reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka.:-)

Marta GRATULEJSZYN.:-)

Joluś to żeś zagadkę zapodała.:tak::-) Nijak nie da się tego zrobić. :no: Główkowałam nawet we śnie.:-D

A propo zbliżających się Mikołajek...
W Carreufourze jest promocja na zabawki. Na wszystkie rabat 40%. Za każde wydane 100zł na zabawki otrzymuje się 40 zł w talonach.
Hipermarket Carrefour Polska Wszystkie zabawki 40% taniej

U nas nic ciekawego...:sorry:

reklama
A Justa, no ja własnie ostatnio z tej promocji skożystałam, opisywałam przeboje, ale bylo wesolo i latania. Ale to chyba juz sie skonczylo u nas 2 dni tylko bylo.

Nie masz pewnie czasu popisać bidulko, no jak Wam leci?

witam laski
hip hip hurra hurra hurra!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
nie boli ,nie boli,nie boli:-):-):-):-):-):-):-):-)
zab oczywiscie.jaka ulga;)
Paulina w szkole,mala zjadla po 6 kasze daje spi.
zostawilamcos w rowie

Pewnie sie zebrało jedno do drugiego-kupa do zeba i wyszło jak wyszło.
A moja dzis słyszłam 2 razy w nocy popłakała, ale nie poszłam do niej tylko nasłuchowałam, i jak nie poszłam, to zasnęłą momentalnie, płaczu było może z 30 sekund. Normalnie mam nianię włączoną i lecę na pierwszy wydech i okazuj esię, że chyba nie potrzebnie, albo za szybko sie zrywam.

ja tez tak mam.nieraz musi dlugo plakac zebym sie obudzila,a mam jej lozeczko przy glowie:rofl2::rofl2:
a jak jest chora czy cos to nie takioddec i od razu sie budze na rowne nogi

Witam porannie:-):-)
Maja do przedszkola odstawiona ale chrypka nic jej nie przechodzi, chyba bez lekarza się nie obejdzie:no::no::no:
Wczoraj byłam w realu bo miały być w promocji takie spodnie ortalionowe na polarku i poszłam oczywiście na darmo bo ich nie było więc dzisiaj mus iść raz jeszcze bo może dzisiaj już wystawią:crazy::crazy:

lepiej idzcie do lekarza.
mojej Weronice po tym summamed forte ladnei zaczela chtypka schodzic,a ze dzis poki co pieknapogoda i cielo ma byc to ja wyciagne na spacerek do szkoly,a p odespi wczorajszy dzien i dzisiejsza noc:-)bo dzis tez jeszcze na noc idzie

Hejka.:-)

Marta GRATULEJSZYN.:-)

Joluś to żeś zagadkę zapodała.:tak::-) Nijak nie da się tego zrobić. :no: Główkowałam nawet we śnie.:-D

A propo zbliżających się Mikołajek...
W Carreufourze jest promocja na zabawki. Na wszystkie rabat 40%. Za każde wydane 100zł na zabawki otrzymuje się 40 zł w talonach.
Hipermarket Carrefour Polska Wszystkie zabawki 40% taniej

U nas nic ciekawego...:sorry:

e no moglabys sie chociaz razdziennie zameldowac,bo sie pogniewamy.dzieciaki zdrowe?

lepiej idzcie do lekarza.
mojej Weronice po tym summamed forte ladnei zaczela chtypka schodzic,a ze dzis poki co pieknapogoda i cielo ma byc to ja wyciagne na spacerek do szkoly,a p odespi wczorajszy dzien i dzisiejsza noc:-)bo dzis tez jeszcze na noc idzie

A ten syrop to na receptę?
Super że ząb już nie boli:tak::tak::tak:

Nie masz pewnie czasu popisać bidulko, no jak Wam leci?
:sorry::sorry::sorry:. Się ma dzieci , się nie ma czasu dla siebie.:cool:
A leci co miesiąc.;-)

e no moglabys sie chociaz razdziennie zameldowac,bo sie pogniewamy.dzieciaki zdrowe?
Bubka nooo.:sorry: Nie strofuj mnie.:zawstydzona/y:
Dzieciaczki już zdrowe, aczkolwiek tydzień temu złapały jakąś temperaturę:eek: . Wszystko na szczęście rozeszło sie po kościach.:tak: Za to ja zdycham.:sorry: W sumie to końcówka....Ale męczę się z mega zajadami na wargach . W życiu nie miałąm takiej opryszczki.:no::confused2::confused2::confused2:

reklama
A ten syrop to na receptę?
Super że ząb już nie boli:tak::tak::tak:

niestety antybiotyk na recepte.plus taki ze sie go daje przez 4dni tylko raz dziennie i dziala przez ponad tydzien
plus tantum verde oczywiscie

:sorry::sorry::sorry:. Się ma dzieci , się nie ma czasu dla siebie.:cool:
A leci co miesiąc.;-)

Bubka nooo.:sorry: Nie strofuj mnie.:zawstydzona/y:
Dzieciaczki już zdrowe, aczkolwiek tydzień temu złapały jakąś temperaturę:eek: . Wszystko na szczęście rozeszło sie po kościach.:tak: Za to ja zdycham.:sorry: W sumie to końcówka....Ale męczę się z mega zajadami na wargach . W życiu nie miałąm takiej opryszczki.:no::confused2::confused2::confused2:

no i sie niby nic nie dzieje tak????????
ja wiem ze jak dzieci chore to czlowiek ma mmniej czasu,ale mogalbys zajrzec bo lanie bedzie!:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry