Witam! Troche poczytałam, reszte potem bo Zuza sie budzi już:-(2 okna umyłam ale nadal gołe bo firany trza powiesić a tego nie cierpię

Musze poszukać;-)

Niefajnie

Sama miałam to zrobic ale sie zakreciłamGłowa mnie boli :-( i ciężko się wysilić na pisanie:-(,przy okazji zdam relację z dzisiaj;-)
.
Mamita,mam nadzieję,że się nie obrazisz że usunęłam postaale 2 razy to samo się wkleiło
:-).

Zachwycony był i przejęty ,bo w sumie tam same stersze dzieci ,Klaudia mówiła ,że odzywał sie tylko do niej i do Maksa ,ale wiesz czuje sie teraz dorosły!!
Tak,tak Dowikla i jak -palisz??wytrzymujesz jakoś ,czy wręcz przeciwnie pestka to dla ciebie??
Witaj Mlenka ,straszna wtopa by była z tym żłobkiem,a u was w mieście jest tylko jeden??A nie da sie jakos dyrektorki przyszantazować ,ze masz nóż na gardle itd.
Mlena wyprowadziliście sie juz od mamy??
Morning ,morning ,kawka samym dymkiem do zycia poobudza
U mnie @ w toku ,wczoraj miałam najsłabszy dzień,ale dziś z górki juz ,choć z m tak srednio sie do siebie odzywamy ,o jak on mnie drazni ,tylko wrzeszczeć umie ,ironizować ,a jak brak mu argumentów to ucinać temat
Mamita ,ściągnełam sobie horror Mastertona "Piąta czarownica "fajny ,jak to Masterton![]()
Musze poszukać;-)
Witam,
napiszę wam tylko, że dziewczyny wstały o 4 i chciały się bawić, resztę sobie dopowiecie...

Też chcemy używke dla siostrzenicy. Chcemy sprzedać pozytywke z projektorem i kupic tą mateRaifnorest takaFISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (832636714) - Aukcje internetowe Allegro
uzywka ale jak nowa![]()
To ja chce kuchenke nowa i karnet na solariumLaski no ok nawet jak nie robicie sobie prezentów to macie coś o czy marzycie????co byście chciały dostać?????
no wiecie ten prawdziwy mikołaj to myślę że to nasze bb podczytuje i musi wiedzieć co chcemy bo a nuż uzna nas za grzeczne![]()