Nie przejmuj sie tym co mowi Twoj maz
Meszczyzni zawsze uwazaja sie za bardziej pracowitych
to podwyzsza ich ego 
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
nie ma nic gorszego niż chory facet 
ogólnie nie jest zly a juz wcześniej mu mowilam zeby sie wzią za leczenie 

świetny i cena ok dziś pokazuję go pietruszceMalina np taki:
https://ssl.allegro.pl/item811797561_duze_rozowe_wozki_dla_lalek_paulinka_2_kolory.html
Znajoma kupiła dla córki w zeszłym roku
https://ssl.allegro.pl/19472_wozki_dla_lalek.html?id=19472&p=1

oj kochana to zdrówka dla ciebiewitam
duuuużo zdrówka dla Julki i tzrymajcie sie dzielnie bo tam u Was w Szczecinie grypa się rozpanoszyła na dobre (słyszałam w wiadomościach)nie dawajcie się
powodzenia na rozmowie, oby się udało
trzymam kciuki
fajne te klocki ale cena mnie powaliłaja nie kupuję swojej małej takich drogich zabawek
w tym roku to wogóle będzie bardzo skromniutko:-
-
-
-(
super taka praca, siedzisz w domu, pogadasz p[rzez telefon i jeszcze kaskę zarobiszsuper, trzymam kciuki;-)
byłam wczoraj na uroczystym pasawaniu na przedszkolaka i strasznie się wkurzyłam bo nie mogłam zrobić swojemu dziecku fotki jak pani dyrektor ją pasujejakieś tłuste babsko wlazło mi w kadr i nici ze zdjęcia
wogóle to było straszne zamieszanie i bałagan, rodzice się pchali, dzieci były ściśnięte i ten straszny gorąc, masakra
mnie też coś usiłuje dopaść, wczoraj wziełam dwie polopiryny na noc i poszłąm już o 21 spać zeby się trochę wypocić, a rano nie mogłam sie zwlec z łóżka, zaspałam o godzinęale dzisiaj znów mi głowa pęka i nie mam siły, mam już dość tych choróbsk
oby tylko Misia znów czegoś ode mnie nie złapała
pozdrawiam
teraz muszę trochę popracować, niestety![]()

skąd ja to znam zdjęcie chcesz zrobić a tu czyjś zad:-):-):-):-)
ja tez z prezentami nie szaleje w tym roku ani z ilościa ani z cenami raz ze nie mam kasy dwa chce im kupić coś czym wiem że będą się bawić a ie kolejny kurzołap

dlatego julina wózek bo marzy o nim okrutnie a lalka mamy od As więc wózio będzie strzałem w 10

to trzymam kciukasy mocniutko od 12 napisz otem jak ci poszłoMalinka umnie też szpital:-( juz mam dośc juz jestem skłonna do jakiejkolwiek pracy iśc bo mam dośc mój mąz nie chce wracac do tej swojej pracy tylko myśli tak żeby jak ja pójdę do pracy to on pójdzie gdzies na ochronę jest u nas w Kilecach taka firma co zatrudnia i pilnują w budynkach a nie na dworze Cisnienie ma do d.... 150/135 to drugie ponoć za wysoki to rozkurczowe Idę o 12 na rozmowę o prace w nowo otwieranym markecie chcialabym sie zalapać Wogole temn miesiąc jest przekichany Dalam Gabi Flavamed to chodzi i mowi że ja brzuch boili Kiedy sie to wszystko skończy
![]()

a mąż ciśnienie no sporo sporo kurcze a ja mam 60/80 no taka moja uroda

hmmmm ale my na nich ostatnio nie narzekamy więc o co kamman????????????????Nie przejmuj sie tym co mowi Twoj mazMeszczyzni zawsze uwazaja sie za bardziej pracowitych
to podwyzsza ich ego
![]()
antonio padł julka ogląda hello kity naciągneła babcie na gazete z bajką(wpływ reklam na życie

gdybym miała dużo kasy to bym taki kupiła julinie wózek dla lalek jest śliczny
https://ssl.allegro.pl/item808040051_piekne_wozki_bellina_jak_prawdziwe_2w1_kolory.html
https://ssl.allegro.pl/item808040051_piekne_wozki_bellina_jak_prawdziwe_2w1_kolory.html
Joanna73
uzależniona od BB
Jeszcze na chwilkę zajrzalam Ja tez nie ma ochoty nic robić
na pewno sie pochwlę jak poszło Wczoraj pojechałam do Pasażu swietokrzystkioegi i w 4 sklepach zostawilam CV :w leklerku w sklepie z butami Wojas (1/2 etatu),w sklepie z ubrankami dla dzieci i w rossmanie Tam gdzie sie wybieram to mialmbymniedaleko nieraz nawet moglbym podjechac samochodem
Najgorsze to to ze powinnam isc do lekarza bo mia sie leki skonczyly io jestem strasznie rozbita bo odstawiam nogi mi latają ręce a przeciez psychotropów niw odstawia sie od razu tylko stopniowo a mnie sie skończyły i powinnam brac

Najgorsze to to ze powinnam isc do lekarza bo mia sie leki skonczyly io jestem strasznie rozbita bo odstawiam nogi mi latają ręce a przeciez psychotropów niw odstawia sie od razu tylko stopniowo a mnie sie skończyły i powinnam brac

B
Beata1988
Gość
Nie ma to jak dzieci przekupić lub przestraszyć żeby coś zrobiły heheNo to jestem
Dominik usnal przed 22 a male malpy dopiero teraz poszly spacAle musialam Je przekupic i nastraszyc:-);-)Powiedzialam Im ze teraz w telewizji bedzie film o potworach a przeciez One boja sie potworow;-)No i kazaly sobie zostawic zapalone swiatlo,mocno sie przykryc i zamknac drzwi hehe,ale jutro musze Im kupic chipsy
![]()

