reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W lutym tego roku bylismy w sadzie Ja zlozylam papiery rozwodowe Ale niestety nie dali nam rozwodu Nie wiem jakas popiepszona sadzina Powiedziala ze nie spelniamy warunkow do udzielenia rozwodu Czyli mieszkamy razem Mmay wspolna pralke i lodowke Tzn wiecie chodzi o gotowanie i poranie i wogole o codziennie funkcjonowanie
Szczerze ANKA to jestem z nim tylko dla Oliwki
Chwile przed moim wychowawczym na ktory zdecydowalam sie tylko bo Oliwka non stop choruje to szukalam mieszkania ale juz bez G
Teraz jak ja jestem bez kasy to nie mam innego wyjscia Za cos zyc trzeba Dobrze tylko ze G pomaga mi przy Oliwce

No wiesz kochana to swoja droga:-D:-D:-D:-D
ale nie wszystko na sprawach lozkowych sie konczy:-D:-D:-D:-D

A ty dzis zas samotna???
A tak Bodzio wczoraj mowil ze bedzie sie dzisiaj wylegiwac :-):-):-)
na lozkowych to sie zaczyna i konczy:-D:-D
Pojechal po ten samochod bo kumpel mu te czerwony szylda pozyczyl
Lezal do 9 starczy mu:-D
W lutym tego roku bylismy w sadzie Ja zlozylam papiery rozwodowe Ale niestety nie dali nam rozwodu Nie wiem jakas popiepszona sadzina Powiedziala ze nie spelniamy warunkow do udzielenia rozwodu Czyli mieszkamy razem Mmay wspolna pralke i lodowke Tzn wiecie chodzi o gotowanie i poranie i wogole o codziennie funkcjonowanie
Chwile przed moim wychowawczym na ktory zdecydowalam sie tylko bo Oliwka non stop choruje to szukalam mieszkania ale juz bez G
Teraz jak ja jestem bez kasy to nie mam innego wyjscia Za cos zyc trzeba Dobrze tylko ze G pomaga mi przy Oliwce

Nie wiem co to za sedzina byla i jak byl przeprowadzony rozwod, napisany pozwew Ale w monencie kiedy oboje chcecie rozwodu i ustaje wspolne zycie nie ma takiej opcji zebyscie nie dostali rozwodu No chyba ze ktores z Was sie nie zgadza na niego.
Kochana powinnas pomyslec o sobie Szczesliwa mama = szczesliwe dziecko
Nie mozna byc z kims dla dziecka po co ma ogladac Wasze klotnie i nie daj rekoczyny.Npewno sama dasz sobie rade On niech palci alimenty i spelnia obowoazki tatusia a TY zacznij zyc na nowo;-)

ANKA G nie chcial rozwodu
Sedzina mu powiedziala ze jak tak dalej bedzie robil to kiedys i tak bedzie sam
Ja czekam teraz z rozwodem na czas w kotrym nie bedziemy razem mieszkac I wtedy rozwod dostane Nie wiem z kad ta sedzina sie urwala ale rozwodu nam nie dala Rozwodzialm sie w rybniku
Narazie jest jak jest Narazie jestemy razem ale jak nic sie nie zmieni to wiecznie to trwac nie bedzie Moze jeszcze kiedys bede w zyciu szczesliwa :tak:

hehe umylabym Ci wzamain okna - pomysl nad tym :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

moze faktycznie przez te zabki :tak:
poobserwuj ja tak a jak nie przejdzie to idz do lekarza ;-)

jak tak czytam to mnie kochana nie strasz bo remont nie skonczony :laugh2::no:
mi jutro wg ostatniej wizyty 31 tydzien idzie a Sewka urodzilam w 38 tyg :tak:

gratulacje dla Nila - zuch!!!!!!
No wlasnie mamy jedna mniejsza polane a dalej za torami jest ogromniasta i juz m stwierdzil ze z Sewkiem non stop beda na niej siedziec wiec mam chetnych do wychodzenia ;-)
Patrysiu poczytaj co Cie czeka.
Mieszanka 2 ras to mega wyzwanie.:-D:-D:-D

