reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dostałam jeszcze linka do wspomnień :-:)-(
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qk7DEArE8Kc"]YouTube- Pamięci Jacka Maciaszka[/ame]
Kurczę,on całe życie się uśmiechał,Zawsze mówił,że jutro będzie lepiej ,bo jest nowy dzień.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tak wszystkich zawiódł swoim postanowieniem.
życie jest takie kruche....
spieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą...
Ech smutno mi się zrobiło,wiec nie zasmęcam .
Idę się wypłakać,może mi ulży:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(

reklama
Oliwka usnęła dziś o 21.30 więc nie tak tragicznie :tak::tak::tak:

obejrzałam sobie barwy szczęścia i Housa :tak::tak::tak::tak:

Niedługo M wróci z pracy.

jeszcze trochę posiedzę a potem do wyrka :tak::tak::tak::tak:

właśnie spałaszowałam jeżyki :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As bardzo mi przykro ,tragedia dla tej rodziny :tak::tak::tak::tak:

dorota gratki dla Oliwki,z każdym dniem chodzenie będzie lepiej jej wychodziło i nie będziesz musiała jej asekurować :tak::tak::tak::tak:

miałam cos napisac ale zapomniałam co :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Anabuba ,ja czytałam o tym jak twój P przesiadywał przed kompem ,a ty na niego nie krzyczałaś ,jak ci dnia zabrakło na bb,co krzak znaczy,a ile wazżył wózek ....no moze 40 kilo?????????:-)

milo ze ktos zapytal
wozek z cala zawratoscia wazyl 60kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a krzak na BB-znaczy ze nie moge wejsc sie zalogowac:-)

będę musiała uderzyć do alergologa jakiegoś ,ale on jest na zirtecu wiec niby nie powinien mieć alergoicznego kartaru ,a wilgoć ,w sumie nie ma choć na jednej ścianie w przy podłodze coś wychodzi zimą m mówi że to przemarzanie bo coś tam żle zrobili ,no nie wiem w zeszłym roku aż tak nie chorował:no:

jak sciana przmarznie np przez zal izolacje to wchodzi wilgoc a na tym peiknie rozwija sie plesn!najlepiej osuszac ta sciane ile sie dA
a zyrtec moze juz nie dzialac.no i skoro nie ma zimy tylko jest cieplo i mokro to pelsnie i inne grzyby sie caly czas rozwijaja

Wierz mi, że i ja dokładnie o tej godzinie coś lizałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anabuba zadzwonię do niego jeszcze i zapytam o krioterapię i o ten kwas, ta wypalanka tak mi średnio podchodzi. Opinie są różne, jedni uważają, że to nastarsza i najlepsza metoda, inni, że ma za dużo wad...

Ogłaszam akcję podnoszenia na duchu MH

lizalas??????????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Lunka ten kwas jest dobry bo malo ingeruje w cialo.ztn polecaja nim jak jest nieduza nadzerka i jak kobieta chce miec jeszcze dziecko.ja mialam 3 razy robone.w opkaowaniu byly 2 ampulki z kwasem-jakos 70 czy 80zl za opkaowanie ale jak widac u mnie pomoglo.mojej bratwoej tez zreszta bo jedna ampulke jej oddalam bo mi byly tylko 3 potrzebne

a kawaly normlanie tak sie smialam ze Weroika zacezla sie budzic

luna a co lizałaś???????????????????:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a dowcipy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Mój m też ma smakowitego lizaka:-D;-):-D
Luna kawały pierwsza klasa ,kameleon jest najlepszy:-D:-D
kawkę spijam ,coś zamiotłam coś ułożyłam ,wytarłam ,ba nawet popiól z kominak wybrałam ,no i na tym moja wena na dziś sie chyba skończyła,ale mam leniaaaa....
]
no prosze czego my sie tu dowiadujemy.a o jakim samku??????????ANANASWOYM????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Jeju-ale ja mam u was braki :-(
Wybaczycie mi?
Jutro na 12 mam zamówione auto :-) No i jutro pierwsza noc w nowym mieszkaniu :-) Nawet nie wiecie jak się cieszę....Centralne ogrzewanie,ciepła woda cały czas,a nie jak bojler załączę...Kurcze,dla niektórych to zwykłe codzienne rzeczy,a ja się cieszę jak głupia :-D
W ogóle to wywalamy już Anulce dziecięce łóżeczko...Będzie spała na takim niskim tapczaniku ;-)
Mam tylko nadzieję że nie będzie żadnych wycieczek okołonocnych urządzać :-D
.

WITAMY.zycze udanej i szybkiej przeprowadzki

Witam!
Dawno mnie nie było:sorry: ale ostatnio na nic nie mam czasu:confused2: Mąż był w domu więc na neta mało czasu. Teraz pojechał do nowej pracy ale nie wiem czy z niej nie wróci bo coś mu się nie widzi!

Pozdrawiam wszystkie i postaram się częściej zagldać i wdrożyć bo głupio tak wpaść i tylko o sobie

milo ze wpadlas do nas

Oliwka spi Ja ide ten dywan wyczyscic Obejze wczorajszy odcinek Na wspolnej I cos zjem A pozniej jak Oli bedzie jeszcze spala to moze gdzies zadzwonie
3 majcie kciuki

AS powiec mi bo ja tez mam grzyba w domu Glownie on jest w jednym pokoju i w tym pokoju z nim walczymy Ale przez jakis czas bylo go duzo Ale w tym czasie z Oliwka tam bardzo malo przebywalismy
Zaywalismy ze grzyb pomalu robi sie w kuchni :-(
I na oknach w innych pokojach Na okolo okna sie robi Zdzieramy go itp Musze jeszcze jeden srodek na niego kupic bo sie jeden skonczyc Ale powiedzcie mi co grzb moze powodowac Jakies choroby? alergie?
Ja wiem ze to nie zdrowe I sie wsiekam ze go mamy

ja mam elektroszcztke do odkurzacza co pieknie zbiera wlosy i siersc:tak::tak::tak::tak:

co do plesni to juz As Ci odpisala co moze powodowac ,ja jeszcze dodam nowotwory!
tak jak np,macie na wierzchu dzemu troche plesni,to pod zadnym ozorem nie jedzcie tego,nawet jak jest tylko troche i to sciagniecie,zardoniki plesni sa juz w calym produkcie!
i do tego grzyby kochaja uklad nerwowoy:-:)-:)-(

1.. Penis jest jak pies:
- plącze się miedzy nogami
- lubi jak się go głaszcze
- cieszy się razem z panem
2.. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami?
-Aby uniknąć krytyki.
3.. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji?
- Wdowiec.
4.. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony?
- Oddycha.

5.. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn?
- Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet

6.. Co wspólnego maja chmury i mężczyźni?
- Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzień.

7.. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu?
- Eunuch.

8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu?
- Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności.

9.. Po co na końcu członka znajduje się dziurka?
- Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu.

10.. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl?
- Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy.

11.. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"?
- Bo pragną Wierzyc, ze ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem

12.. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach?
- Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej".

13.. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami?
-Jedzą wcześniej dużo fasolki...

14.. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a E.T.?
-E.T. dzwonił do domu...

15.. Co dla mężczyzny oznacza posiłek z 7 dań?
-hot-dog i sześciopak...

16.. Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu?
-podniesienie nogi, żebyś mogła poodkurzać...

17.. Jak należy rozumieć zachowanie mężczyzny, który każe Ci przestać odkurzać i trochę odpocząć?
-prawdopodobnie przez odkurzacz nie słyszy telewizora...

18.. Czym różni się mężczyzna od kota?
-koty zawsze trafiają do kuwetki

19.. Po czym poznać, ze mężczyzna jest dobrze wychowany?
-wychodzi z basenu gdy musi się załatwić...

20.. Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja męskość:
-dwa centymetry więcej i byłbym królem...
Na to jego żona zwraca mu uwagę:
-dwa centymetry mniej i byłbyś królowa...

21.. Dlaczego mężczyźni tak lubią kawały o blondynkach?
-bo mogą je zrozumieć...

22.. Czym różni się mężczyzna od komputera?
-w komputerze wystarczy wydać JEDNO polecenie....

23.. Dlaczego psychoanaliza mężczyzn zabiera mniej czasu niż psychoanaliza
kobiet?
-kiedy trzeba się cofnąć do dzieciństwa oni już tam są...

24.. Co ma wspólnego mężczyzna w łóżku i jedzenie z mikrofalówki?
-30 sekund i gotowe...

25.. Ilu mężczyzn potrzeba do wkręcenia żarówki?
-dowiemy się jak tylko któryś wstanie z kanapy...

26.. Jaka jest różnica pomiędzy barem a łechtaczką?
-większość mężczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru...

27.. Dlaczego mężczyźni nigdy nie pokazują prawdziwych uczuć?
-nie można pokazać czegoś, czego się nie ma...

28.. Kobieta: -czy kochasz mnie tylko dlatego, ze mój ojciec zostawił mi fortunę?
Mężczyzna: -ależ skąd, skarbie, kochałbym Cię tak samo, bez względu na to, kto zostawiłby Ci fortunę...

29.. Jak sprawić, żeby mężczyzna był szczęśliwy w sypialni?
-przenieść tam telewizor...

30.. Po czym poznać, ze mężczyzna miał orgazm?
-przewraca się i zaczyna chrapać...

