anka26_x_07
Mama Laury :)
Malinka zboczona
nie zauwazylam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojejku juz wiem o co chodziMarta cos Cie goni czy ktos?
Malinka to wez no nagraj poogladamy a Ty mozesz myslec ze podgladamy![]()
Ja bym nie mogla sie skupic, czyli ty sie do 3 nadajesz, hihiserio serio mnie to kręci![]()
o boziuMalinka to wez no nagraj poogladamy a Ty mozesz myslec ze podgladamy![]()
ach ty wrózko
no to ja jestem jeszcze wieksza bo jak ty napisalas to dopiero zauwazylamno widzisz a ja dopiero teraz zauwazyłam twój suwaczek ale ze mnie gapa![]()
witam laski wieczorową porą
marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać
miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnąłzła jestem jak diabli
trudno jutro on ma wolne to będzie miał dzień focha
![]()
a cóż to za przyjaciół szukasz??poważniezazdrośnik może trochę
teraz jak widzi ze szukam to tylko kręci głową juz się tak bardzo nie sprzeciwia
![]()
kurcze chcialabym zeby moj taki bylMoje jeszcze nie śpią.
To była pierwsza akcja M od kiedy się znamya o wcześniejszych nic nie wiadomo
,z równowagi trudno go wyprowadzić ale jak już ktoś za skórę zalezie
.M powiedział,że nie da nikomu skrzywdzić rodziny
.
wesoły kostek, uważaj żeby ci nadzienie nie wypłynęło ;-);-);-)a ja wcinam czekoladę Wedla truskawkową![]()
no to rzeczywiscie cie zupka urzadziłano częściowonie o takiego fachowca mi chodziło
lubię trochę starszych
po co przyłażą tak wcześnie
ale mieliście wieczór
a co zrobiłam z autkiem? jechałam z pracy i wiozłam zupę w słoiku, stała na podłodze przy siedzeniu pasażera z przodu i się przewróciła, ja stałam na światłach i żeby zupa się nie wylała to się schyliłam i ją podniosłam, nie wiem jak ale puściłąm hamulec i samochód mi się stoczył pod tirawjechałam pod taki metalowy wałek od windy, on nic nawet nie poczuł bo jak tylko zapaliło się zielone to sobie pojechał a ja mam wgniecioną maskę i przesunięty reflektor, maska mi się nie domyka
normalnie głupia baba jestem bo od czego jest ręczny, zwykle jak stoję na światłach to zaciągam ręczny a dzisiaj nie wiem co mi odbiło
![]()
hardcore ;-);-);-);-);-)ja na pięttrze ale mam firanki bo lubię ale takie krótkie do połowy okna
a jak by chcieli sąsiedzi poatrzeć a proszę nawet w akcji mi tam to nie przeszkadza
a net mi tak muli że post wczytuje się wieki![]()
w sumie mozna to tak nazwać czasemco Cie goni????? dostałaś biegunki????![]()
o i to jest dobry pomysłMarta cos Cie goni czy ktos?
Malinka to wez no nagraj poogladamy a Ty mozesz myslec ze podgladamy![]()
dojdzie albo i nie dojdzieJa bym nie mogla sie skupic, czyli ty sie do 3 nadajesz, hihi
o boziu
Słuchajcie, Anabuaba siedzi w rowie, nie uciekajcie, zaraz i tu dojdzie!!!!!!!!!
Agnes zrobię domowego bb bradera i bedziecie sobie oglądać o dowolnej porze
no dzis byście zobaczyły chrapiącego pietruszkę w sexi dresach i skarpetkachno nadal mam nerwa na niego
Lunka lulaj wicie i chodź do nas na impre
no i mi nie powiedziałyście coo z naszą Anabubką?????