anka26_x_07
Mama Laury :)
z taka pomoca to musi byc blyskMi wczoraj całą kuchnię szwagierka ogarnęła,nawet na szafkach powycierała i okno umyła
a Olek jej dzielnie pomagał
.

dziekuje, przyda sie zdrowkoMh oj ja tez bym zjadla taka kaczuszke
Natalineczka super prezten od chrzestnego A ty pewnie wymyslisz cos innego
Beatko zdrowka dla was I ciesze sie ze M zacznie nowa prace
Anka rowniez zycze wam zdrowka
Ja juz mam dzis Oliwki dosc Serio marudzi i marudzi Jesc zabardzo nie chce Nie wiem czy zabek sie nie przebija Bo ma napuchnieta bardzo dolna 4
Chodzic na nozkach nie chce Placze lzami jak grochy z byle powodu A ja jakas bez nastroju na dzis Moze to ta pogoda U mnie tak szaro i buro ze az swiatlo trzeba palic w pokoju bo ciemno strasznie
Natlineczka oj ja to wiem od 13 miesiecy ze mam dziecko hihiAle nic dziwnego ze Oliwka taka jest Ona jest straszny newros ale my z G tacy sami jestesmy Moze dlatego nie umiemy sie dogadac Oboje musimy miec ostatnie zdanie Takie nerwusy z nas i uparci jestescy To Oli to taka bomba
A dzis w nocy doszlam do wniosku Ze Oliwka Spi za kare Ze dla niej sen to nie przyjemnosc bo inaczej to sobie tego wytlumaczyc nie potrafie
Dobra dosc marudzenia![]()
Moze faktycznie jest marudna na zabka.Moze wyjdzcie troszke na powietrze potem bedzie Ci lepiej spala.Wymecz ja na nozkach Sam zobaczysz ze to dobry sposob ;-)
no Kochana masakraWitam was kochane
Choroba i nas niestety dopadla Emily zakatarzona non stop kicha i stan podgoraczkowy ma tzn 38C m tez jakis oslabiony a ja dzis wstalam z katarem bolem gardla
Jesli Emily dostanie wyzszej goraczki to ide z nia dzis do lekarza bo nie bede czekac nie wiadomo na cou nas w regionie tyle ludzi lata z H1N1 ze nie bede ryzykowac zdrowia dziecka
Od mojej kumpeli 4 znajome maja tez juz ta grype
jedna przechodzi slabiutko bo ma tylko katar bol gardla i kaszel ale wykryli jej ze tez ma swinska grype
Mialam jechac dzis na zakupy Emily cos na Mikolaja kupic i chyba nie pojadeno ale coz zdrowie dziecka wazniejsze nadrobie z prezentem jak wyzdrowiejemy;-)
![]()

Myslalam ze was ominie a tu prosze
Kurde ja dzis jeszcze kaszle ale luzik Laura na szczescie nie ma goraczki, strasznie mi zal Emily a marudzi Ci?Zakupki nadrobisz

Ja się ubieram i po zakupy,bo kapusty za mało wczoraj kupiłam:-(.
Julu właśnie nogi wyciapał sobie moim podkładem.

Witam
Ale sobie dzisiaj pospalismy hehe;-):-)Obudzilam sie o 9;15 i wszyscy jeszcze spali,wiec wskoczylam spowrotem do wyrka i tak pospaplismy do 10;20
Zjedlismy sniadanko i teraz mlodzi sie bawiaCzekam za siora bo ma przyjechac po Dominika:-)Jestem jakas zmulona i nic mi sie nie chce-udalo mi sie tylko posprzatac odkurzaczem
Moj laptop jest juz w naprawie i mam nadzeije ze dzisiaj mi go zrobia![]()
coz za szalenstwo

Ja juz ogarnelam zaraz ide po pranko i podlogi umyje.Na dzis wszystko porobione.
Obiad jest, Lali teraz zjadla bule z pasztetem wiec za 2h bedzie zupka.Moze cos na wieczor zrobie tzn jakies cieple danie