anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes racja bo z tym dochodzeniem to roznie bywa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinka przez skypa zrobimy konferencje![]()
a cóż to za przyjaciół szukasz??
jeśli można spytać oczywiście ;-);-)
jezu czary i Anabubka zaraz będzie i Lunka wróciła no wróżka jestem serio serio
nie uciekajcie idę Julce dać antybiotyk i zaraz wracam(budzenie jej to masakra oczy otwarte siedzi gada ze mną a spii buzi nie otweira
)
bo jak sie mówi a to trzeba powiedzieć i B
Biedna Malinka teraz wszystkie bedziemy Cie meczyły;-)![]()
No wiesz ja mam juz wbudowana jakby co hehe:-);-)bo jak sie mówi a to trzeba powiedzieć i B
więc co zakładamy kamerki ?????![]()
fajnie to musi wygladaćJa bym nie mogla sie skupic, czyli ty sie do 3 nadajesz, hihi
o boziu
Słuchajcie, Anabuaba siedzi w rowie, nie uciekajcie, zaraz i tu dojdzie!!!!!!!!!
fajnie to musi wyglądać, nie ma co,jezu czary i Anabubka zaraz będzie i Lunka wróciła no wróżka jestem serio serio
nie uciekajcie idę Julce dać antybiotyk i zaraz wracam(budzenie jej to masakra oczy otwarte siedzi gada ze mną a spii buzi nie otweira
)
no to dzis tu ciekawie jestdochodziLauna pisala ze na tajnym
juziu, dawno tak wesolo nie bylono to dzis tu ciekawie jest
wszystkie dochodzą, różnie w rowie, z tajniakami lub przy sasiadach![]()
kurczę no to wychodzi na to ze ja nie mam,malinka musisz poczekac aż ja sobie skombinuje ,nie róbcie przestawienia beze mnie ,ja też chce pooglądaćAgnes nie wiem jak Ty ale ja mam kamerke i skypa zainstalowanego![]()
wszystkie dochodzą, różnie w rowie, z tajniakami lub przy sasiadach![]()