anka26_x_07
Mama Laury :)
Luna wystarczy dziekuje

Dowikla no nic nie pilam ale mam swietny humorek

Dowikla no nic nie pilam ale mam swietny humorek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinka poszła kamerkę załączyć, mówię wam!
Jak się za spiocha zabierze to nie ma zmiłuj!
cos długie jej zalaczanie tej kamerki idzie, dojscia nie ma chyba ;-);-)![]()
No dziewczyny mysle ze zimowe wieczorki beda milutkietzn ze chlopy beda spaly a my na bb bedziemy siedzialy
Moj sie przebudzil i juz cos sie mu niepodoba a ja udaje ze nie slysze tego glosnego oddechu![]()
no ona tez laska to chce na sex party
ja po wypłacie jestem to pije
dziewczyny my tu musimy tak częściej
a teraz się przyznać która zgwałci dziś w nocy swojego?????
a ja mam przed oczmi tego mena z wibrującymi pośladkami co nam go justa dała na mikołajki
a że on nasz wspólny to ja go zamawiam na noc bo n swojego mam nerwai wogóle mam wrażenie że on to tak dla mnie tymi pośladkami wywija
![]()
A ja chyba posłucham Anabuby i swojego dosiądę, nie bedzie mial mi chyab mocno za złe
to ja laski dziś tylko z nim dochodzę
mojego dzis nic nie rusza i ja tez go nie ruszę ja mam przyjaciela i faceta z wibrującymi pośladkami na wyłącznośća on m na jutro mega focha
a Anabubka gdzie nam dochodzi na boku?????
od dochodzenia do dupy
Luna a jak Cie zrzuci z koniaspadaj jak kot na 4 lapy
![]()
Założe sie ze go wysmiałas swoja powagaa M przed chwila juz nie wytrzymał i burknął do mnie"Agnieszka powazna jestes czy co?"![]()
Ty jestes pewna ze dzisiaj nic nie piłas???
Ale dobra rada nigdy nie jest zła
nie pluj bo przestanie dzialac i juz nic nie odpiszesz
jak peknie to pikus gorzej jak trociny z niego beda szly, zastrzal sie zrobi i co?> chlopa trzeba bedzie wolac bo drzazge ktos wyciagnac musi![]()
nie moge juz normalnie, zaraz spadne z krzesłaa M przed chwila juz nie wytrzymał i burknął do mnie"Agnieszka powazna jestes czy co?"![]()