reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ide spac bo mi ciarki po ciele przeszly jak sobie poczytalam teraz watki o opowiesciach z przezytych porodow i wszystko mi sie przypomnialo.A mialam czytac ksiazke o zasypianiu :laugh: :laugh: :laugh: Dobranoc kobitki jesli jakies jeszcze gdzies tam jestescie ;)

reklama
witam :) mezulek mial rano dyzur z malym i pospalam :)
maly coraz ladniej nam zasypia i nie chce tylko zachwalic, bo iedys sie chwalilam i sie popsulo ::) cos w tym jest :)
zaraz zmykamy na spacerek i do meblowego skaldac kuchenne mebelki :) strasznie drogo nam wychodza- kolo 4 tys!!! bez sprzetu...:( powiem zeby mi rozpisali co ile kosztuje,bo moze nas kantuja; z kolei 3 razy juz mielismy robiony projekt i zawsze podoba cena, hhmmmm

dobra zmykam :) buziaczki i milegio dnia

A ja przed chwilą Majeczkę uśpiłam (nie wiem co się stało ale usnęła w łóżeczku, tylko musiałam ją troszkę pobujać za róg podusi), mam nadzieję że trochę pośpi, bo mam sporo dziś do zrobienia i jeszcze chciałabym na allegro pooglądać krzesełka do karmienia, ma może któraś z was jakiś godny polecenia (chodzi mi o firmę), bo nie mam żadnego pomysłu. ;D

Witam! Moja mała właśnie śpi to mam chwilę. Anaconda27 my kupiliśmy wczoraj krzesełko do karmienia Drewex-u drewniane i co najważniejsze jest stabilne, można wyjąć samo krzesałko z podwyższenia, a podwyższenie po przekręceniu służy nam za stolik, więc mała jak będzie większa to będzie miała swoje biurko z krzesełkiem, naprawdę polecam i stosunkowo niedrogie bo kosztowało 170zł.
Miłego słonecznego dzionka!!!!!!!!1 ;D

Zuzia1 dzięki
Izabelka faktycznie coś w tym jest ja wczoraj się chwaliłam że całą noc mi przespała i wczorajszy dzień to za to w tą noc budziła się 5 razy na karmienie

reklama
Narazie karmię małą w foteliku samochodowym, ale chciałabym żeby miała swoje stałe miejsce do jedzenia, tym bardziej że jeść lubi, zwłaszcza z łyżeczki jak ją karmię ;D ;D ;D

Do góry