reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
My niedawno wrocilismy do domku:tak:Mialam jechac do lekarza ale mojej pediatry nie bylo dzisiaj ,wiec pojechalam do siory,na spacerek i na zakupki:tak::tak::tak::tak:A do lekarza pojade w przyszlym tygodniu
Kupilam sobie dwie pary butow;kozaczki i botki:tak::tak::tak::tak:Wkoncu znalazlam cos dla siebie bo tak to zawsze kupowalam dzieciakom:-)
U siorki zjedlismy frytki i rybki,wypilam kawke i jechalismy do domku:tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam
My niedawno wrocilismy do domku:tak:Mialam jechac do lekarza ale mojej pediatry nie bylo dzisiaj ,wiec pojechalam do siory,na spacerek i na zakupki:tak::tak::tak::tak:A do lekarza pojade w przyszlym tygodniu
Kupilam sobie dwie pary butow;kozaczki i botki:tak::tak::tak::tak:Wkoncu znalazlam cos dla siebie bo tak to zawsze kupowalam dzieciakom:-)
U siorki zjedlismy frytki i rybki,wypilam kawke i jechalismy do domku:tak::tak::tak::tak:

pochwal sie zakupem:tak:

ka mam schab w lodówce więc muszę go tylko upiec i coś do tego wyskrobać
Lena jak tylko wstała cały czas płacze na tę zęby Laura trzeci dzień w domu bo zaziębiona strasznie i też marudzi , potrzebne zatyczki do uszu od zaraz ;D
Zdrowka dla malej i niech te zabki szybko sie wybija:tak::-)
Odezwij sie na gg:-);-)To sie jakos umowimy wkoncu:-):tak:
Hej kochane :-)
Wybaczcie że się nie odzywam,ale czasu mało,zaczęłam wkońcu dbać bardziej o dom,i jakoś już czasu na nic innego brak...
Wogóle to jestem załamana...Nie mam za co świąt zrobić...
Właścicielka poprzedniego mieszkania każe nam czekać nie wiadomo ile na kaucje...
Nawet choinke mamy totalnie beznadziejną... :-( Taką malutką...
eh już nic mi się nie chce nawet :-(
A duzo tej kaucji musi Wam oddac???
Oby jak najszybciej ja oddała:tak::tak::tak::tak:

Witam laseczki:happy:
zaraz nadrobie dzisiejszy dzionek:tak:
u nas ok nocka przespana mój to spał jak zabity a rno miał pretensja że go wieczorem nie obudziłam:szok::szok::szok::no::no::no:
nadal mam na niego focha:eek::eek::eek::eek:mało się odzywam i buziaka ode mnie dziś nie dostał wcale:no::no::no:
byłam sama na zakupkach 3 godxzinki kupiłam Antoszce klocki drewniane śliczne:tak:i ogólnie spożywkę:tak:
Dowikluś wibrujące pośladki w pociągu będzie u ciebie koło 16:-D:-D:-Dspisał się chłopak:rofl2::rofl2::rofl2:
julina w poniedziałek znów do kontroli bo dziś pani doktor stwierdziła że ten antybiotyk to średnio jej pomaga ale mam dać do końca i zobaczymy:sorry::sorry::sorry:
MALINUS
Odezwal sie do Ciebie bo nie bylo mnie w domu o tej godzinie:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fajnie ze bylas sama na zakupkach:tak::tak::tak::tak::tak:

A ja sobie banana zjem - tylko to mi zostało;-);-)

zawsze możesz sobie go polizać :-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

tak długo w życiu nie spałam obudziłam się sama o 6 rano i myślałam że jest południe czułam się tak wypoczęta ;]

zazdroszczę ci tego wyspania się bo ja ostatnio niedosypiam,brakuje mi czasu na spanie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no to moge juz opowiadac wrazenia od sadysty?????????
moge ok:tak::tak::tak:

wiec pojechalam z bratem przed 14,droga w miare zleciala i juz po 15 bylismy na mijscu.wizyta niby o 15.30 a tu zaraz po czasie przychodzi pielegniarka i mowi ze jest obsowa godzine moze dwie bo maja cieki przpadek(dziecku podali cos na sendo narkozyi usnac nie chcialo wiec sie wszytsko przeciagalo).pya czy chce przelozyc-ja ze nie ,bo nie po to organizowalam pol rodziny itd zeby przyjechac za 2dni,ciekawe z kim:sorry:
moj p siedzila z dzieczynami do 17 pozniej momam przyszla.

