reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dostałam jeszcze linka do wspomnień :-:)-(
YouTube- Pamięci Jacka Maciaszka
Kurczę,on całe życie się uśmiechał,Zawsze mówił,że jutro będzie lepiej ,bo jest nowy dzień.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tak wszystkich zawiódł swoim postanowieniem.
życie jest takie kruche....
spieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą...
Ech smutno mi się zrobiło,wiec nie zasmęcam .
Idę się wypłakać,może mi ulży:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(
współczuję mocno (*)
aha już sobie przypomniałam co ty kobieto lizałaś w tym samym czasie co ja lizaka????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

czyżby to co ja myślę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja to lizaki lubię podgryźć ;-);-);-);-)
dobrze że ty nie gryzłaś;-);-);-):-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Czesc wszystkim pamiętacie mnie jeszcze
no prosze ktoz to taki sie odezwał
witaj wiktorio nasza :tak::tak::tak::tak:
hurrrraaaaa jupiiiiiiii udało sięeeeee :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

wygrałam tą aukcję,mam nowe rajstopki wola frote grube za 8zł :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale się cieszę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i zostałm sama ,nawet anabuba uciekła ode mnie no to tym miłym akcentem konczę mój monolog :-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc

wpadne jutro po pracy :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
gratulacje, ja dzis zamowilam dla mamy prezent od taty, i prezent dla mojego od rodzicow, a ten ode mnie bedzie musiał poczekać na wypłatkę ;-);-);-);-);-) no i bedzie jeden prezent i na imieninki i na świeta ale za to porządny :tak::tak::tak::tak:
chcecie zobaczeć???:-p:-p:-p:-p

reklama
MARTA a to co sie stalo ze nie masz humorku i zla jestes?
Marta pisz co sie dzieje!
Problemy w pracy :-(ale na otwartym nie nadają się do opisania:no:.
Z prasowania zostało mi 3 pary spodni i 2 bluzki ale nie dałam już rady ustać.M poległ z chłopakami a ja z tego wszystkiego spać nie mogę:no::-( i na 8:30 :wściekła/y::wściekła/y:a nie na 9-tą i jakby się dało to nawet wcześniej.Bo ja co prezes CLA:crazy:,że ustalam godziny odjazdów autobusów:sorry2::wściekła/y::wściekła/y:- nasz samochód na warsztacie:tak::-p.
Wiki,widzę odmianę w suwaczkach.

ja właśnie czekam na zakończenie aukcji na allegro,licytuje nowe rajtuski frote z woli,na razie jest tylko moja kwota 8zł a do końca licytacji 14min.mam nadzieję ze wygram i nikt nie zalicytuje bo by mi sie taniutko udało kupić.

u mnie w sklepie koło mnie takie rajstopy frote kosztuja 23zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie zdebiaąłm jak usłyszałam tą cenę więc bardzoz alezymi aby wygrac tą aukcję,kurczę 8zł a 23Ł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W sumie tanio.
A jaki koszt przesyłki?

Witam się i idę spać.:-D:-D:-D:-D,bo za godzinkę pobudka,ooo już niecała godzinkę.:szok::szok::-D:-D:-D

Ad widzę, że Ty tak szłaś spaćjak ai jak, tylko , że już dawno wstałam, bo przed 6. Lipa.
Mała wczoraj obudziła się z popołudniowej drzemki rozpalona, marudna i osowiała. Maiała tylko 37.4 więc podałam wit c, wapno i rutinaceę. Nocka do bani, a to było jej za gorąco i się rozkopywała, a to za chłodno i tzra było ja przykrywać, to tego cały czas boli ją skóra ( takie odnosze wrażenie, bo na każdy dotyk płacze AŁA ), no i picie i mleko, bo przed snem się nie najadła, no i nie pospałam. Mama maiłą przyjechać raniutko, ale będzie u lekarza dopiero o 8, więc u mnie pewnie po 10.

Tak w ogóle to się witam, mam cytaty, zaraz z nimi wracam

reklama
milo ze ktos zapytal
wozek z cala zawratoscia wazyl 60kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie musiałąm pytać, bo odpowiedź była już wcześniej:tak::-D

lizalas??????????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A co kochana, gryźć miałam, KAZACHSTAN miałam powiedzieć, ale się śmiałam i nie wyszło:-D:-D:-D

Lunka ten kwas jest dobry bo malo ingeruje w cialo.ztn polecaja nim jak jest nieduza nadzerka i jak kobieta chce miec jeszcze dziecko.
No musze z nim koniecznie jeszcze o tym pogadać, ale zadzwonie dopiero w nowym roku, chyba, że zadzwonie pzed 21 i powie, że wymrazanke mi zrobi, to sie zgodze przed swietami, bo po wypalance, to ponoć średnio można się czuć, a ja mam 2 wigilie do przygotowania.

co do plesni to juz As Ci odpisala co moze powodowac ,ja jeszcze dodam nowotwory!
tak jak np,macie na wierzchu dzemu troche plesni,to pod zadnym ozorem nie jedzcie tego,nawet jak jest tylko troche i to sciagniecie,zardoniki plesni sa juz w calym produkcie!
i do tego grzyby kochaja uklad nerwowoy:-:)-:)-(
Ja w sumie tego nie jem, bo się brzydzę i pamiętam jak to się roznosi, ale o takich skutkach to pojęca nie miałam!

aha już sobie przypomniałam co ty kobieto lizałaś w tym samym czasie co ja lizaka????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

czyżby to co ja myślę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Na pewno to co TY sobie myślisz:-D:-D:-D:tak:

w ktora?wlasnie w inna niz zawsze:-):-):-)
zeby dziecko sobie latwo nie odkrecilo to zamiast w lewo to sie w prawo okkreca:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No to juz wiem, czemu jak byłam u Beaty ciągle na mnie kichała, ale nie chciała mi powiedzieć o co chodzi. A ona co skończy używac gaz to go zakręca i przykrywa kurek, bo ma baaaardzo pomysłowe koty.
HIHIHI, zamiast zakręcać to jej jeszcze bardziej odkręcałam-chyba:rofl2:

Agnes gratuluje zakupu.

Wiki-jakie śliczne wyraziste suwaczki, mogę Cie spapugować?

Witam! Przepraszam ale wpadam zameldować tylko że z Mama lepiej,a Bratu powiedzieli rano że na 100% ma cukrzyce a wieczorem zrobili krzywa curowa i powiedzieli ze tp nie cukrzyca. W każdym razie jest dobrze z czego sie ciesze. Poza tym byłam z Zuza na ostatnim szczepieniu.
No szczęscie, że mama lepiej, brat-pogubiłam się ma czy nie ta cukrzycę?

Natali no to prezent superaśny., Mój tez nie będzie mógł narzekać, chyba, że jednak tą listę okroję, hihi, musze przeliczyć ile zostało kasy i ile rachunków.

Do góry