reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Mam juz swojego laptopika i dziala:tak::tak::tak:HURRA:tak::tak::tak:
Teraz sobie wszystko instaluje ale z doskoku bede oczywiscie na BB:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
A co ty takie pustki?:szok::szok:Ja sie wykapałam Zuza śpi wiec zmykam bo A. woła może jakis drineczek. Hm, nawet mi rybke kupił smażoną w occie i sledzie w śmietanie bo coś za mna chodzą:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam
Mam juz swojego laptopika i dziala:tak::tak::tak:HURRA:tak::tak::tak:
Teraz sobie wszystko instaluje ale z doskoku bede oczywiscie na BB:tak::tak::tak:
No to teraz bedziesz cześciej. Dobrze że dało sie naprawić :tak::tak:

No i teraz czekamy na wyniki, na kogo stawiacie?
Ja na pewno nie na tych ostatnich braciszków, podobał mi się jak zwykle akordeonista i ta dziewczyna ( Ania?) ( nie cyganka-skopała występ )

witam lasencje:-p:-p:-p:-p
raport-mala spi od ponad pol godz,duza usypia,p w robocie na dyzurze i calytydzien na naoc(a dzis rano tez byl w pracy,wrocil o 16 ipo 20 znow pojechal):rofl2:

wstalysmy przed 9,pozniej sniadanko,szykowank,w piecu rozpalic no i mialysmy wyjsc o 10.30 na to spotkanie mikolajkowe do szkoly,spotaknie o 11 a ja o 11 to mala do wozka wsadzalam.patrz a tescio do sasiada podjechal.wiec jako ze w stresie szybko mysle:-p]
za tel i dzownie do tescia.no to powiedzila ze zaraz wraca do domu to nas zabral i sie spoznilsymy tylko 10minut a nie pol godz:-)

spotkanko udane,byl poczestunek,zabawy i mikolaj.mala sie nawet go nie bala.mowila"dziadzia":-D:rofl2:
a poza tym to ktos mi dziecko podmienil-od wejscia jakas taka placzliwa byla.bala sie ludzi,chcilaa isc do domu,juz nie mowiac o tym jak inne dziecko do niej podeszlo.chyba sie nie wyspala:eek:
bo codzinnie prawie jestesmy w szkole i zna te katy.zaczela sie bawic jak juz owoli byl koniec

no i wrocilysmy.zrobilam rosolek,wrocil p z pracy.wpadla koleznkaaz zaproszeniami na sylwka.pogadalysmy,przed 18 poszlysmy do mamy.jak to mowi moja mama na nas "POWSINOGI" :-):-):-):-):-):-)
NO I 20.30WROCILYSMY,to sie z p minelsymy na ulicy:-p
i tyle
ide poczytac

Anabuab alez Ci zazdroszczę tej ciszy, moja spała od 17 do 20 i ani myśłi iść spowrotem spać, hihi. Ponieważ jestem sama a w nocy miałą mtakie koszmary , że strach zasypiać spowrotem jakoś mi jej nie śpieszno wyganiać, a niech ma. Zaraz pójdziemy bucie na Mikołaja czyścić, żby się na ięcie nie odwróćił jak już przyjdzie, hihi.

reklama
no własnie jak myslicie kto wygra???
a kto powinien wygrać, ja odkad ich zobaczyłam jestem za braćmi legun, i wcale a wcale nie zgadzam sie z opinią jurorów :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
na drugim mam trójkę egzekwo, filipinczyk, kaczorex, i ania
Moi faworyci juz odpadli,wiec nawet tego nie ogladam teraz:no::no::no:
Chcialam zeby wygral ten co jedzil tak na rowerze lub taka jedna co odpadla w poprzednim odcinku-spiewala i to bardzo ładnie:tak::tak::tak:

Moje mode juz leza:tak:Tzn Klaudia lezy bo Wiktora juz spi:-)Miala znow goraczke wiec dalam Jej nurofen-oby o jutra Jej przeszlo:tak::tak::tak:
Mnie nadal boli glowa ale to chyba od ogrzewania,bo jak zaczne grzac to mam za cieplo w domu:no::no::no:Dzisiaj wieczorem to juz bardzo przesadzilam bo az mnie czy bolaly:szok::szok::szok: i bylo mi duszno i niedobrze wiec poszłam skrecic piec i musialam pootwierac okna

ANABUBKA
Super ze spotkanko sie udalo:tak::tak::tak:
A tak wogole to kto tu sie stale szlaja co:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Do góry