reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka oczywiście jeszcze nieśpi,cos usnąć dzis nie moze :no::no::no::no::no:
czekam az uśnie bo chce obejrzeć jutrzejszą Brzydulę :tak::tak::tak::tak::tak::tak: teraz oglądam z wyprzedzeniem bo jak wracam z pracy to akurat sie kończy a o rana to nie mogę wytrzymać:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam! Ja dopiero teraz bo dzisiaj dzień w biegu... Jutro też jedziemy na szczepienie i nie wiadomo jak potem będzie:sorry::sorry:
Teraz Zuza spi. Też coś śpiąca jestem. ostatnio godz. 21 a ja bym najchętniej do wyrka wskoczyła. Starzeje się czy jak:-D

Nadrabiałam Moderatornię i dlatego mnie nie było a i jeszcze klatkę musiałam umyć,bo koniec mojego dyżuru:wściekła/y:.
Poprawka na palucha Julka - nie rozcięty tylko jak mu wyciągałam to odcięło mu mięska trochę a że krwi było sporo to dopiero teraz przyczaiłam i teraz wystruganego paluszka ma:-:)zawstydzona/y:.Ale dobrze,że ropą podchodzi,bo to znaczy że się goi:tak::huh::huh::huh:.
Dziewczyny,jak szefowa Lipca 2007 i Lublina częstuje to się nie odmawia:no: - więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-):tak:
13.jpg

No to Wam smaka na kolację narobię,bo zamaniło mi się makaron z tuńczykiem i 2 talerze zjadłam:confused2::zawstydzona/y::tak::szok:.

aja oglądam sobie M jak Miłość :tak::tak::tak::tak::-)
Ja tez ostatnio ogladam "M jak milosc"
Slicznie wygladaliscie:tak::tak::tak:Fiu-fiu

No to dałam Wam kilka zdjęć :tak: bo Kubka to już dawno tu nie wrzucałam :-D:-D:-D a to z poduszkami na łóżku to jego ulubiona pozycja nawet na podłodze staje na głowie hehe :-) a odkurzacz to ulubiona zabawka :tak:
Moja Klaudia dokladnie tak samo staje na glowie:tak::tak::tak:Wszedzie gdzie sie tylko da:szok::szok::-D:-D:-DA ja zawsze sie z Niej smieje:tak:Zreszta Ona to jest taka gimnastyczka ze szok:szok::szok::szok:

Nadrabiałam Moderatornię i dlatego mnie nie było a i jeszcze klatkę musiałam umyć,bo koniec mojego dyżuru:wściekła/y:.
Poprawka na palucha Julka - nie rozcięty tylko jak mu wyciągałam to odcięło mu mięska trochę a że krwi było sporo to dopiero teraz przyczaiłam i teraz wystruganego paluszka ma:-:)zawstydzona/y:.Ale dobrze,że ropą podchodzi,bo to znaczy że się goi:tak::huh::huh::huh:.
Dziewczyny,jak szefowa Lipca 2007 i Lublina częstuje to się nie odmawia:no: - więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-):tak:
13.jpg

No to Wam smaka na kolację narobię,bo zamaniło mi się makaron z tuńczykiem i 2 talerze zjadłam:confused2::zawstydzona/y::tak::szok:.
Oj to nieciekawie z tym paluszkiem:no::no::no:
A torcik pychotka;-):-)

Moi jzuz spia:tak:Klaudia byla dzisija caly dzien niegrzeczna ,wiec za kare nie pozwolilam Jej siedziec ze mna w pokoju i zasnela w swoim lozeczku:-)Wytlumaczylam Jej oczywscie ze byla niegrzeczna i wogole i nawet nie zaryczala jak Ja kladlam w lozeczku-widocznie zrozumiala;-):-)
Zjadlam juz kolacyjke i zaraz zobacze czy jest cos w tv:tak::tak::tak:

13.jpg

masz spust kochana, a jak tam twoj cykl bo ja jakas nie w temacie ale nowego suwaczka nie widze wiec chyba nic nie kiełkuje???

Witam wieczorową porą
Ja tylko na chwilkę zajrzałam poczytać co u was i zaraz zmykam do łóżeczka:tak::tak:

Anaconda a co fajnego Mai kupilas????

A coś takiego
ELEKTRONICZNA GRA EDUKACYJNA PRZEDSZKOLAK PROMOCJA (808189056) - Aukcje internetowe Allegro

My sie wybralismy na spacerek UWAGA bez wozka Emily dala super rade bylismy 1,5 godz na dworze i non stop spacerowalismy a ona ani razu nie chciala na raczki:tak::tak::tak: i nawet nie jest zmeczona napewno jak bysmy dluzej spacerowali to tez by dala jeszcze rade tylko trzeba bylo uciekac do domu bo ciemno sie strasznie szybko zrobilo:-D:-D

No to super piechurka z niej rośnie:tak::tak::tak:

na wzmocnienie lepszy jest ponoć syropek z czosnku, pielęgniarka w szpitalu ostatnio mi podpowiedziała, kilka ząbków czosnku zasypać cukrem i posłodzoć mozna nieco miodem, dodać trochę soku z cytryny, czyli tak jak z cebuli tylko zamiast niej czosnek:tak::tak::tak:jeszcze nie robiłam ale chyba spróbuję

Ja swojej to robię taki pół na pół cebula i czosnek:tak::tak::tak:

ja w pracy ok,szybko dzień mi minął bo miałąm co robić,był ruch ajak go nie było to wzięłam się za mycie okien,szef akurat to zobaczył i mnie pochwalił :tak::tak::tak::tak: widac było ze był zadowolony :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Podlizywaczka;-);-):-p:-p:-p

Fajna z was rodzinka a Kubuś pozycje ma superowe:tak::tak::-D:-D

reklama
Do góry