reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Częstować się jak Wasz osobisty MOD stawia;-):tak:
p2211616-360x480.jpg
303_090308211335833_serwis_sniadaniowy.jpg
No kochana-gratulacje ,jesteś teraz naszą szefową:tak::tak:
A wyrzerka pycha:-D
Nocka spokojna
Klaudia wczoraj wróciła o 8 z dyskoteki zmęczona ,ale szczęsliwa jak wriatka ,a ja miałam czas z Ksawkiem sie koledy pouczyć :Dzisiaj w Betlejem(to dla niego była "wesoła dolina"bo wesoła nowina:-D:-D)Nauczyliśmy sie 2 zwrotki ,słuczajcie laski jak on śpiewa ,fałszuje ,melodii nie trzyma ,ale taki napięty dziecięcy głosik i samodzielnie śpiewana koleda ,no łza w oku sie kręciła i pękam z dumy,dziś będziemy dalej sie uczyć:tak:Takie chwile sa właśnie bezcenne:tak:
Anabuba cieszę sie że sadysta odniósł skutek:tak:i oby dziś juz ani ,ani nie bolało

Klaudia wczoraj wróciła o 8 z dyskoteki zmęczona ,ale szczęsliwa jak wriatka ,a ja miałam czas z Ksawkiem sie koledy pouczyć :Dzisiaj w Betlejem(to dla niego była "wesoła dolina"bo wesoła nowina:-D:-D)Nauczyliśmy sie 2 zwrotki ,słuczajcie laski jak on śpiewa ,fałszuje ,melodii nie trzyma ,ale taki napięty dziecięcy głosik i samodzielnie śpiewana koleda ,no łza w oku sie kręciła i pękam z dumy,dziś będziemy dalej sie uczyć:tak:Takie chwile sa właśnie bezcenne:tak:
Ale fajnie, wyobrazam sobi eta klate Twoją jak ci peka z dumy, hihi, noale nie ma sie co dziwic:tak:

A jakie miała objawy tego zapalenia krtani?

ona w oggole czesto miewa chrypki,z reguly alergiczne co trwaja 4-5dni i dajej jej zyrtec,wapni o tantum verde i przechodzi.ale wtedy nie ma nawet grama kaszlu.teraz miala 2dni goraczki al od razu 1 dnia zacezla chrypiec.i kaslala,taki meczcay kaszel,trcohe jaky pod szczekanie ale syrop prawoslazowy pomogl no i dostala od razu antybuiotyk,co prawda za slaby ale trcohe pomogl.

moze Twoa ma alergiczna chrype?

ochwale sie ze Weronika wczoraj pokzala na siebie i mowi "ja":-)
i calkiem ladnie zbiera zabawi jak chce obejrzec bajke albo jak na nia rykne:-D:-D:-D:-D

no a jak p spi po nocy u Pauliny w kanciapie(bo poojem tego calkiem nzawca nie moge),to nierz pojdzie do niego(bo juz sie nauczyla bramke otiwreac:eek:),ale mowi "ciiii tato aaaa":-)
ale jak jej pwoeim zebyobudzile tate to leci i go klepie:-)

No sie nie oderwe, przeklenstwo, hihi

i calkiem ladnie zbiera zabawi jak chce obejrzec bajke albo jak na nia rykne:-D:-D:-D:-D

no a jak p spi po nocy u Pauliny w kanciapie(bo poojem tego calkiem nzawca nie moge),to nierz pojdzie do niego(bo juz sie nauczyla bramke otiwreac:eek:),ale mowi "ciiii tato aaaa":-)
ale jak jej pwoeim zebyobudzile tate to leci i go klepie:-)
No dokladnie jak u mnie, i zabawki i spiacy tata po nocce, hihi
IIIDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sobie juz!!!

No kochana-gratulacje ,jesteś teraz naszą szefową:tak::tak:
A wyrzerka pycha:-D
Nocka spokojna
Anabuba cieszę sie że sadysta odniósł skutek:tak:i oby dziś juz ani ,ani nie bolało

no Ani juz zab bolec nie bedzie,ani ani:-D:-D:-D:-p:rofl2:
no moja Paulina to sie pochwlae ma glos po mnie.wcale nie falszuje i sporo koled zna.tak wlasnie blizej swiat zawsze to jak idziemy do babci przez las to sobie spiewamy nacaly glos:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry