kochana to rzuc czar z wieksza moca czyli zarzuc majtki mu na glowe odrazu bedzie twardszy![]()
Sikam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana to rzuc czar z wieksza moca czyli zarzuc majtki mu na glowe odrazu bedzie twardszy![]()
jak szalec to na maxa
a cojak szlaec to szlaec;-);-);-)
oj to musi byc straszne przezycie.Komp potrzebny a babas e humor poprawiaAgnes no wyjęmy tu śmiech do upadłego a facet jak nie si i chce na kompa to musi mieć nerwa i ciśnienie
powiedz że możesz mu w tym ciśnieniu tzn upuszczaniu pomóc:-):-):-):-):-)
A mojego to by nawet gang napalonych blondynek nie wybudziłciągnie te wagony
Anabubka bolało u sadysty????bo jak czytam o twoich szwach to mam szczękościski tez nic nie possam bo odgryze
![]()
Tempo rzeczywiscie mamy dzisiaj zabojcze
AGNES
TO dalej wskakuj na byka
jak nam jutro posty znikną to się nie dziwcieale mamy tempo fiu fiu
dochodzenie, dupy, ssanie, sex,jeszcze walenie woow szalona noc![]()
dam rade ,on nawet nie będzie chciał mnie zrucić za miętki jest na moje czary mary![]()
Jak dla mnie to idealny moment by wsiąśc na byka i ałatwić sprawe, jak sie utzrymasz półtorej minuty to juz jest twoj, tak mówią na rodeo!!!!!!!
ale mamy tempo fiu fiu
dochodzenie, dupy, ssanie, sex,jeszcze walenie woow szalona noc![]()
to rzuc na iego urok:-)dam rade ,on nawet nie będzie chciał mnie zrucić za miętki jest na moje czary mary![]()
Agnes no wyjęmy tu śmiech do upadłego a facet jak nie si i chce na kompa to musi mieć nerwa i ciśnienie
powiedz że możesz mu w tym ciśnieniu tzn upuszczaniu pomóc:-):-):-):-):-)
A mojego to by nawet gang napalonych blondynek nie wybudziłciągnie te wagony
Anabubka bolało u sadysty????bo jak czytam o twoich szwach to mam szczękościski tez nic nie possam bo odgryze
![]()
jest wkurzony jak chmura gradowa zaraz zacznie walić piorunami![]()
Tempo rzeczywiscie mamy dzisiaj zabojcze
AGNES
TO dalej wskakuj na byka