Trzymam kciukiDzien dobry :-)
Wyspalam sie Budzilam sie co jakis czas Ale nie wychodzilam z lozka Nawet do ubikacjo przez cala noc nie poszlam A zawsze chodze I zaraz zasypialam spowrotem :-)
G teraz z Mala na sniadaniu Ja ogladam BRZYDULE pozniej do urzedu I do kosmetyczki chce isc Zrobic brwi Chce cos dla siebie zrobic Jakos lepiej wygladac Nigdy brwi nie robilam Moze bede inaczej wygladac :-)
A podobno to duzo nie kosztuje :-)
Zapomnialam sie pochwalic ze Moze uda mi soe DOROBIC JAKIS GROSZ :-)
Kolezanki maz zajmuje sie ubezpieczeniami On jezdzi po klientach itp Ale potrzebuje osoby do DZWONIENIA i umawiania na spotkania :-)
Jak spotkanie sie odbedzie to ja mam z tego 10 zl
Dostaje swoj telefon i karte I namiary na ludzi I tekst ktory mam mowic I z domu spokojnie moge dzwonic Chce sprobowac Nic nie trace A uwzam ze jak uda mi sie zarobic kilka zlotych to bedzie super :-)
3 MAJCIE KCIUKI ABY MI TA PRACA WYSZLA :-)

No ja wczoraj wydałam trochę kasyWitam i ja
Mode wlasnie wstaly,a Domincio w szkole
Jak zjemy sniadanko to zmykamy na zakupki bo mam takei pustki wszedzie ze szok
Mialo u nas padac ale na szczescie nie padaJest tylko paskudny wiatr
ale damy rade hehe

Ale Was dopadłowitam dziewczyny
u nas szpitala ciąg dalszy
julka miała robiony test na paskudną grypę wyszedł pozytywnie na grypę sezonową (oczywiście test musisz kupić sama) i testy z krwi wyniki jutro
Adam kaszle i się smarczy ale do szkoły poszedł we wtorek była wywiadówka i mój adacho ma kare bo o ile nauka jako tako to zachowaniegada na lekcji zapomina zeszytów książek wstaje chodzi po klasie głośno komentuje wypowiedzi kolegów nauczycieli
no i napisał z kolegą głupi wulgarny list na kloeżankę z klasy
no i teraz do następnej wywiadówki tzn do 15 grudnia ma szlaban na wszelakie przyjemności
antek się smarczy pietruzka prycha kicha w kościach go łamie tylko ja sie jeszcze jakoś trzymam mnie za to zaczyna boleć kręgosłup i dół brzucha znaczy się @ mnie dogania
za oknem wichura deszcz cieszę się że nie muszę już z domu wychodzić tylko potem do pracy![]()

Nie lubię tego. Stanie taka babajaga i nawet dupy nie ruszybyłam wczoraj na uroczystym pasawaniu na przedszkolaka i strasznie się wkurzyłam bo nie mogłam zrobić swojemu dziecku fotki jak pani dyrektor ją pasujejakieś tłuste babsko wlazło mi w kadr i nici ze zdjęcia
wogóle to było straszne zamieszanie i bałagan, rodzice się pchali, dzieci były ściśnięte i ten straszny gorąc, masakra
mnie też coś usiłuje dopaść, wczoraj wziełam dwie polopiryny na noc i poszłąm już o 21 spać zeby się trochę wypocić, a rano nie mogłam sie zwlec z łóżka, zaspałam o godzinęale dzisiaj znów mi głowa pęka i nie mam siły, mam już dość tych choróbsk
oby tylko Misia znów czegoś ode mnie nie złapała
pozdrawiam
teraz muszę trochę popracować, niestety![]()

Tak to jest jak się mówi do faceta żeby poszedł do lekarzanie ma nic gorszego niż chory facetogólnie nie jest zly a juz wcześniej mu mowilam zeby sie wzią za leczenie
![]()

Witam. M pojechał na badania do zielonej z rana, potem do pracy

B
Beata1988
Gość
Przyznaje wózek zajebistygdybym miała dużo kasy to bym taki kupiła julinie wózek dla lalek jest śliczny

To leć Kochana do lekarza po receptę i to jak najszybciejJeszcze na chwilkę zajrzalam Ja tez nie ma ochoty nic robićna pewno sie pochwlę jak poszło Wczoraj pojechałam do Pasażu swietokrzystkioegi i w 4 sklepach zostawilam CV :w leklerku w sklepie z butami Wojas (1/2 etatu),w sklepie z ubrankami dla dzieci i w rossmanie Tam gdzie sie wybieram to mialmbymniedaleko nieraz nawet moglbym podjechac samochodem
Najgorsze to to ze powinnam isc do lekarza bo mia sie leki skonczyly io jestem strasznie rozbita bo odstawiam nogi mi latają ręce a przeciez psychotropów niw odstawia sie od razu tylko stopniowo a mnie sie skończyły i powinnam brac![]()

Mama Helenki
i Aniki :D
gdybym miała dużo kasy to bym taki kupiła julinie wózek dla lalek jest śliczny
A ja bym kupiła taki

bo fajniusi jest nie powiemA ja bym kupiła takiale Helenka ma juz dwa
![]()

moja julinka miała wózio juz trochę z niego wyrosła ale był no ale dam się zabrał za zabawe nim no i jej połamał i to tak że już nic się z nim nie dało zrobić a ona bawi sie lalkami a nawet w ubiegłym roku jak wychodziłam z antkiem na spacer to ona szła ze swoim wózkiem i mi nie marudziła ba nawet była szczęśliwa bo wtedy byłyśmy w jej pojęciu koleżankami

reklama
Podziel się: