reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiesz kaziu ja tez jestem mamą 3 dzieciaczków co zresztą widaać na moich suwaczkach:-p do tego jak wiedzą dziewczyny pedantyczną mamą i jeszcze pracującą sęk w tym żeby umieć się tak zorganizować żeby mieć obiad sprzątnięte zorganizowana zabawę dla dzieci i jeszcze mieć cały czas na forum bo ja jestem wróżką i umiem sobie to wyczarowć a dziewczyny będące tu na stałe to wiedzą;-);-);-);-)
a ty wpadłaś oceniłaś nas po łepkach i pewnie w twoim mniemaniu to my jesteśmy te wyrodne matki(cały dzień na forum,krew w kale a my hi hi:-p, chłopakowi z ciężarną dziewczyną nie współczujemy i nie doradzamy) więc może faktycznie jakoś tu tak idealna matka do nas nie pasujesz:rofl2:
pozdrawiam ciebie i twoją spółkę:-p

Dooobra, po 1-wsze to ja doradziłam lunie żeby zabrała dziecko do lekarza
po 2-gie mam prawo do własnych reakcji odnośnie swoich dzieci
po 3-cie kiedy znajdujesz czas dla swoich dzieci skoro pracujesz i tyle czasi spędzasz przy kompie?
po 4-rte nie wierzę żadnym wróżkom
po 5-te wcale nie oceniam was po łepkach tylko po faktach i nie uważam że wszystkie jesteście wyrodnymi matkami ale luna w moich oczach napewno tak
po 6-te pozdrawiam Twoją "sektę",
a po 7-me luna nie mam ochoty więcej z Tobą gadać i żeby to było jasne jak słońce nie pisz do mnie więcej.
Po 8-me każdy ma prawo mieć swoje humory. Na dzisiaj dowidzenia.

Chyba juz drugi raz piszesz dowidzenia a nadal Cie tu widzimy:szok::-D:-D:-D

po I - spoko, i tak bym poszła:tak:
po II - oczywiście
po III - jesteśmy lepiej zorganizowane od Ciebie:tak:, ja to pikuś, ale Malinka z pewnością:tak::-)
po IV - każdy tak mówi ;-)
po V - jaka Ty spostrzegawcza, my tu się poznajemy tygodniami i miesiącami, a Ty taka szybka jesteś, no gratuluję, na prawdę szczerze:-D
Jeżeli uważasz, że jestem wyrodną matką to mnie zgłoś, przyjdą sprawdzą i Twoje święte sumienie będzie już spokojne:tak::-D:-D:-D
po VI - to już obraza!!!
po VII - jasne jak słońce jest dla mnie to, że mam prawo pisać i nic na to nie poradzisz, możesz po prostu nie czytać:-D:-D:-D
po VIII - nam zepsułaś , mam nadzieję, że jako wzór Matki Polki jesteś z siebie zadowolona;-):-)

Oj, no jaka szkoda, jak znalazłam czas-czytaj córkę zamknęłam w łóżeczku, zaryglowałam drzwi i włożyłam stopery do uszu:-D:-D:-D- to poszłaś:-(
Do tego wszystkiego napiszę jedno :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie łacha targam jak nie wiem z pewnej osoby :-D:-D:-D szkoda że nie mogę się głośno śmiać bo Kubek śpi :tak: ale jak to czytałam to myślałam że padnę. Ale dobrze że żeście tam napisały co trzeba :tak: ja to bym od razu wiązankami rzucała :sorry: to by były same gwiazdki hehe :-D no nie mogę :-D są ludzie i parapety, niektórzy zbierają znaczki a niektórzy tory kolejowe :tak: to ja tylko tyle powiem :tak:
Kubek śpi, M w pracy i co chwilę smsy mi przesyła itd ale ja mam to gdzieś :sorry: idę obejrzeć jutrzejszą brzydulę i może jakiś film :sorry:

reklama
Ja ogladam "M jak milosc" tzn probuje bo mlodzi mi z lekka szalaja:no:Po filmie Ich umyje i niech zmykaja spac;-)
Byli na chwilke tesciowie bo tesc wjechal niespodziewanie do PL ale juz w czwartek wylatuje:tak::tak::tak:

Witam was kochane:tak::tak:
dawno sie nie odzywalam ale jakos czasu brak albo checi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas nic ciekawego sie nie dzieje :-):-)
Kazdego dnia to samo :-):-)

Widze ze Kazia narobila tutaj zamieszania :no::no:
dla mnie to jest smieszne a zarazem zalosne jej zachowanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiecej na jej temat nie bede sie wypowiadac bo szkoda czasu i nerwow na taka osobe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dowikla Sto Lat dla Dominika

ja już obejrzałam swoje filmy,czekam aż Oliwka uśnie :tak::tak::tak::tak::tak:

czuję się jakaś niewidzialna,nikt nawet się ze mna nie przywitał :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak w ogóle to mogę tu jeszcze z wami pisać skoro już nie jestem mama siedzącą w domu?????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

czuję się jakaś niewidzialna,nikt nawet się ze mna nie przywitał :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

a tak w ogóle to mogę tu jeszcze z wami pisać skoro już nie jestem mama siedzącą w domu?????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Witaj Agnes:tak:
oczywiście ,że możesz z nami pisać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wpadłam tak z wieczora zobaczyć co słychać ,bo cały weekend mnie nie było ,a tu tyle sie działo:szok::szok:
lubię jak coś sie dzieje:tak::tak::-D:-D:-D

2C%20G%28U%29%2004564-M.jpg

Dominiku
W dniu, takim jak dziś,
gdy kończysz 6 lat
życzymy Ci:
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.
zgapione i skopiowane ,ale szczere i ode mnie zyczenia dla Dominika:-):-):-)

jutro zajrzę na dłuzej ,bo dziś mnie sennosć ogarnia,miałam sie dziś nie odzywać ,ale musiałam:tak:

witajcie dziewczynki:-)
jestm cala i zdrowa:-)
8 wyrwana;)umowiona jestem na dlutowanie kolejnej na 9 grudnia

pozdroz mialam z przygodami
pociag jechal dobrze prawie do wawy,pozniej sie okazalo ze linia sie zerwala i puszczjaa pociagi wahadlowo
i zamiast jechac godzine jechala prawie 2:szok::szok::szok::szok::szok:
balam sie ze nie zdaze i poswiecenie siostry pojdzie na marne
a musialam jeszcze do siory do pracy podjechac po dokumenty,pozniej biegiem na kolejny tramwaj do sadysty,ale zdazylam
wszystko trawlo z 15minut,lekarka mloda ale bardzo sympatyczna,delkatna nawet:-)

tmbardziej ze na wejsciu powiedzialam ze sie boje gorzej niz porodu:-)

znieczulenie juz mnie puscilo,ale ze przelykanie mnie bolalao to wzelam ibuprom,ale tak to ok
wrocilam na 20 do domu,z dziewczynmi zostala moja mama bo p na noc pojechal.jak przyjechalamto dziewczyny wykapane czekaly na mnie i juz spia ponad pol godz:-)

reklama

No nie wiem kochana czy mozesz jeszcze z nami pisac hehe;-):-)My tu takie nieroby a Ty normalnie pracujesz:-D:-D:-D

Witaj Agnes:tak:
oczywiście ,że możesz z nami pisać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wpadłam tak z wieczora zobaczyć co słychać ,bo cały weekend mnie nie było ,a tu tyle sie działo:szok::szok:
lubię jak coś sie dzieje:tak::tak::-D:-D:-D

2C%20G%28U%29%2004564-M.jpg

Dominiku
W dniu, takim jak dziś,
gdy kończysz 6 lat
życzymy Ci:

Aby wszystkie fajne dni

w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.
zgapione i skopiowane ,ale szczere i ode mnie zyczenia dla Dominika:-):-):-)

jutro zajrzę na dłuzej ,bo dziś mnie sennosć ogarnia,miałam sie dziś nie odzywać ,ale musiałam:tak:
Dziekuje:-):tak:

A Ty sie ostatnio cos opuszczasz z tym BB:szok:Popraw sie

idę spać,bo mi sie już oczy kleją,jak zwykle zejdą sie wszystkie jak ja pójdę.normalka :tak::tak::tak::tak:

dobrej nocki:-)
Dobranoc:-)

U mnei juz cala trojca spi:szok::szok::szok:A ja leze i jem sobie kolacyjke:-):tak:

Do góry