reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej mamuski Nocka u nas jak zwykle do dupy Pol nocy przeplakala A pozniej nad ranem odsypiala Jak zawsze wstawalysmy po 7 i mialysmy juz ulozony plan dnia Czyli drzemka itp Tak dzis jak wstala pozniej niz wczoraj A wczoraj drzemki nie miala to nie wiem jak to bedzie dzis I zla jestem troche na to bo juz tak fajnie wsio bylo ulozone A oliwce sie cos poprzstawialo
Teraz jemy platki na mleku Ide was poczytac :tak:

U mnie szro i pochmurno bo az swiatlo musze swiecic tak ciemno Ja dzis brak planow Jedynie sprzatanie takie co sobotnie
ty to sie masz z ta twoją córcią, przynajmniej wiesz że masz dziecko :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja dzis tez sprzatanie ale cos mnie nie chce sie z przez komputra wysiąść :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D

reklama
a u mnie na Mikołaja a prezent tylko Pati nową poduszkę:sorry::-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: pewnie sie ucieszy:rofl2::rofl2::rofl2: i troche słodyczy:laugh2:

A Maks maskotkę węża;-)

nie chce mi się nic:confused2: nawet prania wstawić:confused2::confused2::confused2::eek:

myśle jeszcze o perfumam hannah montana ,ale sie zobaczy ile kosztują?
a dla Ksawka coś w stylu wyrzutnia ,bądz garaż ,puzzle lego,w każdym razie wiem mniej wiecej czego szukać:-D
W Rossmannie są gadżety Hanna Montana,plecak,piórnik ale cena :szok:.
Moje właśnie wyszli na autobus:tak: a mi bigosu zachciało się gotować:-p,więc za jakie 30 minut na zakupy wyruszę z Julem a zimno jak cholercia:wściekła/y::wściekła/y:.

Jak mikolajowo sie tu zrobilo nie pomijajac ze swiatecznie:happy:
Ja siedzialam 30min na telefonie z ciotka:-D:-Dstarsza o 9 lat i oczywiscie ciocia do niej nie mowie:cool2:

Ja musze sie wziasc za ogarniecie mieszkanka.Moj przyjecdzie to mi zaostanie z Lali a ja biegusiem na zakupki:-) i po prezent

Mh oj ja tez bym zjadla taka kaczuszke :tak:

Natalineczka super prezten od chrzestnego A ty pewnie wymyslisz cos innego :tak:

Beatko zdrowka dla was I ciesze sie ze M zacznie nowa prace :tak:

Anka rowniez zycze wam zdrowka

Ja juz mam dzis Oliwki dosc Serio marudzi i marudzi Jesc zabardzo nie chce Nie wiem czy zabek sie nie przebija Bo ma napuchnieta bardzo dolna 4
Chodzic na nozkach nie chce Placze lzami jak grochy z byle powodu A ja jakas bez nastroju na dzis Moze to ta pogoda U mnie tak szaro i buro ze az swiatlo trzeba palic w pokoju bo ciemno strasznie

Natlineczka oj ja to wiem od 13 miesiecy ze mam dziecko hihi:-D Ale nic dziwnego ze Oliwka taka jest Ona jest straszny newros ale my z G tacy sami jestesmy Moze dlatego nie umiemy sie dogadac Oboje musimy miec ostatnie zdanie Takie nerwusy z nas i uparci jestescy To Oli to taka bomba :shocked2::cool2:

A dzis w nocy doszlam do wniosku Ze Oliwka Spi za kare Ze dla niej sen to nie przyjemnosc bo inaczej to sobie tego wytlumaczyc nie potrafie :no:

Dobra dosc marudzenia :-D

Witam was kochane
Choroba i nas niestety dopadla Emily zakatarzona non stop kicha i stan podgoraczkowy ma tzn 38C m tez jakis oslabiony a ja dzis wstalam z katarem bolem gardla :wściekła/y::wściekła/y:
Jesli Emily dostanie wyzszej goraczki to ide z nia dzis do lekarza bo nie bede czekac nie wiadomo na co :no::no: u nas w regionie tyle ludzi lata z H1N1 ze nie bede ryzykowac zdrowia dziecka :no::no: Od mojej kumpeli 4 znajome maja tez juz ta grype:no::no: jedna przechodzi slabiutko bo ma tylko katar bol gardla i kaszel ale wykryli jej ze tez ma swinska grype:no::no::no:

Mialam jechac dzis na zakupy Emily cos na Mikolaja kupic i chyba nie pojade :no::no: no ale coz zdrowie dziecka wazniejsze nadrobie z prezentem jak wyzdrowiejemy;-):tak::tak:

reklama
Witam
Ale sobie dzisiaj pospalismy hehe;-):-)Obudzilam sie o 9;15 i wszyscy jeszcze spali,wiec wskoczylam spowrotem do wyrka i tak pospaplismy do 10;20:tak::tak::tak:
Zjedlismy sniadanko i teraz mlodzi sie bawia:tak:Czekam za siora bo ma przyjechac po Dominika:-)Jestem jakas zmulona i nic mi sie nie chce-udalo mi sie tylko posprzatac odkurzaczem:szok:
Moj laptop jest juz w naprawie i mam nadzeije ze dzisiaj mi go zrobia:tak::tak::tak:

Do góry