reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wkleję Wam jeszcze jaką dostałam wczoraj propozycję :tak:
To obrazek do wykonania do połowy przyszłego roku
ostatnia pozycja na tej stronce
M.B. z dzieciątkiem religiosi 001
Laura Stitch: Download_Schemi
Cena proponowana jest ciekawa,bo 500 zł.
I się zastanawiam....:cool2::sorry::sorry:
Co o tym myślicie?
Opłaca się?
kochana śliczny 500zł ale tylko robocizna tak?????bo przecież nici kanwa to jest drogie:tak:a ogrom pracy i myślę że ja to bym sobie krzynkeła z 1000 zł ale co ja tam mogę krzyczć jak ja nawet dziury zaszyć nie umiem porządnie w spodniach:rofl2:

reklama
A ja zawislam na telefonie:-D:-D

AS milo ze wpadls i ciekawa jestem obrazu.Co do propozycji to zalezy od Ciebie ile czasu Ci pochlonie ja sie nie znam na tym wcale wiec nie podpowiem Ci

Ja spadam na zakupki i ubrac sie musze bo biegam w pizamce:sorry:

SĘDZIA: Czy przyznaje się pani do zabicia męża?
OSKARŻONA: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
SĘDZIA: A co konkretnie powiedział?
OSKARŻONA: Strzelaj, *****, strzelaj!

:-D:-D:-D:-D:-DDobre

A moja babcia pamiętam też zawsze robiła pyszne drożdżowe i do tego robiła mi bawarkę czyli herbatę z mlekiem której nie znosiłam:no::no::no:
Ja kiedys bardzo lubilam bawarke:tak::tak::tak:Nawet pilam jeszcze jak bylam w ciazy:-)A teraz to tylko gorzka,slabiutka herbatka

oj to prawda:tak::tak::tak:
kochane a co kupujecie swoim połówką pod choinkę????
wyisałyście już kartki ś,wiąteczne????
M kupi sobei sam prezent i ja tez sama:-pAle jeszcze nie wiem co
A kartki-oj dobrze ze mi przypomnialas,czas wypisac i powysylac

ciasto drożdzowe...........................mniam aż sie głodna zrobiłam:tak::tak::tak::tak:
uwielbiam takie wypieki

a co do dzidziusia to ja bardzo chcę m też tylko przeraża mnie brak pieniędzy, w tej chwili ledwo ciągniemy od wypłaty do wypłaty a co dopiero maluch w domu, który nie oszukujmy się sporo kosztuje
Mniam,mniam:tak::tak::tak::tak:Ale mi apetytu narobilas
no to ladnie:))
Laura tez rok temu lubiala mi w szafkach szpacic.Wyciaganie bylo dla niej mega zabawa gorzej jak kazalam jej to wkladac:-D
Kiedys byli u nas goscie a ta z moimi majtkami w rece:szok: ale obciach.Szybko wizelam jej z reki i schowalam:-D:-D
:-D:-D:-D:-DMoi tez uwielbiaja buszowac w mojej bieliznie:tak:A moje majtki to nawet zakaldaja sobei na glowy i szyje i tak chodza:-D:-D:-D:-D:-D

Wkleję Wam jeszcze jaką dostałam wczoraj propozycję :tak:
To obrazek do wykonania do połowy przyszłego roku
ostatnia pozycja na tej stronce
M.B. z dzieciątkiem religiosi 001
Laura Stitch: Download_Schemi
Cena proponowana jest ciekawa,bo 500 zł.
I się zastanawiam....:cool2::sorry::sorry:
Co o tym myślicie?
Opłaca się?
Jeśłi za sama robociznę, to ależy od Ciebie, wiem, że sprawia Ci to również dużo radości i samozadowolenia, ale jak masz za swoje kupić przyborniki, to już nie warto myśłę, ale kochana, Twój czas, Twoje dłonie, Jeśli radocha jest większa, to czemu nie?

a Lunka firanek tez narazie nie maja a szkoda bo ja też czekam na jkieś kubusiowe ale pamiętam:tak:
Dzięi kochana, że pamiętasz, nie tarez, to óźniej powiesze o nowym roku, hihi

ha ha skąd ja to znam ja mam do poczty co prawda dalej ale tak jakoś zawsze nie po drodze:tak:
kochana a w dupe chcesz śniadanie to podstawa:tak::tak::tak:

no i śpioch Dowikluś zawitał:tak:
kochana tego paska nie mają w casto ale nie zamówią go teraz przed inwentaryzacja tj do 12-18 stycznia dlatego że muszą się wysprzedać z tego co maja żeby było mniej liczenia:sorry::sorry::sorry:
a Lunka firanek tez narazie nie maja a szkoda bo ja też czekam na jkieś kubusiowe ale pamiętam:tak:
Banderas zasnął:sorry::sorry:ciekawe ile pośpi ???jak 2-3 godzinki to ok a jak mniej to lipa i będe musiała go potem położyć jeszcze raz:eek::eek::eek:
No u nas tez nie maja bo wysłałam siore i sie pytala:no:A i wyprzedazy tez niby u ans nie ma zadnych:confused2::no:
Ale fajnei ze pamietasz

kochana śliczny 500zł ale tylko robocizna tak?????bo przecież nici kanwa to jest drogie:tak:a ogrom pracy i myślę że ja to bym sobie krzynkeła z 1000 zł ale co ja tam mogę krzyczć jak ja nawet dziury zaszyć nie umiem porządnie w spodniach:rofl2:
Ja tez mysle ze 500zl to za malo
Chociaz szczerze to sie na tym nie znam,no ale jednak dlugo bedziesz taki obraz robila

A ja zawislam na telefonie:-D:-D

AS milo ze wpadls i ciekawa jestem obrazu.Co do propozycji to zalezy od Ciebie ile czasu Ci pochlonie ja sie nie znam na tym wcale wiec nie podpowiem Ci

Ja spadam na zakupki i ubrac sie musze bo biegam w pizamce:sorry:
Ja tez jeszcze w pizamce ale tak mi wygodnie:-p:-p:-p:-pPewnie ubiore sie dopiero jak bedziemy sie szykowali do wyjscia z domu;-):-)

Jeśłi za sama robociznę, to ależy od Ciebie, wiem, że sprawia Ci to również dużo radości i samozadowolenia, ale jak masz za swoje kupić przyborniki, to już nie warto myśłę, ale kochana, Twój czas, Twoje dłonie, Jeśli radocha jest większa, to czemu nie?

Dzięi kochana, że pamiętasz, nie tarez, to óźniej powiesze o nowym roku, hihi
Kanwa i nici to koszt niecałe 50 zł.
Obrazek w sumie mały bo tej mojej kanwie będzie miał ok.18x30 cm.
No i myślę,myślę....

Ech wysuszyłam sobie włosy i właśnie jem kawałek chałki z dżemem czyli nawet udało mi się śniadanie zjeść.
Zajęcia przesunięte na 12.10 ,bo autobus w korku stoi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zapomnialam Wam napisac najwazniejszego
A wiec wczoraj pod wieczor spalilam ostatniego paierosa:tak::tak::tak::tak:I nie zamierzam juz kupowac:tak::tak::tak::tak:Zobaczymy jak dlugo wytrzymam
Bylo to takie moje postanowienie jak sie przeziebilam:-);-)Postanowilam sobie ze jak szybko wyzdrowieje i nie bedzie to swinska grypa to spale do konca paczki i rzucam:tak::tak::tak::tak::tak:
Nawiedzona jestem no ale szybko wyzdrowialam wiec trzeba byc slownym;-):-)

reklama
Dowikluś gratuluję podjętej decyzji!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
As a jak Kubuś ,Klaudia??????????
no i brawo za zjedzone śniadanko:-D
Dowikla gratuluję !!!:tak:
i wstawaj śpiochu:-D:-D:-D
Kuba dobrze.
W piątek dostał odznakę wzorowego ucznia i jest mega dumny z siebie.
Klaudia "poprawia" oceny z chemi ,geografii i biologii na półrocze :-D:-D:-D z 4+ na 5 ,ale trzeba brać poprawkę na to,że to KLAUDIA :-D:-D:-D
Mnie by się nie chciało :no::-D:-D
Baba cyborg zdrowa i zadowolona z życia czyli wszystko w porządku.
Dobra spadam,bo dzwonili,że już dojeżdżają.:szok::szok:
Mam prawie naprzeciwko a jeszcze się spóźnię.:szok::szok::-D:-D:sorry::sorry:

Do góry