reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czy ktoś wie co się z Anabubą dzieje???

dorota nie mialam telefonu ze soba jak dostałam sms:-p byłam sama- nie chciało mi sie małego pchać tak daleko:-p:-p:-p zosawiłam go z tatą:-p

no wlaśnie ciekawe co z Anabubąi Doowiklą- dawno się nie odzywały:sorry:
Dowiklusia to pisała że coś jej laptop padł
a Anabubcia to nie mm blado fiołkowego pojęcia widziałam tylko że na gg ma napisane bb krzak:eek::eek::eek::eek:
spadam kochane dzieciakom czytać opowieści wigilijne:tak::tak::tak::tak:
buziaczki pewnie do jutra:happy:

reklama
malinka powodzenia w czytaniu
Ja spadam malowac palcami z Laura:tak:

Potem kapiel, kolacja i spanie
Jak Lali zasnie musze pomyc podlogi bo jak goscie wleca to musi jakos wygladac
Rano na zakupki i po Agnieszke z Emily

wpadne wieczorkiem jak sie uwine z wszystkim:tak:

Hej Laseczki, ja właśnie wróciłam z dwudniowego noclegu u rodziców.:tak:
Fajnie było heheeheh:-)

I poszukuję malinki :tak::tak::tak: Mam interesik do niej :-):tak:

Ja bylam w pracy Dostalam bony na 300 zl Hura bo bede miala za co swieta wyprawic Czyli jedzenie na swieta zrobic :tak:
Pozniej na szczepieniu I Oliwka nie plakala za dlugo
Teraz robie dla niej zupke A dla nas kuraka z piekarnika i ziemniaczki z warzywkami :tak:

3 majcie kciuki pozniej bo zaczynam telefonowac ;-)

Super prezent na święta :tak::tak::tak:
A kciuki oczywiście trzymamy:tak::tak::tak:

Zmykam,bo bez humoru,jak mi przejdzie to opisze - ale nic związanego z M.;-):no:
Zdrówka dla wszystkich.

Tulam na zły humor:tak::tak:
Maja bajki na mini mini katuje więc ja na chwilkę do kompa siadłam, ale już mnie mąż chce wygonić:crazy::crazy::crazy:

A bo on taki lek na całe zło, pogadac, poświrowac, baaaaardzo dokładnie zbadać, wywiad przeprowadzić, wczoraj np babka od niego się dowiedziala, że ma tarczyce, naprzepisywał jej badań, polecił dobrego lekarza itd. Jak której ciąże prwadził to i o dzidziusi pamięta pogadać, dobre rady sypie, no bardzo fajnie, ale coś za coś. No każda nażeka ze tak długo sie czeka, ale zadna zrezygnować z niego nie chce.

Aniu a TY się kuruj KOchana,
no to widocznie fajny mily i wogole takich ze swieca szukac ;-);-);-)

mam nadzioeje ze i u mnie bedzie dzialac Jak narazie lykam Gripostad

no to trzymam kciuki:tak:

My po obiedzie Garnki pozmywane.laura patrzy na bajke a ja zaraz spakuje mojego i wysle w daleka podroz ale w czwartek juz bedzie z nami wiec nie zdaze zatesknic
lali cos mi dzis duzo pije:szok:non stop wola pic a normalnie to ani razu mi nie zwola kubek stoi caly dzien i jest problem zeby go wypila:cool2:
Ja na chorobe tak spijam mam nadziej ze u niej to nie oznaka jakies infekcji:eek:
moj czarek cały czas pije, kurde wystraszyłam sie z ta cukrzycą :shocked2::shocked2::szok::szok::szok:
chyba niedlugo wpadne do pediatry z malym badania porobic
kurde boje sie teraz przeogromnie :no::no::no::no::sad::sad::sad::sad::sad::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Natalineczka napewno to nie cukrzyca niektore dzieci poprostu wiele spijaja a moja nalezy do dzieci raczej malutko pijacych ale ma to po mnie bo ja sama malo pije

Marta glowa do gory:tak:

Anaconda bo to juz tak jest z tymi mezulkami:cool2:

Makunga pisz do Malinki na priv

Laura juz spi ja mam wszystko porobione wiec totalny luzikkkk:rofl2:

reklama
no to widocznie fajny mily i wogole takich ze swieca szukac ;-);-);-)

moj czarek cały czas pije, kurde wystraszyłam sie z ta cukrzycą :shocked2::shocked2::szok::szok::szok:
chyba niedlugo wpadne do pediatry z malym badania porobic
kurde boje sie teraz przeogromnie :no::no::no::no::sad::sad::sad::sad::sad::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Mój też pije jak smok a zdrowy jak BYK
Duża ilośc picia to tylko jeden z objawów.
Zanim zaczniesz panikować i zawracać lekarzowi tyłek to poczytaj w necie na ten temat.
Wszystko tam znajdziesz.
Miałam cukrzycę ciązową,więc te stronki są mi oswojone.

Cukrzyca u dzieci - Jak ją rozpoznać i jak z nią żyć - Ciąża, Poród, Dziecko w Tik-tak.pl

Uciekam kochani ,bo mam troszkę roboty :-D:-D:-D:-D

Do góry