reklama
A co ty takie pustki?
Ja sie wykapałam Zuza śpi wiec zmykam bo A. woła może jakis drineczek. Hm, nawet mi rybke kupił smażoną w occie i sledzie w śmietanie bo coś za mna chodzą

No to teraz bedziesz cześciej. Dobrze że dało sie naprawićWitam
Mam juz swojego laptopika i dzialaHURRA
Teraz sobie wszystko instaluje ale z doskoku bede oczywiscie na BB![]()

Natalineczka555
kocham kochać :)
no własnie jak myslicie kto wygra???O Ty nie dobra
Dorcia dobrze ze przypomnialaś o finale, na śmierć zapomnialam![]()
a kto powinien wygrać, ja odkad ich zobaczyłam jestem za braćmi legun, i wcale a wcale nie zgadzam sie z opinią jurorów

na drugim mam trójkę egzekwo, filipinczyk, kaczorex, i ania
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam lasencje

raport-mala spi od ponad pol godz,duza usypia,p w robocie na dyzurze i calytydzien na naoc(a dzis rano tez byl w pracy,wrocil o 16 ipo 20 znow pojechal)
wstalysmy przed 9,pozniej sniadanko,szykowank,w piecu rozpalic no i mialysmy wyjsc o 10.30 na to spotkanie mikolajkowe do szkoly,spotaknie o 11 a ja o 11 to mala do wozka wsadzalam.patrz a tescio do sasiada podjechal.wiec jako ze w stresie szybko mysle
]
za tel i dzownie do tescia.no to powiedzila ze zaraz wraca do domu to nas zabral i sie spoznilsymy tylko 10minut a nie pol godz:-)
spotkanko udane,byl poczestunek,zabawy i mikolaj.mala sie nawet go nie bala.mowila"dziadzia"

a poza tym to ktos mi dziecko podmienil-od wejscia jakas taka placzliwa byla.bala sie ludzi,chcilaa isc do domu,juz nie mowiac o tym jak inne dziecko do niej podeszlo.chyba sie nie wyspala
bo codzinnie prawie jestesmy w szkole i zna te katy.zaczela sie bawic jak juz owoli byl koniec
no i wrocilysmy.zrobilam rosolek,wrocil p z pracy.wpadla koleznkaaz zaproszeniami na sylwka.pogadalysmy,przed 18 poszlysmy do mamy.jak to mowi moja mama na nas "POWSINOGI" :-):-):-):-):-):-)
NO I 20.30WROCILYSMY,to sie z p minelsymy na ulicy
i tyle
ide poczytac

raport-mala spi od ponad pol godz,duza usypia,p w robocie na dyzurze i calytydzien na naoc(a dzis rano tez byl w pracy,wrocil o 16 ipo 20 znow pojechal)

wstalysmy przed 9,pozniej sniadanko,szykowank,w piecu rozpalic no i mialysmy wyjsc o 10.30 na to spotkanie mikolajkowe do szkoly,spotaknie o 11 a ja o 11 to mala do wozka wsadzalam.patrz a tescio do sasiada podjechal.wiec jako ze w stresie szybko mysle

za tel i dzownie do tescia.no to powiedzila ze zaraz wraca do domu to nas zabral i sie spoznilsymy tylko 10minut a nie pol godz:-)
spotkanko udane,byl poczestunek,zabawy i mikolaj.mala sie nawet go nie bala.mowila"dziadzia"

a poza tym to ktos mi dziecko podmienil-od wejscia jakas taka placzliwa byla.bala sie ludzi,chcilaa isc do domu,juz nie mowiac o tym jak inne dziecko do niej podeszlo.chyba sie nie wyspala

bo codzinnie prawie jestesmy w szkole i zna te katy.zaczela sie bawic jak juz owoli byl koniec
no i wrocilysmy.zrobilam rosolek,wrocil p z pracy.wpadla koleznkaaz zaproszeniami na sylwka.pogadalysmy,przed 18 poszlysmy do mamy.jak to mowi moja mama na nas "POWSINOGI" :-):-):-):-):-):-)
NO I 20.30WROCILYSMY,to sie z p minelsymy na ulicy

i tyle
ide poczytac
luna665
Mama grudniowa 2007
Anabuab alez Ci zazdroszczę tej ciszy, moja spała od 17 do 20 i ani myśłi iść spowrotem spać, hihi. Ponieważ jestem sama a w nocy miałą mtakie koszmary , że strach zasypiać spowrotem jakoś mi jej nie śpieszno wyganiać, a niech ma. Zaraz pójdziemy bucie na Mikołaja czyścić, żby się na ięcie nie odwróćił jak już przyjdzie, hihi.
reklama
Moi faworyci juz odpadli,wiec nawet tego nie ogladam terazno własnie jak myslicie kto wygra???
a kto powinien wygrać, ja odkad ich zobaczyłam jestem za braćmi legun, i wcale a wcale nie zgadzam sie z opinią jurorów
na drugim mam trójkę egzekwo, filipinczyk, kaczorex, i ania

Chcialam zeby wygral ten co jedzil tak na rowerze lub taka jedna co odpadla w poprzednim odcinku-spiewala i to bardzo ładnie

Moje mode juz leza

Mnie nadal boli glowa ale to chyba od ogrzewania,bo jak zaczne grzac to mam za cieplo w domu

ANABUBKA
Super ze spotkanko sie udalo

A tak wogole to kto tu sie stale szlaja co

Podziel się: