anka26_x_07
Mama Laury :)
Natalineczka o obowiazkach a ze to tez wchodzi na liste spraw i obowiazkow malzonkow to co my za to mozemy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na flaka w skarpetkch nie siadam mam fochaa moze by Pani malinka tez jednak się skusiła i dosiadła
jakis porządek na liscie musi być![]()
Anabube wywalilo!!!
a tak właśnie a propo przyjaciela julka go ostatnio odkryła wyjeła z szuflady włączyła ja wchodzę do pokoju a ta śpiewa do niego
pytam julina co ty masz?a julinka mam mikrofon a on się trżzęsie ale nie gra
o może uda jej się jeszcze wejść![]()
ciągiemzaznaczysz ciagiem i po klopocie odznacz subskrypcje![]()
spojrzaalm na poczte a tam 120 wiadomości wszystko wiadomości z postów z bbkto mi to teraz będze kasować
![]()
Natalineczka o obowiazkach a ze to tez wchodzi na liste spraw i obowiazkow malzonkow to co my za to mozemy![]()
ja na flaka w skarpetkch nie siadam mam focha
mam wibrujące pośladki na dzis zaklepane i przyjaciel w szufladzie leży
a tak właśnie a propo przyjaciela julka go ostatnio odkryła wyjeła z szuflady włączyła ja wchodzę do pokoju a ta śpiewa do niego
ja na flaka w skarpetkch nie siadam mam focha
mam wibrujące pośladki na dzis zaklepane i przyjaciel w szufladzie leży