reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja sobie do centrum pojechałam i tak po ulicach spacerowałam i sklepy odwiedzałam, ruch spory, ludzie zabiegani, wystawy świąteczne...
Zaraz po Maję mykam:tak::tak::tak:

a u nas wreszcie zima, snieg spadl i chyba jest przymrozek bo nawet na asfalcie sie trzyma:tak::tak::tak::tak::tak:

Zazdroszczę zimy:tak::tak::tak:

Hej kochane :-)
Wybaczcie że się nie odzywam,ale czasu mało,zaczęłam wkońcu dbać bardziej o dom,i jakoś już czasu na nic innego brak...
Wogóle to jestem załamana...Nie mam za co świąt zrobić...
Właścicielka poprzedniego mieszkania każe nam czekać nie wiadomo ile na kaucje...
Nawet choinke mamy totalnie beznadziejną... :-( Taką malutką...
eh już nic mi się nie chce nawet :-(

Ale masz nowe mieszkanko i tego się trzymaj:tak::tak::tak:

Ja zrobilam wstepne zakupki Czekam az moj wroci z hurtowni i jade sam na zakupowe prezenty
Laura zostanie w domku z tatusiem bo ja nie bede miala glowy zeby jej szukac po sklepie:-Dtym bardziej ze jade nie do jednego:laugh2:Jeszcze bym zapomniala ze z dzieciem jestem:szok:

No to sobie zaszalejesz:tak::tak::tak:

Ale za to pan rehabilitant, powiedział, że pod względem ruchowym to moja Niki zachowuje sie jak ośmiomiesięczne dziecko :szok::szok::szok: A ona przecież wcześniak z napięciem mięśniowym. No ale stwierdził, że po napięciu to śladu niema. W przeciwieństwie do pani neurolog, która stwierdziła, że jest i że mam po nowe skierowanie przyjść jak tamto się skończy :eek: Bądź tu człowieku mądry... No ale po skierowanie pojadę i już sie umówiłam na następne spotkanie i ćwiczenia :tak:

Super że rehabilitant zadowolony, a co do neurolog to sama widzisz kto ma racje:sorry::sorry::sorry:

Hej kochane :-)
Wybaczcie że się nie odzywam,ale czasu mało,zaczęłam wkońcu dbać bardziej o dom,i jakoś już czasu na nic innego brak...
Wogóle to jestem załamana...Nie mam za co świąt zrobić...
Właścicielka poprzedniego mieszkania każe nam czekać nie wiadomo ile na kaucje...
Nawet choinke mamy totalnie beznadziejną... :-( Taką malutką...
eh już nic mi się nie chce nawet :-(
kochaniutka &&&&& bedzie dobrze ważne zeby miec z kim te swieta przezywac i dzielic tą radość:tak::tak::tak::tak:
No to my po obiedzie:cool2:
MOj wpadl na obiadek i pytalam go co tak na sofie zasnol wczoraj I co sie okazalo?? MOj mezulek sie rozchorowal.Dzis juz zapodal sobie aspiryne i gripostad.Na budowie nie mial sily stac taki oslabiony:sorry:Ale dzis wieczorem mi to wynagrodzi:szok::-p:-p
Ja zrobilam wstepne zakupki Czekam az moj wroci z hurtowni i jade sam na zakupowe prezenty
Laura zostanie w domku z tatusiem bo ja nie bede miala glowy zeby jej szukac po sklepie:-Dtym bardziej ze jade nie do jednego:laugh2:Jeszcze bym zapomniala ze z dzieciem jestem:szok:
znow bedzie dosiadanie byczka ;-);-);-):tak::tak::-D:-D:-D
Ale za to pan rehabilitant, powiedział, że pod względem ruchowym to moja Niki zachowuje sie jak ośmiomiesięczne dziecko :szok::szok::szok: A ona przecież wcześniak z napięciem mięśniowym. No ale stwierdził, że po napięciu to śladu niema. W przeciwieństwie do pani neurolog, która stwierdziła, że jest i że mam po nowe skierowanie przyjść jak tamto się skończy :eek: Bądź tu człowieku mądry... No ale po skierowanie pojadę i już sie umówiłam na następne spotkanie i ćwiczenia :tak:
no to dobrze ze jest dobrze :tak::tak:;-);-);-);-)
sto lat dla babci

a ja pomylam okienka i sprzatnelam pokoik, a co, jeszcze u czarka okna mi zostały :tak::tak::tak:
ale to jutro ;-);-);-);-)
czekam na m teraz wiec podejrzewam ze jak przyjedzie to juz nie bede miala tyle czasu na bb, a boje sie nawet pomyslec ze moge czasem wogole nie wpaść, oh ja nalogowiec jeszcze ten tydz bedzie na rano mial wiec jako tako przezyje ale poznije :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Anabubka skarbie ja po przeczytaniu twojego posta o sadyście :szok::szok::szok:czuję co mnie czeka po nowym roku:szok::szok::szok::szok:
MH to sobie poużywasz dziś kochana:-p
Anaconda bo na ulicach swięta a ja nastroju jeszcze nie czuję:no::no::no:
Meduska jak ostatnio była taka wyprzedaż w auchanie to koleżanka mówiła ze np o 23 był sprzęt przez godzinę - 50% o 24 np ubrania przez godzinkę itd...ale szalej kochana wyjdziesz z domku a to kobiecie zawsze dobrze robi:tak::tak::tak:
my po obiadku :tak: było pycha dopijam kawulca dzieciaki bawią się klockmi :tak:
do mojego dalej ssłużbowo się odzywam bo nadal mam nerwa:-p

Medeuska to udanych zakupow.Potem sie pochwal cos nakupowala:tak:

Natalineczka ja dzis bede miala rodeo:-DA z chlopem dasz rade i na bb wskoczycnp jak pojdzie pod prysznic:-D

Malinka mowisz ze z nowym rokiem zaprzyjazniasz sie z dentysta:cool2:

Laura wcina cini minis.
Przed chwila byla sasiadka na kawulcu wiec sama nie musialam pic
Czeakm na mojego a jego nie ma i nie ma teraz juz i tak nie pojade bo o 18 brzydula:-D:-Da zakupy to pewnie ze 2h mi zajma:-D

Witam,nastrój po zakupach trochę poprawiony ale znowu głowa daje się we znaki:wściekła/y::crazy:.Laski Wy wczoraj coś przyjarałyście:dry::dry::dry::errr:?
co Cie goni????? dostałaś biegunki???? :sorry::sorry::sorry::sorry:
M mnie gonił i dogonił:-p;-):tak::-D:-D a dziś to szczególnie,bo rachunek za prąd przyszedł:zawstydzona/y::szok::szok:.
Oj,była,była:-p;-);-).

wszystkie dochodzą, różnie w rowie, z tajniakami lub przy sasiadach :-D:-D:-D:-D
Ja tam ze swoim M wolę dochodzić:-p:-p:-D:-D.
i co tu widać sex party:-D
sapanie ,gorąco ,przyjaiele,dochodzenie i to gdzie w rowie:szok:no harcor jutro się mamuśki naczytają i dojdą:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
a teraz się przyznać która zgwałci dziś w nocy swojego?????:cool2::rofl2:
JJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAA:-D:-D:-D
z cala odpowiedzialnosci moiwe ze nie!!!:-D:-D
I tu pozdrawiamy moderatora:rofl2::rofl2:
Dzięki za pamięć;-):tak::-D:-D.
Marta nam jutro da:-D:-D:-D
No nawet się wredne nie podzieliły:sorry::no::-D:-D.

Ile dzieci będzie z tej nocy?
U mnie nie:sorry:,bo niepłodne akurat:tak::tak:.
Ja chyba pójdę na łatwiznę i otworze słoik bigosu, mam sprzątanie przed jutrem, jakiś ciasto kupić, nie wiem może i torcik, wino...
A ja pierożki z kapustką i grzybkami z Biedrony,barszczyk do tego i cebulka podsmażona:tak:.

reklama
marta jakbym mogla o Tobie zpomniec:sorry: nie jaralysmy nie pilysmy tylko lubimy czasem popisac noca:-D:-D

Moj zadzwonil ze cos mu wypadlo i bedzie najwczesniej o 19:eek: po 19 to mi sie nie bedzie chcialo jechac na te zakupy:cool2:

Do góry