reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam cioteczki
Ja tylko na chwilke bo jestem wlasnie u siorki:tak::tak::tak::tak:
U nas ok:-)Mie wiem kiedy bede ,iala laptopa bo ten co mial mi go naprawic nie ma czsu:wściekła/y::no:i najwczesniej bede miala naprawionego w niedziele:no::wściekła/y:
Z braku internetu to ja caly czas sprzata:szok::-DMam juz pomyte okna,stale piore,prasuje ,sprzatam i gotuje hehe:-D:-D:-D:-D:-D
I juz nie mam co sobie wymyslac hehe
Dowikluś a mi tak tęskno za tobą i szczypiorkami i ich wyczynami:tak::tak::tak::tak:
laski zapchałam sobie ze swojej głupoty kibelek :wściekła/y:rano wylałam resztkę zupy z wczoraj do w-c i nastawiłam pranie weszłam do łazienki sprzątać a tam mi fekalia górą wychodzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idę przepychać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ot głupia malina nie wie że jak jest w garze big burak to się go do kosza wywala a nie do w-c:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ech...........
byłam w rowie swoje zdanie wyraziłam:tak:
DOWIKLUŚ WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Rozumiem z tym watkiem Zamknietym :tak:
Powiedzcie mi czy wy macie juz liste osob tam zamknietych Czy MOZE JESZCZE ZASLUZE KIEDYS NA TO ABY SIE DO WAS TAM DOLACZYC?;-)

MALINKA no to sobie narobilas I jak przepchalas juz?
DOWIKLA mnie tez Ciebie tutaj brakuje Twoich postow Wracaj do nas szybko :tak:

Oliwka spala 2 godziny :szok:Chyba nocke odsypiala Na szczescie jest w dobtym humorze
Ja podzwonilam troche ale nie udalo mi sie umowic kolezanki Pozniej jak mama wroci to dalej bede dzwonic Dziewczyna pocieszyla mnie ze grudzien to ciezki miesiac na spotkania Pocieszam sie ze od nowego roku powinno byc lepiej

Kolezanka bedzie kolo 14 :tak:

przepchałam tadam!!!!!!!!!!!!! turbodymomen przy mnie wysiada:-D:-D:-Drękawiczki po łokcie i heja :cool2:no burak wyciągnięty życie domowe w czystości uratowane a ja nawet prysznic wziełam z dzielną asystą antoniego:tak:
Dorotko u nas na zamknięty pewni po jakimś czssie i ilości napisanych postów można się dostać a rządzi tym patrysia więc trzeba i do niej się szeroko uśmiechnąć:-D
moje dzieci leżą w łóżku a antek to ma przy nich pełne ręce roboty no to zobrac poduszkę to zrobić na którymś fikołka to kopnąć to szturchnąć to zabrać książkę.....no roboty ma po czubek głowy!!!!!!!:rofl2:

Malina ale dałaś czadu, nie ma co, ale spoko, hihi, mi się juz 2 razy zdażyło taki numer odstawić, tyle, że z włoszczyznąhihi

Malina turbodymomen przy tobie wysiada normalnie,choć pamiętaj -on nic nie musi!:-D
A ja sie pochwale ,zee sama wymieniłam butlę z gazem :szok:o taka jestem zdolna:tak:

MADZIULA no gratki:tak::tak::tak::tak::tak:
LUNKA ja też bym nie wiedziała w którą stronę nawet kręcić:-D:-D:-D
no sosik z żołądków gotowy zaraz nastawię ryż i będzie obiadzio :tak:
łazienka błyszczy:tak:
Antonio zrobił samodzielnie 2 kroki:rofl2: jeszcze ze 2-3 tygodnie i pewnie zacznie sam chodzić:tak::tak:a wtedy to już wszędzie będzie go pełno:szok:o i buty mu trzeba będzie kupić:szok::szok::szok:ale czytałam kiedyś że najgorzej jako pierwsze buty kupić buty zimowe i tu rozkmina to jakie mu kupić najlepiej pierwsze buty?????

reklama
a tak na serio nie wiem ,patrz tylko żeby wyskie nad kostke było i ze sztywnym zapietkiem ,a będzie git,oj,nie posiedzisz niedługo jak ci antonio zacznie lumfrować po mieszkaniu:-D

Do góry