anka26_x_07
Mama Laury :)
no to fajnie ze sprzet sie przydaje i ze Oliwka lubi gochodzi o gwiazdki fluorestencyjne świecące w nocy
my wstalismy o 8.00:-):-):-):-) akurat na Brzydulkęa teraz wcinamy śniadanko
i Oliwka od rano robi nam zastrzyki już mnie tyłek boli![]()
widze ze Antos ladnie zaczol Ci przesypiac nocki, superwitaj kochana
no fakt ze żłobkiem to juz przegięcie ja składam wniosek w kwietniu i zobaczę
jak się dostanie to wtedy biegusiam szukać pracy takiej normalnej :-)
oj zdrówka dla Oliwci znów szpital:--(
U nas nocka ok Antek zasnął wczoraj koło 20.20 spał ciurkiem do 7 .15 ale ja jakaś krzywa wstałam i mam nerwa na wszystkoz Pietruszką się rano posprzeczałam o nieumyte gary po wczorajszym obiedzie i kolacji
Antek ogląda z julką jim jam tzn julka ogląda a antek jej na kolumnach głos wyłącza![]()
oj zebys wiedziala ze jak argumentow brak to koniec rozmowy, to mnie tak wkurza!!!Zachwycony był i przejęty ,bo w sumie tam same stersze dzieci ,Klaudia mówiła ,że odzywał sie tylko do niej i do Maksa ,ale wiesz czuje sie teraz dorosły!!
U mnie @ w toku ,wczoraj miałam najsłabszy dzień,ale dziś z górki juz ,choć z m tak srednio sie do siebie odzywamy ,o jak on mnie drazni ,tylko wrzeszczeć umie ,ironizować ,a jak brak mu argumentów to ucinać temat
Mamita ,ściągnełam sobie horror Mastertona "Piąta czarownica "fajny ,jak to Masterton![]()
ooooo teatr ale extra ja pamietam jak 1 raz sie tamw ybralismy ze szkoly musze przyznac ze to bylo mega przezycie.Mi sie podobalo wiec mam nadzieje ze Misi tez sie spodoba.Napewno wroci pelna wrazen i bedzie chciala mamusi opowiedziecno jestem wreszciewitam przy kawce;-)
to teraz musisz wytrzymać, trzymam kciuki
ten kto ma najbliżej zazwyczaj się najczęściej spóźnia
co za durnie z tych lekarzypotrafią człowiekowi uprzykrzyć życie
i nie wiedziałm że takim małym dzieciom robi się badania psychologiczne
Misia pojechała dzisiaj z przedszkolem do teatru, strasznie się cieszy bo jeszcze w teatrze nie była, zawsze to dla dzieci ogromne przeżycieidą na "Pszczółkę Maję"

o wiedze ze dzien kultury w operetce nmigdy nie bylam a mam 29 latAgunia wczoraj czekałam na wieści jak tam u twojej mamy po operacjito jak będziesz wiedziała coś po 10 to daj nam znać
a mój syn jutro idzie do operetkiale dzień kultury się naszym dzieciom szykuje
![]()

upssss wpsolczuje:-(Witam,
napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić, resztę sobie dopowiecie...
pewnie jedna druga budziBudzi się w tym samym czasie co AnikaWczoraj poszła mi spać o 19.30, wiedziałam, ze wcześnie wstanie, ale ni aż tak
Wprawdzie w końcu usnęły, ale nocka i tak do D![]()

daj link do tych klockow chetnie zobaczepochwal się jaką kupiłaś????
a jak twój maxik śpi w nocy???
a ja miałam wam wczoraj napisac tych klockach dla adama są super polecam na prezent to takie polskie lego są świetne i warte swojej cenywięc jak wasze dzieciaki kochaja budować z klocków to polecam
i fajne jest to że ten zestaw tak jak i lego można powiększać bo klocki do siebie pasują
a i lego też do tego pasuje bo są identyczne pietruszka wczoraj sprawdził