31.. Jaka jest różnica miedzy mężczyzna a lekarzem?
-lekarz jest uprzejmy gdy prosi, byś się rozebrała,
-lekarz słucha, gdy narzekasz,

32.. Dlaczego puszki z piwem tak łatwo się otwiera?
-przyjrzyj się, KTO je otwiera...

33.. Co to oznacza, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci nagle
zainteresowanie i sympatie?
-pomyliłaś domy...

34.. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzna a wielbłądem?
-wielbłąd może pracować 8 dni bez picia, podczas gdy mężczyzna
może pić 8 dni nie pracując...

35.. Jaka jest różnica między mężczyzną i papierem toaletowym?
Papier toaletowy rozwija się
[/COLOR]

doslownie sie poplakalam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

mial robione kilka arazy- chodzi do zintegrowanej klasy - ale wg poradni wsystko z nim ok i niby problemy z nauka może miec tylko przez duza wadę wzroku i tylko z tego względu chodzi do zintegrowanej..... ale dla mnie to na pewno nie jest powodem- bo to nie tylko problem z nauką....

a ma jakies zajecia z pedagogiem czy psychologiem tak w szkole czy w jakiejs poradni?

Witam cioteczki
Ja tylko na chwilke bo jestem wlasnie u siorki:tak::tak::tak::tak:
U nas ok:-)Mie wiem kiedy bede ,iala laptopa bo ten co mial mi go naprawic nie ma czsu:wściekła/y::no:i najwczesniej bede miala naprawionego w niedziele:no::wściekła/y:
Z braku internetu to ja caly czas sprzata:szok::-DMam juz pomyte okna,stale piore,prasuje ,sprzatam i gotuje hehe:-D:-D:-D:-D:-D
I juz nie mam co sobie wymyslac hehe

helo helo jak milo Cie widziec:-D
ja tez jak nie mam neta i bb to sie biore za robote:-):-):-):-)

Dowikluś a mi tak tęskno za tobą i szczypiorkami i ich wyczynami:tak::tak::tak::tak:
laski zapchałam sobie ze swojej głupoty kibelek :wściekła/y:rano wylałam resztkę zupy z wczoraj do w-c i nastawiłam pranie weszłam do łazienki sprzątać a tam mi fekalia górą wychodzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idę przepychać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ot głupia malina nie wie że jak jest w garze big burak to się go do kosza wywala a nie do w-c:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ech...........
byłam w rowie swoje zdanie wyraziłam:tak:
DOWIKLUŚ WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj ammauska to zes sobie balaganu narobila

przepchałam tadam!!!!!!!!!!!!! turbodymomen przy mnie wysiada:-D:-D:-Drękawiczki po łokcie i heja :cool2:no burak wyciągnięty życie domowe w czystości uratowane a ja nawet prysznic wziełam z dzielną asystą antoniego:tak:]
gratuuje!!!!!!!!!1:-D

Malina ale dałaś czadu, nie ma co, ale spoko, hihi, mi się juz 2 razy zdażyło taki numer odstawić, tyle, że z włoszczyznąhihi

u mnie takie rzeczy to pieski zjadaja:tak::tak::tak::-)

Malina turbodymomen przy tobie wysiada normalnie,choć pamiętaj -on nic nie musi!:-D
A ja sie pochwale ,zee sama wymieniłam butlę z gazem :szok:o taka jestem zdolna:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D turbodymomen:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
ja osttanio zawsze wymieniam butle z gazem

No kurcze, Madziula, ja bym nawet nie wiedziała w którą strone kurek odkręcić!!!

w ktora?wlasnie w inna niz zawsze:-):-):-)
zeby dziecko sobie latwo nie odkrecilo to zamiast w lewo to sie w prawo okkreca:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Antonio zrobił samodzielnie 2 kroki:rofl2: jeszcze ze 2-3 tygodnie i pewnie zacznie sam chodzić:tak::tak:a wtedy to już wszędzie będzie go pełno:szok:o i buty mu trzeba będzie kupić:szok::szok::szok:ale czytałam kiedyś że najgorzej jako pierwsze buty kupić buty zimowe i tu rozkmina to jakie mu kupić najlepiej pierwsze buty?????

gratuluje chodziarza:-)
ja bym z butami nie szalala.moja zaczela chodzic tez w grudniu wiec jej kupilam owszemw syokie,dosc sztywna peitak ale za jakies 30zl na allegro,moze mniej.i nozka jej nie marzla.tylko kupilam 2 numery wieksze i do konca marca byly akurat:-):-):-)
grunt to kupic dobre kacie bo w butach to on po dworzu duzo nie bedzie chodzil

