reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a cojak szlaec to szlaec;-);-);-)
jak szalec to na maxa:-D
Agnes no wyję:-D:-D:-D:-D:-Dmy tu śmiech do upadłego a facet jak nie si i chce na kompa to musi mieć nerwa i ciśnienie:tak:powiedz że możesz mu w tym ciśnieniu tzn upuszczaniu pomóc:-):-):-):-):-)
A mojego to by nawet gang napalonych blondynek nie wybudził :no:ciągnie te wagony:wściekła/y:
Anabubka bolało u sadysty????bo jak czytam o twoich szwach to mam szczękościsk:szok::szok::szok:i tez nic nie possam bo odgryze:rofl2:
oj to musi byc straszne przezycie.Komp potrzebny a babas e humor poprawia:szok::-D
Tempo rzeczywiscie mamy dzisiaj zabojcze:szok:

AGNES
TO dalej wskakuj na byka:-D:-D:-D:-D

no coz jutro babki beda mial sie z czego posmiac albo napisza ze nie nadrobia bo duzo tego:-D:-D

przez ten moj mega szybki internet nie nadazam za wami

Jak dla mnie to idealny moment by wsiąśc na byka i ałatwić sprawe, jak sie utzrymasz półtorej minuty to juz jest twoj, tak mówią na rodeo!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
wskakuj na swojego

ale mamy tempo fiu fiu:-D:-D

dochodzenie, dupy, ssanie, sex,jeszcze walenie woow szalona noc:cool2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dam rade ,on nawet nie będzie chciał mnie zrucić za miętki jest na moje czary mary :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to rzuc na iego urok:-)
malina cos Ci podpowie

Agnes no wyję:-D:-D:-D:-D:-Dmy tu śmiech do upadłego a facet jak nie si i chce na kompa to musi mieć nerwa i ciśnienie:tak:powiedz że możesz mu w tym ciśnieniu tzn upuszczaniu pomóc:-):-):-):-):-)
A mojego to by nawet gang napalonych blondynek nie wybudził :no:ciągnie te wagony:wściekła/y:
Anabubka bolało u sadysty????bo jak czytam o twoich szwach to mam szczękościsk:szok::szok::szok:i tez nic nie possam bo odgryze:rofl2:

Malina nie boallao ale nie bede teraz nastroju psula takimi bzedatmi
napisze rano:-)

reklama
Agnes ty wskakuj na tego byka a nie czekasz aż koniem powali nadaremnie:-)
choć ty korzystaj ze nie śpi:-)
nie spiesz się kochana my tu pomalutku na relację i zdjęcia poczekamy:tak::tak::tak:

Do góry