Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ogapiaja bo przychodzisz i robisz im smaka na ta jajeczniceco wy dziewczyny tak ode mnie odgapiacie z tą jajecznicą???????
zarz będzie tak ze wszystkie na śniadanie będą wcinać jajecznicę![]()

no to nie ladnie ze ktos wam tam wczesna pobudke zrobilwitam
U nas pobudka o 8:30 oczywiscie przez telefonale Laura spala 13,5h wiec luzik:-)
W nocy cos jej sie pomieszalo i przyszla do nas do lozka ale wzielam ja odrazu i mowie ze mama polozy do lozka Chyba zimno jej bylo bo polozyla sie ja ja przykrylam i spala dalej
Agnes u nas na sniadanie bylo musli;-)
Dorota no to czekamy na foteczki.Wieczorny spacerek dobrze Wam zrobil przed snem
As ile godzin snu potrzebujesz?
MH czesto spisz w innym pokoju niz M?

my wstalismy po 9:-):-)
tylko nie szalej z tymi zakupami ja oczywiscie flaszeczke tez wezme ze soba:-):-):-)Skoro nie ma z kim poklikac to spadam sie szykowac i jade na zakupki
Trzeba sie na wieczorna imprezke przygotowac czytaj zaopatrzyc w alkohol i zagryche
Zagladne pozniej![]()
zgadzam sie mi cola tez zawsze pomagala na dolegliwosci zoladkoweJestem u mamy, ale zajrzałam do was na chwilkę
Anaka, on uciekł, żeby się wyspać, bo ostatnio ciagle nieprzytomny chodzi. Pozatym we 4 to nie damy rady
Dorota, cola to świetny lek na dolegliwości żołądkowetylko musi byc rozgazowana
![]()

kochana nie zliczujemy cieNATALINECZKA ja wogole nie jestem nauczona prasowac Tzn umiem to robic ale moja mama bardzo zadko co prasowala Tzn prasowala np ciuchy jak miala to na drugi dzien wlozyc I mnie tak samo jak dzieckiem bylam :-)
Ja juz sama dzinsow nie prasuej od X czasu :-)
Recznikow itp to nawet u mojej mamy nigdy nie widzialam aby prasowala
Ja juz od jakiego miesiaca oliwce ciuchy prasuje tak chocby wcale Czyli jak mi sie chce to prasuje a jak nie to nie Nic jej nie ma wiec nie bede sie tym przejmowac hihihihih
Tylko mnie rposze nie i zlinczowac hihihiihh
MARTA a ja nic nie wiem o tym malzenstwie I zaciekawilas mnie co ty masz z tym wsponego Domyslam sie ze to nic az takiego strasznego :-)

zreszta ja sama bardzo malo prasuje tzn tylko i wylacznie ciuchy wychodne od Emily a tych po domu i naszych wcale nie prasuje

super ze dalas o sobie znac bo ostatnio o tobie myslalamjestem dziolszki....
cieszycie siewiem wiem
troche sie u mnie dzieje ...
ogolnie rzecz biorac powoli juz wysiadam, czasem mam dosc tych remontow...
mielismy dzis malowac ale nie malujemy bo barborka bedzie dopiero 3 grudnia
no i znow musimy czekac...
dodatkowow sprawilismy sobie 3 dzieckomamy szczeniaczka 8 tygodniowego
mieszaniec husky z malamutemSewek ma juz towarzysza - ale i tak wyprowadza mnie co chwile z rownowagi - to chyba przez te remonty...
zmeczenie daje o sobie znac...
ale co ja bym dala zeby sie wprowadzic na Swieta
a jeszcze zeby bylo malo problemow wczoraj jechalalam autem po mojego m no i zarysowalam sobie maske i nadkole
ale szrama jest na 2 cm gleboka czeka nas bardzo kosztowna naprawa (kolo tys zl) pewnie zapytacie co robilam? puszczalam tych co jechali swoim pasem no a ze stanelam se za blisko ciezarowki z przyczepa to nie wykrecilam dwoch pelnych (nie zdazylam) bo juz lakier pryskal jak nie wiem....
masakra.... moj by sie nie skapnal tylko mowi do mnie "co masz tak lusterko odchylone?" no i wtedy mu powiedzalam ale o rysie jeszcze nie wiedzialam dopiero jak podciepnelam go do pracy na parkingu stanelismy i zobaczylismy... nawet nic nie powiedzial tylko poszedl do robvoty - ale buziaka na pozegnanie dostalam czyli nie bylo tak zle choc ja to przezywalam caly dzien...
ale sie rozpisalam...
pokaze nowe fotki jak wciepne na imageshack....![]()

A ty tak sobie bez prawka jezdzisz??? oj oj nie ladnie

ja bym sie nie odwazyla

Oliwka spi juz 2 godziny i 15 minut Szok
Ja powiesilam pranie, Kolejne sie pierze ,Pojadlam i posiedzialam chwile przed tv Normalnie wyrodna matka ze mnie ale fajnie mi tak jak Oli spiTaka cisza i spokoj
![]()
no co ty chyba kazda z nas jest szczesliwa jak dziecko spi a mama moze sobie w spokoju posprzatac czy sie zrelaksowac

Wittam was kochane
My wstalismy po 9 Emily pospala do prawie 10

teraz szaleje i sie wyglupia a ja musialam do was zajrzec ale zaraz bede kladla ja spac bo potem do Anki sie wybieramy