reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przyznać się która mi kopytek pożałowała:sorry::tak:?
Bluzka i spodnie do prania,bo z sałatką buraczkową jadłam i klusek mi spadł:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
No i już wszystko dowikluś wiadomo.
:-D:-D:-D:-DTrzeba bylo sie samej od razu podzielic;-):-):-p:-p:-p
Chyab w jakis dzien w przyszlym tygodniu zrobie(tzn sie kupie) na obiadek kopytka z kapusta kiszona i boczusiem smazonym:tak::tak::tak:

reklama
Mi wczoraj całą kuchnię szwagierka ogarnęła:zawstydzona/y::tak:,nawet na szafkach powycierała i okno umyła:szok::tak: a Olek jej dzielnie pomagał:tak::cool2:.
fajna masz ta szwagierkę
Mh oj ja tez bym zjadla taka kaczuszke :tak:

Natalineczka super prezten od chrzestnego A ty pewnie wymyslisz cos innego :tak:

Beatko zdrowka dla was I ciesze sie ze M zacznie nowa prace :tak:

Anka rowniez zycze wam zdrowka

Ja juz mam dzis Oliwki dosc Serio marudzi i marudzi Jesc zabardzo nie chce Nie wiem czy zabek sie nie przebija Bo ma napuchnieta bardzo dolna 4
Chodzic na nozkach nie chce Placze lzami jak grochy z byle powodu A ja jakas bez nastroju na dzis Moze to ta pogoda U mnie tak szaro i buro ze az swiatlo trzeba palic w pokoju bo ciemno strasznie

Natlineczka oj ja to wiem od 13 miesiecy ze mam dziecko hihi:-D Ale nic dziwnego ze Oliwka taka jest Ona jest straszny newros ale my z G tacy sami jestesmy Moze dlatego nie umiemy sie dogadac Oboje musimy miec ostatnie zdanie Takie nerwusy z nas i uparci jestescy To Oli to taka bomba :shocked2::cool2:

A dzis w nocy doszlam do wniosku Ze Oliwka Spi za kare Ze dla niej sen to nie przyjemnosc bo inaczej to sobie tego wytlumaczyc nie potrafie :no:

Dobra dosc marudzenia :-D
my z darkiem tez nerwusy dwa :tak::tak::tak::tak:
a uparte gorzej jak osły, ja zawsze mówie ze on uparty jak czernecki a on ze uparta ja główczyki i tak sobie dogadujemy, :tak::-D:-D
Trochę refleksji

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Witam was kochane
Choroba i nas niestety dopadla Emily zakatarzona non stop kicha i stan podgoraczkowy ma tzn 38C m tez jakis oslabiony a ja dzis wstalam z katarem bolem gardla :wściekła/y::wściekła/y:
Jesli Emily dostanie wyzszej goraczki to ide z nia dzis do lekarza bo nie bede czekac nie wiadomo na co :no::no: u nas w regionie tyle ludzi lata z H1N1 ze nie bede ryzykowac zdrowia dziecka :no::no: Od mojej kumpeli 4 znajome maja tez juz ta grype:no::no: jedna przechodzi slabiutko bo ma tylko katar bol gardla i kaszel ale wykryli jej ze tez ma swinska grype:no::no::no:

Mialam jechac dzis na zakupy Emily cos na Mikolaja kupic i chyba nie pojade :no::no: no ale coz zdrowie dziecka wazniejsze nadrobie z prezentem jak wyzdrowiejemy;-):tak::tak:
zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka, wysyłam fluidy zdrowia :tak::tak::tak::tak:
Witam
Ale sobie dzisiaj pospalismy hehe;-):-)Obudzilam sie o 9;15 i wszyscy jeszcze spali,wiec wskoczylam spowrotem do wyrka i tak pospaplismy do 10;20:tak::tak::tak:
Zjedlismy sniadanko i teraz mlodzi sie bawia:tak:Czekam za siora bo ma przyjechac po Dominika:-)Jestem jakas zmulona i nic mi sie nie chce-udalo mi sie tylko posprzatac odkurzaczem:szok:
Moj laptop jest juz w naprawie i mam nadzeije ze dzisiaj mi go zrobia:tak::tak::tak:
no to mam nadzieje ze ci zrobia tego laptusia co bys juz nam nie znikala :tak::tak::tak:
no i oliwka jeszcze nie spi Usnela mi na rekach przodem do tv Ale jak sie ruszylam i chcialam ja polozyc to juz nie spala Ja dzis jakas strasznie nierwowa Nic kompletnie nic dzis jeszcze nie zrobilam Jakas niezorganizowana jestem Nawet garow jeszcze nie pozmywalam Jak zawsze mialam je pozmywane juz rano

Anka nie wychodze z nia dzis nigdzie bo strasznie jest na dworze A pozatym nic mi sie nie chce Nawet wychodzic :no:
Dzis kolo 17/18 odwiedza nas kolega z zona i dzieckiem to moze na chwile mi sie humor polepszy

