reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witaj Joasiu pisz co u ciebie?????
anabubka to ci się młoda rozgadała:-):-)u antka mama i mniam mniam to prawie to samo:-D:-D:-D:-D
myślałam że ta moja gangrena po takiej przespanej nocy to pójdzie spać koło 11-12 a on przyszedł z pieluszką i tulić się zaczął wziełam na kolanka utuliłam patrzę a on zasypia i śpi w łóżeczku:szok::-D

ANABUBA tzn G ja zadko uspypia u nas w pokoju na naszym lozku :tak:Wczoraj jakos jak ja sie myslam to pogasil wszystko i ja uspal Mowialm mu dlaczego tv nie zostawil wlanczonego to ona na to bo ona by na niego zagladal I gadaj tu z facetem A jesli chodzi o calkowita cisze to u nas jej nie ma
Za sciana mpja mama oglada seriale Pies lubi szczekac w najmniej odpowiednich momenatch Jest u nas w domu 4 doroslych i pies i trudno tu o cisze :tak:
MADZIULA niestety nie doarzde bo sie nei znam Mam jedno dziecko I to male Ale mysle ze ona zazdrosna A pozatym to dziewczynka a my lubimy miec chyba wszystko najlepsze :tak:
Skoro maly chce imprezke to ja zrob na tyle na ile bedzie chceili dzieci Mysle ze 5 to dobry pomysl Tylko kuzniej corce chyba tez musiscie wyprawic impreze urodzinowa Aby sie gorsza nie czula :tak:

Oliwka spi od 9,45 Ja ide pozamiatac i pokroic ziemniaki na zupke :tak:

Weronika znalazla ostatnio sobie fajan zabawe.wynosi mi z lazinki wszytskie kremy w tubkach,maseczki itp.rzeczy.wyciaga z szafki i sie nimi bawi w rodzine itp.i zamaist krem mowi "tem":-)
pozniej je chowa do szafki i tak pare razy dziennie.tylko ja jak potem zelu do twarzy szukam to nieraz mam problem:-)

wygońcie mnie Antek śpi powinnam cos porobić może pranie jasne nastawić albo wyprasować albo dywan wyczyścić może okna pomyć:sorry::sorry::sorry::sorry:
no zabieram się powoli do roboty:cool2::cool2::cool2::cool2:

Malinka ,robota nie zająć:-D
Klaudia na basen chodzi oprócz tego szkolnego basenu ,jeszcze raz w tygodniu ,bo to też zależy d koleżanek czy mogą? Do koleżanki jakiejś też średnio raz w tygodniu wychodzi,choć teraz kiedy dni są takie krótkie żadziej,to nie jest tak ,ze pozwalamy jej na wszystko ,bno na mnóstwo jej nie pozwalamy,za przewinienia dostaje rózne kary od szlabanu na słodycze po zakaz wychodzenia z domu.Zdaję sobie sprawe ,ze granice ona musi mieć jasno określone i zasady na których funkcjonuje nasz dom,że ja takze jako dziecko "cierpiałam "bo mama nie pozwalała na rózne rzeczy.....wczoraj rozmawiałyśmy długo,dzis pewnie też będziemy,aha 2 razy w tygodniu Klaudia ma siatkówkę ,a raz w tygodniu plastyczne kólko na które bardzo chce chodzic ,więc czasu na "wyjścia "też brakuje.Mówie wam dziewczyny ,ze czuje siue taka w kropce,chciałabym żeby ona chodziła uśmiechięta ,zadowolona i szczęśliwa ,ale im więce sie staram tym mam wrażenia ona wiecej chce.............dobra wyżakliłam sie ,zobaczymy co będzie.........

290b1da4ad.jpeg

Koniecznie chciałam Wam to pokazać ,ja tam wybieraam biologię::))

reklama
Czesc

wpadlam na chwilke bo juz jestesmy gotowe na zakupy
Bylysmy u lekarza Laura zlapala jakiegos wirusa dzis juz jest wszystko ok
Dostalysmy na wszelki wypadek czopki przeciw wymiotne i na goraczke
Teraz spadam zagladne popoludniu jak Laure poloze spac;-)

Do góry