Bartki są zielone to nie trzewiki a kozaczki takie długie fajne na 2 rzepki.Pięknie nózkę trzymają.
Długosć to 15-16 cm,z tego co mierze.:tak::-)
fotka na tel zaraz pójdzie.
Teraz patrzę,że nawet nie pozaginane.:tak:

jezeli to jets z zewnatrz to moga byc ok.najlepiej zmierzyc wkladke wezwnetrzna
a czym? metrowka!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::-)

Dziewczyny to jak to możliwe ,że roczne dziecko ma taką nogę jak Wasze panny tyle starsze od Antonia?
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Malinka sprawdź jeszcze raz.
A ja buty zmierze.
Ja pamiętam ,że mój tę pierwszą zimę w tych butach przesiadział a a miał duża noge jak na ten wiek.:szok::szok::szok:
A ja złośliwa nie jestem ,tylko tak się poczułam.
Pisałam serio.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moja WEronika ma teraz noge 16cm czyli rozmiar 26 w wiekszosci butow.w dzieciej rozmiarowce rozmiary sa co pol cm a nie co 1cm i daltego to tak
Weronika jak miala rok to tez jakos 19-20 rozmiar nosila

hej kolezanka wlasnie niedawno poszla Fajnie jest sie tak spotkac z inna mamuska :tak:
Musze pochwalic Oliwke ale przed ta kolezanka Oliwka stala w sypialni i trzymala sie wersalki Ja sie z nia bawilam Wyszlamz drugiego pokoju i ja ja gonilam Oliwka nie wiedziala w pierwszym momencie co zrobic i sie puscila I uciekala :tak:
Od tego momentu jak tylko stoi przy tym lozku to sie puszcza i idzie sama Oczywiscie trzeba ja asekurowac bo jak zrobi kilka kroczkow to upada Juz uderzyla glowka o drzwi od lazienki ale nic sie nie stalo I wogole od tego momentu puszczenia sie Oliwka coraz wiecej chce chodzic na nogach Ale jeszcze pewnie chwilke aby ona chodzila sama Czyli abysmy nie musieli jej asekurowac ALE SIE CIESZE MOWIE WAM MASAKRA

Zaraz obiadek i troche podzwonie Ale dzis mnie brzuch boli i nie bede sie wysilala z tymi telefonami :no:

gartki dla melj
moja to sie ciagle przwracala na sowich krzywych nozkach.a miala tyle siniakow i guzow na glowie ze :szok::szok::szok::szok:
czasami po 3 na czole za jednym zamachem
ale jakos sie nie zrazila

właśnie spałaszowałam jeżyki :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:

i sie nie podzielilas??????????????//
now iesz.....:-p
laski fajna omedia leci na polsacie.nie pamietam tytulu ale fajna

aha już sobie przypomniałam co ty kobieto lizałaś w tym samym czasie co ja lizaka????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

czyżby to co ja myślę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to nie ja tylko Luna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

a mojej Paulinie sie przypomnailoz e dostala w tamtym roku od mikolaja taka mate do tanczenia i dluzgo z niej nie korzystala.tak wiec dzis ja wyciagnela i cos tam probowala

sklaeroza nie boli-
Natali zazdroszcze Ci tego csniegu i mrozku:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:wole snieg niz taka szarowe paskudna

moja WEronika ma teraz noge 16cm czyli rozmiar 26 w wiekszosci butow.w dzieciej rozmiarowce rozmiary sa co pol cm a nie co 1cm i daltego to tak
Weronika jak miala rok to tez jakos 19-20 rozmiar nosila

to nie ja tylko Luna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

to dużą ma nogę weronika :tak::tak::tak::tak::tak:
Oliwka ma niecałe 15cm.ma gdzieś z 14,6 - 14,7:tak::tak::tak:

no wiem ze to Luna a co napisałąm ze to Ty??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to musiało mi sie coś pomerdac widocznie bo myślałąm o Lunie cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

no i oczywiscie nastala zmowa milczenia bo ja sie tu pokazalam o 21 i zadnej nie ma,tylko Agnes.no ja rzomuemiem ze blizej polnocy ale o 21??????????:szok::szok::szok::szok:
i znow pisze sama ze soba ,czyli juz mnie nikt nie lubi:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
to dużą ma nogę weronika :tak::tak::tak::tak::tak:
Oliwka ma niecałe 15cm.ma gdzieś z 14,6 - 14,7:tak::tak::tak:

no wiem ze to Luna a co napisałąm ze to Ty??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to musiało mi sie coś pomerdac widocznie bo myślałąm o Lunie cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

ta noga to po tatusiu.Weronika ma 93cm wzrostu,17,2kg wazy i taka duza ma stope niesttey.kapcie jej co 3mieiscae musze mziniac,no gora 4,wiec buty zawsze sporo za duze kupuje.chyba ze mam po Paulinie to jeden wyadtek mniej

nie napisalas ze to ja ale bylo zaraz pod moim poistem i niezaadresowane:cool2:

Do góry