reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra ,ja na razie odpadam idę za mojego syna sie wziać ,znowu ma sie koLedĘ uczyć ,tym razem :gdy się Chrystus rodzi"normalnie rozwijam se wokalnie przy nim:-D:-D

reklama
W takim razie w poniedziałek wysyłka na Szczecin.
ups...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: właśnie się złapałam na tym,że znów pomogłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sorki dziewczyny mogłam na priv..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As bo w dupe dostaniesz już ci tow rowie tłumaczyłam:-D
Dobra ,ja na razie odpadam idę za mojego syna sie wziać ,znowu ma sie koLedĘ uczyć ,tym razem :gdy się Chrystus rodzi"normalnie rozwijam se wokalnie przy nim:-D:-D
madziula moja julka do dziś śpiewa chała na wysokości i wcale jej nie poprawiam bo to słodkie:-D:-D
dzieci sztuk 3 mi zasneły bez obiadu dodam:szok:chyba i antka coś zaczyna brać bo on głodny to nie zasypia:no:

witam sie i ja

posty nadrobione ale cytatow brak

Tak wiec z tego co pamietam
Akcja dla MH : wysylam mega kopniaka z pozytywna energia:-D
Medeuska Ty chcesz jak kosciotrup wygladac:szok:
Malinka szkoda ze Cie nie widzialam w akcji ale masz nauczke i teraz juz bedziesz pamietala o burakach:rofl2:
AS 21 to chyba nie ma takiej duzej wkladki ja mam z Bartka buty 24 i to jest 15,5cm.Laura ma dlugosc stopy 14,5cm i but 24:sorry:
Luna , Makunga ale sie usmialam:-D
Dorota pytalam o numery bo czesto ktos dzwoni do mojej mamy a ta sie wkur... i zastanawia skad oni maja jej numer:wściekła/y:
reszte za pominiecie przepraszam:sorry:

Sniadanko i po sniadanku ani widu ani slychu:laugh2:Posprzatne i wlasnie koncze zupke Laura jakbym wykrakala wczoraj:crazy: pila duzo a dzis prosze lejacy katar z nosa i kaszel sie pojawil:crazy:
Robie juz syrop z cebuli dzieki Agnieszce:-)nie znam tego:eek: ale juz sie robi Najwazniejsze ze pomaga:cool2:
Chcialam Laure polozyc spac ale niestety nie chce i woli bajki ogladac.Pewnie za godzinke sama padnie bo wstala o 8:rofl2:

Malina turbodymomen przy tobie wysiada normalnie,choć pamiętaj -on nic nie musi!:-D
A ja sie pochwale ,zee sama wymieniłam butlę z gazem :szok:o taka jestem zdolna:tak:

Wow, zuch dziewczyna :tak:

MADZIULA no gratki:tak::tak::tak::tak::tak:
LUNKA ja też bym nie wiedziała w którą stronę nawet kręcić:-D:-D:-D
no sosik z żołądków gotowy zaraz nastawię ryż i będzie obiadzio :tak:
łazienka błyszczy:tak:
Antonio zrobił samodzielnie 2 kroki:rofl2: jeszcze ze 2-3 tygodnie i pewnie zacznie sam chodzić:tak::tak:a wtedy to już wszędzie będzie go pełno:szok:o i buty mu trzeba będzie kupić:szok::szok::szok:ale czytałam kiedyś że najgorzej jako pierwsze buty kupić buty zimowe i tu rozkmina to jakie mu kupić najlepiej pierwsze buty?????

Gratki dla naszego chodziarza :tak:

a tak na serio nie wiem ,patrz tylko żeby wyskie nad kostke było i ze sztywnym zapietkiem ,a będzie git,oj,nie posiedzisz niedługo jak ci antonio zacznie lumfrować po mieszkaniu:-D

Dokładnie :tak:

W takim razie w poniedziałek wysyłka na Szczecin.
ups...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: właśnie się złapałam na tym,że znów pomogłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sorki dziewczyny mogłam na priv..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

As, złośliwa bestia z ciebie :-p;-) Wiesz przecież ze nie oto chodzi.

Cośnie mogę się od kompa oderwać, co tylko dzieci się sobą zajmą to mnie do was ciagnie :rofl2:

witam sie i ja

Malinka szkoda ze Cie nie widzialam w akcji ale masz nauczke i teraz juz bedziesz pamietala o burakach:rofl2:
AS 21 to chyba nie ma takiej duzej wkladki ja mam z Bartka buty 24 i to jest 15,5cm.Laura ma dlugosc stopy 14,5cm i but 24:sorry:
Dorota pytalam o numery bo czesto ktos dzwoni do mojej mamy a ta sie wkur... i zastanawia skad oni maja jej numer:wściekła/y:

Sniadanko i po sniadanku ani widu ani slychu:laugh2:Posprzatne i wlasnie koncze zupke Laura jakbym wykrakala wczoraj:crazy: pila duzo a dzis prosze lejacy katar z nosa i kaszel sie pojawil:crazy:
Robie juz syrop z cebuli dzieki Agnieszce:-)nie znam tego:eek: ale juz sie robi Najwazniejsze ze pomaga:cool2:
Chcialam Laure polozyc spac ale niestety nie chce i woli bajki ogladac.Pewnie za godzinke sama padnie bo wstala o 8:rofl2:

Chyab doszedł ten kopniak i cała reszta miłych słówek też, Macie dziewczyny moc :tak: Musimy jakiś sabat czarownic użadzić :-D:rofl2:

A co do butów masz rację moja Helenka ma 15 cm :tak: rozmiar 24 :tak:

witam sie i ja

Chyab doszedł ten kopniak i cała reszta miłych słówek też, Macie dziewczyny moc :tak: Musimy jakiś sabat czarownic użadzić :-D:rofl2:

A co do butów masz rację moja Helenka ma 15 cm :tak: rozmiar 24 :tak:
Dziewczyny to jak to możliwe ,że roczne dziecko ma taką nogę jak Wasze panny tyle starsze od Antonia?
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Malinka sprawdź jeszcze raz.
A ja buty zmierze.
Ja pamiętam ,że mój tę pierwszą zimę w tych butach przesiadział a a miał duża noge jak na ten wiek.:szok::szok::szok:
A ja złośliwa nie jestem ,tylko tak się poczułam.
Pisałam serio.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry