reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no Ani juz zab bolec nie bedzie,ani ani:-D:-D:-D:-p:rofl2:
no moja Paulina to sie pochwlae ma glos po mnie.wcale nie falszuje i sporo koled zna.tak wlasnie blizej swiat zawsze to jak idziemy do babci przez las to sobie spiewamy nacaly glos:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ale fajnie macie :tak: Ja fałszuje potwornie :rofl2: Wczystkie stworzenia by pociekały jakbym pospiewała :-D

Dziewczyny a słyszałyscie moze o kobiecie która wyszła z domu z dzieckiem miesięcznym i nie wróciła później ze ją znaleźli ale dziecka nie miała i nie wiem co z nim jak by któras cos wiedziała to niech napisze

Ja nie słyszałam ale teraz mnie tym zainteresowałaś, napisz coś więcej:tak::tak:

Oj dużo aż palcy nie czuje dzisiaj musze uszyc 15 par a jeszcze sie nie zabrałam ale juz lece bo nie zdąże do wieczora a musze jeszcze do sklepu isc:tak:

Oj to szyj coby pieniążki do portfela napływały:tak::tak::tak:

nie slyszalam.a to ktos od Ciebie?
Nie nie :no::no::no::no:nie odemnię to tam w waszą stronę ale nie pamiętam skąd ale w radiu słyszałam a później mówili w telewizji ze matke z naleźli ale dziecka nie miała a ze wczesniej jej rzeczy nad wodą gdzies znaleźli i nie wiem co z nim zrobiła podobno ze była w szoku poporodowym

Nie nie :no::no::no::no:nie odemnię to tam w waszą stronę ale nie pamiętam skąd ale w radiu słyszałam a później mówili w telewizji ze matke z naleźli ale dziecka nie miała a ze wczesniej jej rzeczy nad wodą gdzies znaleźli i nie wiem co z nim zrobiła podobno ze była w szoku poporodowym

Ale to jakaś młoda samotna matka?

reklama
Trwają poszukiwania zaginionej matki z noworodkiem. Zostawiła list pożegnalny (zobacz film)
icon_photo.gif
icon_video.gif

Do góry