reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Troche poczytałam, reszte potem bo Zuza sie budzi już:-(2 okna umyłam ale nadal gołe bo firany trza powiesić a tego nie cierpię:no::no:

Głowa mnie boli :-( i ciężko się wysilić na pisanie:sorry::-(,przy okazji zdam relację z dzisiaj;-):tak:.
Mamita,mam nadzieję,że się nie obrazisz że usunęłam posta :sorry:ale 2 razy to samo się wkleiło:tak::-).
Sama miałam to zrobic ale sie zakreciłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zachwycony był i przejęty ,bo w sumie tam same stersze dzieci ,Klaudia mówiła ,że odzywał sie tylko do niej i do Maksa ,ale wiesz czuje sie teraz dorosły!!:tak::-D

Tak,tak Dowikla i jak -palisz??wytrzymujesz jakoś ,czy wręcz przeciwnie pestka to dla ciebie??

Witaj Mlenka ,straszna wtopa by była z tym żłobkiem,a u was w mieście jest tylko jeden??A nie da sie jakos dyrektorki przyszantazować ,ze masz nóż na gardle itd.
Mlena wyprowadziliście sie juz od mamy??

Morning ,morning ,kawka samym dymkiem do zycia poobudza:-D

U mnie @ w toku ,wczoraj miałam najsłabszy dzień,ale dziś z górki juz ,choć z m tak srednio sie do siebie odzywamy ,o jak on mnie drazni ,tylko wrzeszczeć umie ,ironizować ,a jak brak mu argumentów to ucinać temat:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Mamita ,ściągnełam sobie horror Mastertona "Piąta czarownica "fajny ,jak to Masterton:tak:

Musze poszukać;-)

Witam,

napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić:wściekła/y:, resztę sobie dopowiecie...

:szok::szok:Niefajnie:no:

Też chcemy używke dla siostrzenicy. Chcemy sprzedać pozytywke z projektorem i kupic tą mate
Laski no ok nawet jak nie robicie sobie prezentów to macie coś o czy marzycie????co byście chciały dostać?????
no wiecie ten prawdziwy mikołaj to myślę że to nasze bb podczytuje i musi wiedzieć co chcemy bo a nuż uzna nas za grzeczne:-D:-D:-D
To ja chce kuchenke nowa i karnet na solarium:-D:-D:-D

reklama
Przynajmniej legalnie i na NORMALNE życie starczy;-):tak::cool2:.
no i extra! tak ma byc!!
Hej Laseczki, a ja tak się dziś po mieście nabiegałam, że aż mnie brzuszek rozbolał :eek: Idę troszkę poleżeć ...:tak:
oszczedzaj sie kobieto:tak:
Mój mały wczoraj był na lekcji historii w zamku królewskim.
Wróciła zauroczony :-D:-D:-D i on od wczoraj chce mieszkać w zamku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D.
Agunia cieszy,że z mamą wszystko dobrze.

Niedawno wróciłam do domu od rana :szok::szok:
Teraz wstawiam obiad i za okna się biorę.
Na 16.30 Kubusiowe karate a na 18 lekarz sportowy,by mały mógł zdawać egzamin.:tak::-)
Pozdrawiam
moim zdaniem takie lekcje wiecej wnosza niz siedzenie w sali.Mi przynajmniej taka lekcja zostawala w glowie i juz nie musiala powtarzac materialu w domu
Witam! Troche poczytałam, reszte potem bo Zuza sie budzi już:-(2 okna umyłam ale nadal gołe bo firany trza powiesić a tego nie cierpię:no::no:

Sama miałam to zrobic ale sie zakreciłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Musze poszukać;-)

:szok::szok:Niefajnie:no:

Też chcemy używke dla siostrzenicy. Chcemy sprzedać pozytywke z projektorem i kupic tą mate

To ja chce kuchenke nowa i karnet na solarium:-D:-D:-D

dlatego ja nie mam firanek
Kto by to pral i wieszal:eek:

Laura bawi sie domkiem a wczesniej bawilysmy sie w lekarza kawke wypilysmy wspolnie i zanioslysmy pranie do pralni:sorry:
Kolo 17 jade do znajomej na kawulca
Lali bedzie miala sie z kim bawic wiec toatalny luzik

Hej Laseczki, a ja tak się dziś po mieście nabiegałam, że aż mnie brzuszek rozbolał :eek: Idę troszkę poleżeć ...:tak:
kurcz toc Ty juz niedlugo rodisz:-D kobieto oszczedzaj się:-p
no i extra! tak ma byc!!

oszczedzaj sie kobieto:tak:

moim zdaniem takie lekcje wiecej wnosza niz siedzenie w sali.Mi przynajmniej taka lekcja zostawala w glowie i juz nie musiala powtarzac materialu w domu

dlatego ja nie mam firanek
Kto by to pral i wieszal:eek:

Laura bawi sie domkiem a wczesniej bawilysmy sie w lekarza kawke wypilysmy wspolnie i zanioslysmy pranie do pralni:sorry:
Kolo 17 jade do znajomej na kawulca
Lali bedzie miala sie z kim bawic wiec toatalny luzik
j anie mialam firan jakis czas, no w sumie to 3 lata, al emi sie to nei podoba- takip usty pokój mi sie wydaje bez firanek:tak::tak::tak:

no moje kochane ja tu z kawką do was a wy gdzie?????????? po bunkrach sie chowacie????
madziula mnie dziś na gg bunkrzycą nazwała i tak mi się to określenie spodobało:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas obiadzio zjedony adam i julka wątróbką wzgardzili jak zawsze:sorry:ale my z tońkiem pojedliśmy:tak::tak::tak::tak::tak:
Adam odrabia lekcje Julka rysuje Toniek się bawi:tak:
a ja tu z kawulcem do was a was nie ma no normalnie strzelę focha:eek::eek::eek:

MAlina, ja włśnie zajrzałam, ale oczy to mam na zapałki :szok:

A wątróbkę to bym zjadła :) chyba wiem co jutro na obiad bedzie :p

Ostatnia edycja:
ZAgladam i ja nadal niewyspana i mega zmeczona:szok:Jak mlode spaly to chcialam sobie troszke polezec ale Dominik mi stale breczal i hałasował:no::no::no:No to wzielam sie za sprzatanie i jestem zadowolona:tak::tak::tak::tak:Bo duzo udalo mi sie posprzatac:tak::-)Zjedlismy juz obiad i teraz mam chwilke do Brzyduli:tak::tak::tak::tak:

Cześć laski :-):-):-):-):-):-):-)

naskrobałyscie troszkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a więc poodpisuje troszkę :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam,

napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić:wściekła/y:, resztę sobie dopowiecie...
masakra współczuję :tak::tak::tak::tak:

czy któraś z Was czytała może książkę Zabawy Fundamentalne?:sorry::sorry: czukam opinii:p

ja nie czytałam :no::no::no::no::no:

Malina, ten trzeci to ty się przypatrz, mi się wydaje, ze może być problem z prowadzeniem, ponieważ mała będzie w niego kopała :eek: Rączka jak jest zgięta to jest równa z kólkami, a jak ją wyprostujesz, to się będzie kończyła bliżej środka wózka :eek: Tak mi się wydaje na tych zdjęciach, sama popatrz :tak: Zapytaj jeszcze dziewczyny :tak:

no rzeczywiście raczka taka jakaś krótka :tak::tak::tak::tak:

ale fajowa :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ello

witam w poludnie
Z rana obudzil nas B a wiec 9:05.Zjedlismy sniadanko ja szybko sie ubralam i Laure po czym oznajmilam mojemu ze czas zapisac Laure do przedszkola.Poniewaz mial 1,5h czas udalismy sie do przedszkola.Tam wypisalismy jeden papierek i gosciu poinformowal ze od 1 sierpnia Lali moze przyjsc na zajecia.PO nowym poku przysla reszte paierkow do wypisania.Ciesze sie ze udalo mi sie ja zapisac tam gdzie chcialam:tak:Podobno najfajniejsze przedszkole w miescie.Gosciu myslala ze Laura ma 3 latka:-D byl zaskoczony jak sie dowiedzial ze dopiero w lipcu bedzie miala.Bardzo mily pan poczestowal Laure ciasteczkiem.
Oczywiscie Laura jak zobaczyla gromade dzieci nie chciala wyjsc:-D:-D
Ja posprzatalam , zupke mam z wczoraj wiec toatlny luzik.Lali bawi sie domkiem to mama ma czas na BB:-D:-D

ide nadrobic

no to super że Lali przyjeli do przedszkola,tak wczesnie u was sa zapisy???u nas nie jest tak łatwo wwręcz bardzo trudno niestety :tak::tak::tak::tak:

Aniu takie klocki kupiliśmy Adamowi
KLOCKI CREATIVE POWER 1000 KLOCKOW SKRZYNIA COBI (834196547) - Aukcje internetowe Allegro

MH ja też bym mikołajowi do wora dołozyla ze 20-30 kg sadła i trochę rozstępów i celulitu gratis:rofl2:

fajne te klocki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale masz życzenia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja bym sobie życzyła od Świętego mikołaja wygraną w Toto Lotka w tedy bym sobie kupiła wszystko o czym marzę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wam też bym troche odpaliła :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hej dziopki ja niestety ale nie nadtrobie boscie sie naprodukowaly ze szok :tak::tak::tak::tak:
ostatnio jakies cos chrobowe mi sie zrobilo ale juz jest lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:dzis juz lepiej z gardlem u lekarki nie bylam bo stwierdzilam ze jak nie mam goraczki to nie oplaca mi sie bo znow przepisze mi bioparox :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a w przychodni nie daj boze jeszcze cos gorszego moge zlapac :tak::tak::tak::tak:

a to co mi sie dzieje to świąd całego ciała, nie mam zadnej wysypki ani krostek ani plam, poprostu wszystko mnie swedzi, nie wiem czemu,
a no i jutro moze wreszcie zjedzie m o ile szef do nich nie zadzwoni ze maja jeszcze t7dz zostac :sorry2::sorry2::sorry2:
ale mrozy ida wiec raczej zjada :tak::tak::tak::tak:

reklama
Agnes, u ciebie w pracy to pewnie straszny kocioł...

Natalieczka, współczuje tego swędzenia :eek:

Dziewczyny, potrzebuje sprawdzony przepis na ptysie, bo wziełam jakis z netu i mi nie wyszły :no: któraś kiedyś robiła??

Do góry