świat wyprawiłam i z Julem nudzimy się w domciu.Do pracy dopiero na 14:30.
No to witam w klubie ;-)- Julu w nocy płakał i ciężko było go uspokoić:-(.A i to już 3 nocka bez pieluchy i sucho.
no i super należało sie tej babieTO NA POZĄTEK ZALEGŁE STO LAT STO LAT![]()
witam kochane po pracowitym weekendzie
zdrówka dla wszystkich chorowitek
a nas też choróbsko julka 2 tygodnie była chora tydzień chodziła do szkoły i znów chora na 16.30 idziemy do lekarza
a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkoniea po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu
no imbecyl
zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinęno normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek
![]()
kolejny chorowitekA u nas dalej gorączka teraz Kamilek miał 39,2C dałam mu panadol i teraz spi
ja mam nadzieje ze nas zadne licho nie wezmie, kurcze slyszy sie o tych chorobskach teraz strasza ze wszech stronAle Was coś wzięłotaka ładna pogoda a tu co druga to chora
zabyt szybko się ciepło zrobiło
zdrówka dla Was i dzieciaków
u mnie (odpukać w niemalowane) jak na razie wszyscy zdrowi i oby tak zostało
co się dziwić jak my cały czas na herbacie z cytryną a mój syn to całą cytrynę na tydzień je
i do tego jeszcze witaminki
Pogadałam z siostrą prawie przez dwie godzinydobrze że za skypa się nie płaci hehe
![]()
o no własnie tak powinno byc, u nas od trzech lat nie ma zimybo o tej porze roku to juz zima powinna byc,tylko porzadny mroz ponizej -5 powstrzymalby trvhe ta grype i chrobska w ogole.a na najblizsze 2tyg zapowiadali taka walsnie cieplote
ja mam tylko nadzieje ze u nas bez powiklan przejdzie.w sumie nie chrorwalysmy dawno,dziewczyny tez nie no i zahartowane jestesmy.wiec modle sie o szybko wyzdrowienie
to tak jak moj czarek tez lubi sobie pospac, no i dzieki BoguNo ona zawsze tak spi do 9 lub 9:30 czasami zaszaleje do 10 a chodzi spac o 20 w nocy sie nie budzi tak wiec mam luzsciagnij sobie ten film ja tez sciagalam i jest naprawde super
![]()
kochaniutka trzymam kciuki oby wszystkie wyniki sie okazały dobre i zadnych kłopotow ani tym bardziej chorobsk nie wykryłyCzesc dziewczyny my w szpitalu Zostajemy niestety do srody Bo jutro maja byc jakies wyniki krwi malej A do srody bedziemy czekac na opis przez laryngologa Opis wynikow badania SLUCHU podobno COS JEST Z TYM SLUCHEM NIE DOKONCA OK :-( i dlatego specjalista musi ten wynik zobaczyc :-(
Nie przejmuje sie zabardzo bo zwariuje I znam Oliwke i wiem ze ona slyszy :-)
Oli ma drzemke Wiec ja pisze bo z nia to nie mam szans wejsc w szpitalu na kompa
Wczoraj na mszy bylo ok Oliwka byla grzeczna
POZDRAWIAM
nie płacisz dopiero na koniec miesiąca jak Ci się uzbiera ponad 10zł ,wysyłąją Ci e-maila ze masz zapłacić
Oliwka jakby minimalnie lepiej ale dalej ma katar ale jakby kaszel był mniejszy
ja w pracy ok,szybko dzień mi minął bo miałąm co robić,był ruch ajak go nie było to wzięłam się za mycie okien,szef akurat to zobaczył i mnie pochwaliłwidac było ze był zadowolony
![]()
bijesz plusy, no prosze ;-);-);-);-);-)no staram się
w końcu trzeba pokazać się z jak najlepszej strony
możecie sobie wyobrazić jak wygląda sklep prowadzony przez 5 tyg przez faceta,oj jest do sprzątania wierzcie mi
nie da rady się nudzić![]()