medeuska
październikowa mama'09
trzeba miec kasy tyleMedeuska szalej na maxa w tym Auchanie!!!
Bierz nawet wieksze ciuszki dla Maxia![]()

podajm mi maila na priv:Tak:Ja też chce takiego ebooka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba miec kasy tyleMedeuska szalej na maxa w tym Auchanie!!!
Bierz nawet wieksze ciuszki dla Maxia![]()
podajm mi maila na priv:Tak:Ja też chce takiego ebooka![]()
a u nas wreszcie zima, snieg spadl i chyba jest przymrozek bo nawet na asfalcie sie trzyma![]()
Hej kochane :-)
Wybaczcie że się nie odzywam,ale czasu mało,zaczęłam wkońcu dbać bardziej o dom,i jakoś już czasu na nic innego brak...
Wogóle to jestem załamana...Nie mam za co świąt zrobić...
Właścicielka poprzedniego mieszkania każe nam czekać nie wiadomo ile na kaucje...
Nawet choinke mamy totalnie beznadziejną... :-( Taką malutką...
eh już nic mi się nie chce nawet :-(
Ja zrobilam wstepne zakupki Czekam az moj wroci z hurtowni i jade sam na zakupowe prezenty
Laura zostanie w domku z tatusiem bo ja nie bede miala glowy zeby jej szukac po sklepietym bardziej ze jade nie do jednego
Jeszcze bym zapomniala ze z dzieciem jestem
![]()
Ale za to pan rehabilitant, powiedział, że pod względem ruchowym to moja Niki zachowuje sie jak ośmiomiesięczne dzieckoA ona przecież wcześniak z napięciem mięśniowym. No ale stwierdził, że po napięciu to śladu niema. W przeciwieństwie do pani neurolog, która stwierdziła, że jest i że mam po nowe skierowanie przyjść jak tamto się skończy
Bądź tu człowieku mądry... No ale po skierowanie pojadę i już sie umówiłam na następne spotkanie i ćwiczenia
![]()
kochaniutka &&&&& bedzie dobrze ważne zeby miec z kim te swieta przezywac i dzielic tą radośćHej kochane :-)
Wybaczcie że się nie odzywam,ale czasu mało,zaczęłam wkońcu dbać bardziej o dom,i jakoś już czasu na nic innego brak...
Wogóle to jestem załamana...Nie mam za co świąt zrobić...
Właścicielka poprzedniego mieszkania każe nam czekać nie wiadomo ile na kaucje...
Nawet choinke mamy totalnie beznadziejną... :-( Taką malutką...
eh już nic mi się nie chce nawet :-(
znow bedzie dosiadanie byczka ;-);-);-)No to my po obiedzie
MOj wpadl na obiadek i pytalam go co tak na sofie zasnol wczoraj I co sie okazalo?? MOj mezulek sie rozchorowal.Dzis juz zapodal sobie aspiryne i gripostad.Na budowie nie mial sily stac taki oslabionyAle dzis wieczorem mi to wynagrodzi
Ja zrobilam wstepne zakupki Czekam az moj wroci z hurtowni i jade sam na zakupowe prezenty
Laura zostanie w domku z tatusiem bo ja nie bede miala glowy zeby jej szukac po sklepietym bardziej ze jade nie do jednego
Jeszcze bym zapomniala ze z dzieciem jestem
![]()
no to dobrze ze jest dobrzeAle za to pan rehabilitant, powiedział, że pod względem ruchowym to moja Niki zachowuje sie jak ośmiomiesięczne dzieckoA ona przecież wcześniak z napięciem mięśniowym. No ale stwierdził, że po napięciu to śladu niema. W przeciwieństwie do pani neurolog, która stwierdziła, że jest i że mam po nowe skierowanie przyjść jak tamto się skończy
Bądź tu człowieku mądry... No ale po skierowanie pojadę i już sie umówiłam na następne spotkanie i ćwiczenia
![]()
kto wieMedeuska myslisz ze tyle bedziesz kupowalamoze Ci kasy braknie
M mnie gonił i dogoniłco Cie goni????? dostałaś biegunki????![]()
Oj,była,byłaupojnej nocki![]()
Ja tam ze swoim M wolę dochodzićwszystkie dochodzą, różnie w rowie, z tajniakami lub przy sasiadach![]()
i co tu widać sex party
sapanie ,gorąco ,przyjaiele,dochodzenie i to gdzie w rowieno harcor jutro się mamuśki naczytają i dojdą
![]()
JJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAa teraz się przyznać która zgwałci dziś w nocy swojego?????![]()
Dzięki za pamięć;-)z cala odpowiedzialnosci moiwe ze nie!!!
I tu pozdrawiamy moderatora![]()
No nawet się wredne nie podzieliłyMarta nam jutro da![]()
U mnie nieIle dzieci będzie z tej nocy?
A ja pierożki z kapustką i grzybkami z Biedrony,barszczyk do tego i cebulka podsmażonaJa chyba pójdę na łatwiznę i otworze słoik bigosu, mam sprzątanie przed jutrem, jakiś ciasto kupić, nie wiem może i torcik, wino...