reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dostalam wiadomosc od tej babki
SPOTYKAM SIĘ PIERWSZY RAZ Z TAKĄ FORMĄ ZAPŁATY . DLATEGO
NIE WIEM JAK TO WSZYSTKO WYGLĄDA I TROCHĘ SIĘ PRZERAZIŁAM. ALE OK JUŻ ROZUMIEM.
CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ŻYCIE I NOWE DOŚWIADCZENIA SĄ BARDZO
PRZYDATNE.
DZIĘKUJĘ. POZDRAWIAM.

Chyba przemyslala sprawe:-D:-D

reklama
hejka wpadłam tylko na chwilę zaraz kłade sie do łózka:tak::tak:

u mnie do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

goraczka mi przeszła,lepiej się czuję ale gardło masakra,drapie za bardzo nie chce mi się to odkasłać i mnie meczy dusze się momentami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj pisałm ze z Oliwka lepiej już drowiała no to już nieaktualne bo chyba cos ode mnie na nią pzreszło bo obudziła się z wiekszym katarem i kaszlem,potem dostała goraczki 38,2C jak przyszłam z pracy to cała rozpalona dałąm jej na zbicie i się lepiej poczuła.
dzis strasznie mało jadła przez cały dzień dobrze ze dużo piła.

na kolację w sumie ładnie zjadła kaszy ale cos zachciało jej się po godzinie parówki i jak kończyła to cos jej chyba stanęła,zachłysneła się jeszce do tego nos zakitolony i zarzygała mi całą łazienkę:no::no::no::no::no::no::no:

normalnie masakra.

dziewczyny co ja moge brać na to gardło?????
ssiem srepsils i septolete,psikam tantum verde i biorę gripex i płuczę gardło rumiankiem i dupa nie pomaga mam dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dowikla gratulacje ząbka:-):-):-)

agnes
powrrotu do zdrówka zycze:tak::tak::tak::tak:
na mnie najlepiej działa cholinex- a jak mocno boli gardło i nie umiesz mówić to cholisept- bo działa znieczulająco

Witam weekendowo!
Dziś mam WOLNE :tak::cool2::cool: a od wczoraj nieproszony gość się pojawił - @:wściekła/y::wściekła/y::crazy:.Ledwo żyję,Olek dziś w domu zostaje i powiedział,że mnie kocha:tak::biggrin2:.Nawet na kompa nie zasiadłam wczoraj bo w rozjazdach byłam:tak:.

kochana bo ja ostatnio bb zaniedbałam tesciówkę miałam i wogóle:-p
kochana podkład i puder to raczej z tych ciemniejszych bo ja ciemna karnację mam:tak:pomadki kocham w brązach no widzisz jak to dobrze wsomnąć o potrzebach no kochana od razu lepiej:-)a i kocham jeszcze bezbarwne błyzczyki te z efektem powiększenia ust co tak fajnie szczypią:-pno nie wiem jak one sie fachowo nazywaja ale wiem jak działają:tak:
Ja zawsze mam w kosmetyczce tusz,jako ,ze jestem jasną blondynką z natury to konieczność,z 2 kredki do oczu,jakieś cienie i błyszczyk z pomadką no i puder w płynie i pudrze,,nie mam tego dużo ,ale ja muszę sie malowac ,bo niepomalowana czasami czuję sie jak kopciuch:zawstydzona/y:a makijaż poprawia mi humor:tak:
Anabubka witaj w klubie zdenewowanych na dzieci mam:-D:-D:-D:-D:-D
mój adam robi matmę i wyszło mu z obliczeń że przeciętna mysz waży uwaga 370 kg:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwiec jak macie gdzieś w domu myszy to bójcie się:-D:-D:-Dzamienia miary wag kilogramy dekagramy grmy no i mu z tej zamiany wyszło:-D:-D
Malinka ,potwór z tej myszy ,wyobraz sobie kota który na nią bedzie polował?:-D:-D musi z 700 kilo bydle ważyć:-D:-D:-D
obiecałam napisac Byłam na rozmowie jeżeli sie załape to jutro pani zadzwoni Mam jeszcze jednaradosna nowinę zwrocą mi za bilety za te co jezdziłam na kurs 130 Zł :-D:-D a pozatym marzy mi sie nowa kurteczka 3/4 :-( ale prędko nie kupie :crazy:
Joanna to bardzo fajnie ,ze tykle sie u ciebie dzieje,życzę telefonu i tłuściutkiej pensyjki za miesiąc:tak:a dodatkowa kaska niespodzianka zawsze sie przyda:tak:
No i obejrzałam wszystko :tak: ale house był dobry a ja wiem co będzie w nowym sezonie :tak::-D a teraz idę spać bo coś ostatnio się nie wysypiam :sorry: dobranoc
Słucham Beata ,proszę szybciutko Madzi opowiedzieć co będzie w nowym sezonie -6 juz hausa ,może być na priv,jak ktoś nie chce wiedzieć ,bo uwielbiam hausa!!!:cool:
My idziemy zaraz do przychodni na inhalacje,muszę posperzatac i takie tam nudy ,ale potem jeszcze zajrzę:-)