ja mialam dla Lali wozem z taka raczka skladana tzn Lali w wozku a ja pchalam hihihi i faktycznie raczka troche sie zblkiza ale nie kopal;am w wozek wiec mysle ze tu bedzie to samoa dla julki myślimy o :\takim wózku
WÓZEK dla lalek PODWÓJNY z daszkiem, Wwa, SUPER (831640950) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim:Duży wózek dla lalek + Torba + Gondola + Gratis (833680651) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim: NAJTANIEJ! NOWOCZESNY WÓZEK - NOWE KOLORY (831523774) - Aukcje internetowe Allegro
mi najbardziej podoba się ten 2 ale ten 3 jest najwyższy bo max ma 87 cm rączka więc by jej na długo posłużył
ale jutro będe jeszcze w tesco i w cerfurze to zobaczę jakie tam mają i w jakiej cenie bo reklamowali wózek chyba w realualbo w tesco za 150 zł z lalką nosidełkiem więc zobaczę bo tu z przesyłka tez tk wyjdzie a tam jest jeszcze lalka w komplecie tylko nie wiem jaka wysokość tego wózka bo jak w realu ostatnio były ładne i w fajnej cenie to wysokość niestety max 56 cm
a w smyku są fajne w cenie 389 zł i mniej fajne w cenie 299 zł jak dla mnie cena powala
![]()
Ja mialam wozek Mikado Ox-ford mozesz sobie zobaczyc
juz sie nie moge doczekacja mojemu kochanemu dodłam do ulubionych jakie torebki mi sie podobają i ma mi kupić i już
jak okiełznam gangrenę to wam pokażę![]()
chcialam taka dla Laury ale nie moglam znazlezc i kupilam z FP ale innaRaifnorest takaFISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (832636714) - Aukcje internetowe Allegro
uzywka ale jak nowa![]()
jak dla mnie dwie ostatnie extrao taką samą sprzedałam Antoszka bardzo ją lubił
a ja wam pokaże torebki które wybrałam tylko się nie śmiejcie bo ja nie lubie poważnych torebek
TORBA RADIO!! funk'n'soul, duża czarna OLD SCHOOL (847114859) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ta podoba mi się bardzo jedyny minus to brak takiego długiego paska bo ja lubię nosić torby tak na krzyżjak to nazwać
torba torebka PIANINO gothic retro emo punk plecak (836084020) - Aukcje internetowe Allegro
ta to mój typ jest w niej wszystko co mi się podoba i jest taka inna
TOREBKA MŁODZIEŻOWA NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS (840009315) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ta jest taka....hmmmmm sama nie wiem
ORYGINALNA listonoszka torebka BETTY BOOP duża (838033104) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jeszcze taka
Torba Pucca Funny Love Letter-ładna/praktyczna! (842577236) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i ta tez jest fajniusia
no to są moje typy![]()

jak dzieciaczki grzeczne to mama ma czas na bbNo to teraz sie witam
Wstalismy kolo 10 ,ale ja jestem mega spiaacaNo nic mi sie nie chce i glowa mnie cos boli
Tak wiec nadal jestem w spodniach od pizamy i nic nie zrobilam-sorki wstawilam rosol
Zjedlismy sniadanko a teraz mlodzi ukladaja puzzle i nawet sie nie klocaOby tak dalej ,ja wlaczylam sobie muzyczke i mam wsyzstko gdzies hehe

ale wpadkaOj MALINUS wyobrazam sobei jak musial byc Tobie przykro:--
-
-(Wszyscy cos dostali a Ty nic
Domyslam sie ze Tesciowej i P bylo glupio,wiec mzoe w tym roku sie wykaza
-oby:-)
Ty taka dobra kobietka zaslugujesz na prezenty pod choinke:-);-)

oj Dowikluś głupio im było oj głupio
a moja Julka to skwitowała krótko mamuś dobrze że ci rózgi nie dał co nie??????no i masz nauczę teraz bądź grzeczna to za rok ci coś da co nie/?????
no to się staram być grzecznaa że u mnie starania tak jak i u moich dzieci to kto wie czy rózgi nie dostanę
![]()

ja bym chciala zeby moj mial wiecej czasu na siedzenbie w domkuLaski no ok nawet jak nie robicie sobie prezentów to macie coś o czy marzycie????co byście chciały dostać?????
no wiecie ten prawdziwy mikołaj to myślę że to nasze bb podczytuje i musi wiedzieć co chcemy bo a nuż uzna nas za grzeczne![]()

no ciesze sie starsznie bo odwlekalamAnka ale fajnie lali zapisana do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale masz dużą córeczkę już
Dowikluś jak palenie???????????

no Laura jest bardzo duuuuuuuza:-)
ale bede go meczyc caly dzien- mao mu dam spac to znow mi ladnie nocke przespi- disiaj sie obudzil pierwszy raz o 5 a drugi 8.15
i nie zdazylamna brzydule, bo wczoraj nie widzialamabylam pewna ze kolo 7-max8 mnie obudi mały
![]()
no to ladnie Ci spi