Ide cokolwiek zrobic bo gosci w takim syfie nie przyjme Ja nawet weny dzis na obiad dla Oliwki nie mam Nie wiem co sie dzieje Jakies przesilenie jezienne czy co?
pogoda do duszy i tyle, cisnienie niskie to sie nic nie chce, ja jak niskie jest cisnienie to czuje sie swietnie:tak::tak::tak:
tak jak dzisiaj :tak::tak::tak:
no to tyle dobrze.Tyle szczescia w nieszczesciu;-)

fajnie jest wyjsc na zakupki bez pospiechu.Wiem bo korzystam z tego jak jestem w PL u mamy.Wtedy moge caly dzien chodzic po sklepach i sie nie martwic

kopa z energia pozytywna wysylam!!!!!
Kazda z nas ma czesem ciezki dzien.Nie martw sie bo ja potrafie caly dzien w pizamie chodzic Ty napewno sie ubralas:sorry:
ja nadal jestem w piżamce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Ale takich jak moje to nie znajdziesz:no::-p,bo ser sama robiłam do nich:tak::cool2:.A i ziemniaczek i mąka i jajko swojskie wsiowe:-p:tak::-):-).
swojskie najlepsze ja tez zaraz ide za kopyta sie brac choc nie wiem czy slaskich nie zrobie :eek::eek::eek::cool2::cool2::-D:-D:-D:tak::tak::tak:
no i sosik z torebki oczywiscie ;-);-);-)

Trochę refleksji

Szczera prawda:tak: ja na moich rodziców nigd tk nie mówiłam imam nadzieję ,ze i moje dzieci na nas nie będą:tak:
Ale takich jak moje to nie znajdziesz:no::-p,bo ser sama robiłam do nich:tak::cool2:.A i ziemniaczek i mąka i jajko swojskie wsiowe:-p:tak::-):-).
Pysznościowo,powied jakim cudem twaróg sama robisz,to musisz mieć mleko prosto od krowy??

Szczera prawda:tak: ja na moich rodziców nigd tk nie mówiłam imam nadzieję ,ze i moje dzieci na nas nie będą:tak:
Pysznościowo,powied jakim cudem twaróg sama robisz,to musisz mieć mleko prosto od krowy??
Mleko mam od teściów a akurat mi się podsiadło,odgrzałam troszkę aż zaczęło się ścinać i odcedziłam na sitku.Z 1,5 litra wyszła mi kostka twarogu:tak:.
Ja do mamy zawsze mamusiu lub musiu mówiłam:-:)tak:.

M właśnie z Olkiem ze wsi jedzie a Julu znowu się produkuje,najadł się jogurtów i kiwi i już 2 raz musiałam gatki zapłukiwać:wściekła/y:.
Moja koleżanka kalendarze robi,jakby któraś chciała to tu sobie możecie obejrzeć
Picasa Web Albums - Elwira - Przyklady KAL...
Bigos skończony,w słoiki naładowany,reszta do jedzenia.Okno w salonie umyte,firankę nawet na maszynie obrzuciłam i część kwiatków przesadziłam ale ziemia się skończyła:-(.Pod blok nawieźli na plac zabaw to czekam jak M wróci to go poślę na kradziejstwo:-p;-):tak:.
U mnie dziś się zaczęło:MAMO CO TO? MAMO CO JOBISZ? I tak w kółko:tak::-).

Ostatnia edycja:
Hej Oliwka spi od 18,35 ale co sie dziwic ze tak wczesnie jak caly dzien nic nie spala :no:
Znajomych nie bylo bo ich odwolalam Bo normalnie Oliwka dala dzis tak popalic ze nie mialam sil ani checi na gosci Ona taka marudna ze nawet na nozkach nie chciala chodzic :no:Na koniec dnia jak byla z dziadkiem nabila sobie porzadnego siniaka na policzku :-(
Juz dzis Oliwkce powiedzialam oczywiscie w zartach ze do niej Mikolaj jutro nie przyjdzie bo Ona jest Niegrzeczna A Mikolaj przychodzi do grzecznych dzieci :-D

Luna no to gratuluje Spokojnych i Udanych zakupow :tak:

Natalineczka no niepotrzebnie sie o tej godzinie ubralas :-D:tak:

Ja o 20 ogladam Mam talent final ;-)

ogłaszam wreszcie koniec porządków wreszcie sie ubrałam choc dochodzę do wniosku że niepotrzebnie :sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Moja koleżanka kalendarze robi,jakby któraś chciała to tu sobie możecie obejrzeć
Picasa Web Albums - Elwira - Przyklady KAL...
Marta jak mogłas wcześniej cynku nie dać?!!! No superaśny prezent dla dziadków!!!

Ale bede miala przerabana nocke, mala zasnęła o 17 i spała do przed chwilką:shocked2::szok:

reklama
Do góry