Hej dziewczyny, sorki, że wczoraj bez pożegnania odpadłam, ale Piciu wrócił wcześniej z pracy, musiałąm pognać z obiadem, późńej siedział i kombinował z kompem, a późńiej mała poszła spać a P masował mi głowę 9 hihi dziwnie brzmi, ale rewelacyjny zabieg ) . masował tak prawie 40 min i zrobiło mi się tak dobrze.... no i ból przeszedł, w nocy miała spokój, ale nad ranem zerwałam się do małej i na nowo, no al ejuz nie tak. Ale i tak ide do lekarza, już nie daje rady z tymi napadami.

Klaudi wykielkowala dzisiaj druga piateczka:tak::tak::tak:A wiec na dole ma juz dwie
Na razie widac tylko taka mala kropeczke,ale co tam:-p
Liczy sie!!!!

goraczka mi przeszła,lepiej się czuję ale gardło masakra,drapie za bardzo nie chce mi się to odkasłać i mnie meczy dusze się momentami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj pisałm ze z Oliwka lepiej już drowiała no to już nieaktualne bo chyba cos ode mnie na nią pzreszło bo obudziła się z wiekszym katarem i kaszlem,potem dostała goraczki 38,2C jak przyszłam z pracy to cała rozpalona dałąm jej na zbicie i się lepiej poczuła.

na kolację w sumie ładnie zjadła kaszy ale cos zachciało jej się po godzinie parówki i jak kończyła to cos jej chyba stanęła,zachłysneła się jeszce do tego nos zakitolony i zarzygała mi całą łazienkę:no::no::no::no::no::no::no:

normalnie masakra.

ssiem srepsils i septolete,psikam tantum verde i biorę gripex i płuczę gardło rumiankiem i dupa nie pomaga mam dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co z tym gardłem wszędzie, jakaś nowa odmiana??? PO pierwsze kochana, smaruj sobie całą szyję vick wapurup ( czy jak to ie tam pisze ) i amolem i zawijaj szalem, noś non stop tak, nie pij umianku kobieto, bo to wysusza! Jak już to melisę , miętę, albo słabą herbate z miodem.

No dużo nie było.

Moja zaraz sie obudzi, dziwne, że od 6 minut nie spi, tc to jak zegarek nieij, hihi

Dostalam wiadomosc od tej babki
SPOTYKAM SIĘ PIERWSZY RAZ Z TAKĄ FORMĄ ZAPŁATY . DLATEGO
NIE WIEM JAK TO WSZYSTKO WYGLĄDA I TROCHĘ SIĘ PRZERAZIŁAM. ALE OK JUŻ ROZUMIEM.
CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ŻYCIE I NOWE DOŚWIADCZENIA SĄ BARDZO
PRZYDATNE.
DZIĘKUJĘ. POZDRAWIAM.

Chyba przemyslala sprawe:-D:-D
No to dobrze

hejka wpadłam tylko na chwilę zaraz kłade sie do łózka:tak::tak:

u mnie do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie masakra.

Kurujcie sie dziewczyny,kurujcie:tak::tak:Oby Wam jak najszybciej przeszło
dowikla gratulacje ząbka:-):-):-)

agnes powrrotu do zdrówka zycze:tak::tak::tak::tak:
na mnie najlepiej działa cholinex- a jak mocno boli gardło i nie umiesz mówić to cholisept- bo działa znieczulająco
Dziekuje

Ja tez biore cholinex a ostatnio jak mnie boli gardlo to na noc biore jedna tabletke tabcin i rano jest juz ok:tak::tak::tak:

A co tu takie pustki:szok::szok::szok:Moje mlode sie dzisiaj wczesnie obudzily i pewnie beda marudne:no::no::no:Wiktoria troche kaszle i smarczy ale na dwor to na bank pojdziemy bo jest samo sloneczko i ma byc bardzo cieplo:tak::tak::tak:

reklama
Do góry