dam rade ,on nawet nie będzie chciał mnie zrucić za miętki jest na moje czary maryJak dla mnie to idealny moment by wsiąśc na byka i ałatwić sprawe, jak sie utzrymasz półtorej minuty to juz jest twoj, tak mówią na rodeo!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dam rade ,on nawet nie będzie chciał mnie zrucić za miętki jest na moje czary maryJak dla mnie to idealny moment by wsiąśc na byka i ałatwić sprawe, jak sie utzrymasz półtorej minuty to juz jest twoj, tak mówią na rodeo!!!!!!!
Jak dla mnie to idealny moment by wsiąśc na byka i ałatwić sprawe, jak sie utzrymasz półtorej minuty to juz jest twoj, tak mówią na rodeo!!!!!!!
a cojak szlaec to szlaec;-);-);-)ale mamy tempo fiu fiu
dochodzenie, dupy, ssanie, sex, woow szalona noc![]()
Wlasnie o to samo mialam spytacwiesz zalezy kogo bedzie walić ;-);-)![]()
kobiety bo mi sie czarek obudzi, zaraz ja zaczne sapac bo nie mam sily sie juz smiac![]()
Dowiklus to go wytestuje dzis nakarmię z rana co by biedak miał siłe i wy,slę do ciebie tylko ty wyposzczona to u ciebie tak szybko nie wyjdzie
a końjezu ja to juz pliuję na klawiaturę i monitor
![]()
:
a M przed chwila juz nie wytrzymał i burknął do mnie"Agnieszka powazna jestes czy co?"![]()
a pietruszkę zaraz trafię czymś ciężkim jak on chrapieniech mi on jeszcze kiedyś powie że ja chrapie
ja sprytna wiedziałam ze wirujące pośladki wszystkie beda chciały to zamówiłam go pierwsza![]()
Malinka ja tu czytam o chrapaniu Twojego a tu moj zaczol.Oni chyba mysla ze dobre rytmy wydaja a my sie damy skusic na toNie ma jak romantyzm w ich wykonaniu
![]()
Nie bede dzis ssała)))
dam rade ,on nawet nie będzie chciał mnie zrucić za miętki jest na moje czary mary![]()
no właśnie albo wróciłby ten kogo wysłałaśNo ja wam swojego nie oddam, bo juz nic n nie dostane, hihi
Jak dla mnie to idealny moment by wsiąśc na byka i ałatwić sprawe, jak sie utzrymasz półtorej minuty to juz jest twoj, tak mówią na rodeo!!!!!!!
Agnes no wyjęmy tu śmiech do upadłego a facet jak nie si i chce na kompa to musi mieć nerwa i ciśnienie
powiedz że możesz mu w tym ciśnieniu tzn upuszczaniu pomóc:-):-):-):-):-)
A mojego to by nawet gang napalonych blondynek nie wybudziłciągnie te wagony
Anabubka bolało u sadysty????bo jak czytam o twoich szwach to mam szczękościski tez nic nie possam bo odgryze
![]()
Agnes niech lepiej koniem powali![]()