reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bylysmy na spacerku A teraz szalu distaje bo Oliwka pokazuje rozki
Nie pozwolilam jej isc do bardku To wiecie w jaka histerie wpadla Ryczala z jakies pol godziny Wyginala sie nie chciala usiasc Nie chciala sluchac o innych rzeczach ktore ja jej pokazywalam Polozylam ja to ona zas do barku a jak zas jej nie pozwolilam to to samo To jest barek mamy i jasia pOWIEDZIALAM IM ZEBY WSZYSTKO Z NIEGO WYCIGNELI i ona bedzie chodzila do niego Nic tam nie bedzie to przestanie chodzic aMysle ze to dobry sposob Ale ja juz do glowy dostaje Bo bardziej meczy mnie to ze ona ryczy a ja musze byc nieugieta niz to jakby jej na wszystko pozwolila Ale wiem ze nie moge jej pozwolic bo juz chce mi na glowe wjesc Nam chce wejsc na glowe :-(

reklama
Madziula mysle ze dobrze zrobilas jadac po Klaudie o 17 :tak: skoro nie ma kolka to niech poswieci czas na kolezenstwo:tak:

Natalineczko witaj

Marta no wiesz 2zl sama bym sie nie dala przekupic:-D:-Dkazala bym oddac zeba:-D

Dorota powodzenia i prawda jest ze matke bardziej placz wykancza niz samo odganianie:rofl2:

My zaliczylysmy zakupy z Lali i do tego spacer.Niestety nie kupilam wszystkiego ale jutro tez jest dzien:rofl2:
Teraz Laura wcina kolacje a ja juz ide jej robic kapiel
Potem klade ja spac bo w poludnie nie spala a ja bede miala czas dla meza oczywiscie jak wroci bo musial teraz wyjsc

madeuska, za rok jak będziesz miała szczęście :-D:rofl2:

A to obiecana fotka mojego prezentu gwiazdkowego, już działa :-p Dzisiaj p[rzestudjuję instrukcję obsługi, a jutro pewnie coś upiekę :-p:rofl2:

p1130633.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-25
spotkałam ostatnio kolezanke ktora ma 2 miesięczną córeczkę i przesypia jej cale noce:eek::eek: na butli jest od początku tak jak Maks:eek: juz sie nastawiłam:-p:-p SUPER piekarnik:tak::tak::tak::tak:
potwierdzone u lekarza ale roznie bywa wiec nikt sie nie napala :)) cisza jak co bo to tajemnica:-D czasami nie wypal jak ja spotkasz bo tylko iedza wtajemniczone osoby
to e jest w ciąży to wiedziałam już dużo wczesniej:-p:-p:-p jako wtajemniczona:-p:-p:-p:-p:-p tylko nie wiedzialam ze diewczynka:rofl2:

Ostatnia edycja:
Medeuska trzeba bylo mi gadac bo ona dopeiro tydzien temu mamie powiedziala:-D:-D

Laura spi ja wypacynkowana skonczylam ogladac na wspolnej a teraz z moim drinkujemy Wpadlam powiedziec DOBRANOC;-)

reklama
Do góry