Pytania nurtuj

I tu już widzę pierwszy błąd jaki popełniacie jeśli chodzi o tego psa :-(.
To nie pies na spacer z dzieckiem :no:.Przy tym psie nie posiedzisz,bo Ci po prostu nie da .Rozwala go energia.
Teraz to jeszcze szczeniak,ale już niedługo dorosły pies.
Jak się nie wyszaleje, to gdy będzie dorastał (od 10 mies.życia) zacznie Ci demolować mieszkanie,gryźć wszystko co mu w łapy i do pyska wpadnie.
Ten pies musi biegać,biegać,biegać....,przy rowerze,w zaprzęgu czy tak po prostu biegany spacer.
Powinien uprawiać sport by prawidłowo rozwinąć mięśnie,które dają większą gwarancję ,że w przyszłości pies nie będzie miał dysplazji stawów biodrowych.
Nie wiem ,na którym piętrze mieszkacie ,ale to psy ze skłonnością do dysplazji co za tym idzie powinny być noszone co najmniej przez pierwsze 3-4 miesiące po schodach tak jak goldeny,by uniknąć tej paskudnej dysplazji.
Ja Nila nosiłam do ukończenia 5 miesiąca czyli do 25 kg wagi :tak::-D:-D
Mam znajomych,którzy mają 4 h terenu i 2 husky i powiem Ci szczerze,że one non stop uciekają z posesji .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ten biedny facet pół życia spędza na jeżdżeniu po Łajsie na kładzie i szukaniu tych piesków.
Ja mu współczuję.:-D:-D:-D

Szczerze powiem,że mam nadzieję,że wiedziałaś co kupujesz i świadomie zdecydowałaś się na posiadanie takiego psa.
Masz mega wyzwanie przed sobą a przede wszystkim polecam szkółkę dla szczeniaków,bo przy tej mieszance moim zdaniem szkolenie jest pierwszym krokiem jakie powiiniście zrobić.
Życzę Ci samych sukcesów w wychowaniu tego szczeniaczka,bo jest uroczy,ale porażek też będzie dużo i musisz być na to przygotowana.
Jak będziesz chciała coś więcej na temat szkolenia to pisz na priva to dam Ci namiary.W Twojej okolicy jest super szkółka dla piesków.

Bardzo trudna sytuacja i cięzka decyzja do podjęcia.

Witam się z Wami i uciekam.
Dziś mam cięzki dzień.
Pozdrawiam.

ANKA G nie chcial rozwodu
Sedzina mu powiedziala ze jak tak dalej bedzie robil to kiedys i tak bedzie sam
Ja czekam teraz z rozwodem na czas w kotrym nie bedziemy razem mieszkac I wtedy rozwod dostane Nie wiem z kad ta sedzina sie urwala ale rozwodu nam nie dala Rozwodzialm sie w rybniku
Narazie jest jak jest Narazie jestemy razem ale jak nic sie nie zmieni to wiecznie to trwac nie bedzie Moze jeszcze kiedys bede w zyciu szczesliwa :tak:

Tak myslalam ze ktores z was nie chcialo rozwodu, trzymam kciuki za Ciebie i Oliwke napewno bedziecie szczesliwe Kazdy zasluguje na szczescie:tak:

AS zgadzam sie co do tego pas Patrysi Tez mam nadzieje ze przemysleli ten zakup Ja mam zwyklego kundla I juz bym sie na psa przy dziecku nie zdecydowala A co dopiero na takiego wielkiego A co do tego biegania tego pieska to masz 100 % racje
ANKA dzieki

Ide sie pobawic z mala Bo zaraz uslysze od G jaka to ja jetem zla matka Juz dzis uslyszalam CO Z CIEBIE ZA MATKA KTORA WYCHODZI Z DOMU :wściekła/y:

reklama
Do góry