wiec czekamy-braciak si wkurza,no ja tez ale co poradzic.w koncu o 17 nie zawolalo
siadam na fotel,oczyiwsice z nerwow mnie zaczelo tzasc i glupie zarty,ale lekarka spoko i pielegniarka tez:-)

dala mi jedno znieczulenie,ale jako tak slab dzialaoo wiec po kilu minutach dala mi drugie.najlepsze jest to ze dopeiro po godzinie od podania znieczulenia zdretwialo mi polowe twarzy,nawet wlosy z prawej strony mialam jakies dretwe(tzn skore):-)i w drodez do domu coraz gorzej mi sie gadalo:rofl2:

ale w miare szybko poszlo bo jak weszla o 17 to 17.30 bylo juz po wszytskim.no musiala sie troce nameczyc,niewiem jak ona to zrobila ,bo mam waskie usta,ale dobrze ze lekarka ma male dlonie,bo drobnejsza ode mnie.
nie powiem wrazenia jakie bierze narzedia itd byly straszne,ale nic a nic nie bolalo(to dal tych co sie boja).
moglam na wszytsko patrzec w szybce jaa lekarka miala na twarzy ale wolalam aptrzyc w lampy i tzrymac sie fotela:-):rofl2:

powiedzial mi zeszybko poszlo.mam zalozne chyba 3 szwy,od strony pliczka,za tydzien zdjecie.okazalo sie ze korzen na koncu byl zawiniety jak haczyk,czego na zdjeciu nie bylo widac,dobrze ze krotki:tak::tak::tak::tak:

dostalam ketonal i antybioty.wieczorem przykladalam lodem i wczoraj tez,ale toche spuchlam,na szczesce wosami bym jeszcze zakryla:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

maialm cale dlutowanie,wiercenia i inne cuda,ale nie boli,na prwde.zastrzyk puscil po 3 godzinach wiec czym predzej ketonal i lod bo akura zostaalm sama z dziewczynmi i musialam je klasc spac.no ale dalam rade:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to chyba tyle.jak ktoraschceznac ,makabryczn szczegoly to pytac:-)

i tak współczuje kochana,mimo ze nie bolało to przeżycia nie za fajne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:oby sie wszystko szybko zagoiło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wpadłam do was na kwkę :tak:

Na rehabilitacje pojechałam sam z Niki, M został z Helenką w domu, wyobrażacie sobie jak wyglada mieszkanie po 2 godzinach mojej nieobecności :szok:

Mało nie zabłądziła, remontują terasę i pozamykali mi zjazdy :wściekła/y:

Ale za to pan rehabilitant, powiedział, że pod względem ruchowym to moja Niki zachowuje sie jak ośmiomiesięczne dziecko :szok::szok::szok: A ona przecież wcześniak z napięciem mięśniowym. No ale stwierdził, że po napięciu to śladu niema. W przeciwieństwie do pani neurolog, która stwierdziła, że jest i że mam po nowe skierowanie przyjść jak tamto się skończy :eek: Bądź tu człowieku mądry... No ale po skierowanie pojadę i już sie umówiłam na następne spotkanie i ćwiczenia :tak:

No napewno mu nie daruję :-D:rofl2:

No to poczytałam, kawki poiłam zaraz musze sie barać za pożądki :eek:

Ale przynajmniej nie muszę myśleć o obiedzie na jutro, bo idziemy do babci na 75 urodziny :rofl2:

no to gratulacje dla Niki,bardzo się cieszę,zdolna dziewczynka :-):-):-):-):-):-)

Oli ogląda wieczorynke a ja musiałam zasiąść na bb :-D:-D:-D:-D

jestem dziś padnięta,dziś idę wcześnie spać o ile dziecko mi pozwoli :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

dziś miałam w pracy niezły młyn,im bliżej świąt tym większy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja sie wlasnie wykapalam i tego bylo mi trzeba:tak::tak::tak::tak:
mlodym wlaczylam Gdzie jest Nemo i tylko Dominik oglada:-D:-D:-D:-DA laseczki biegaja z wozkami i stale cos ode mnie chca:no:
Niech juz bedzie 22 i niech juz ida spac

:-DNO JESTEM WRESZCIE, CZEŚĆ;-)
aleście naprodukowały w nocy, jakieś zoo otwieracie:szok:albo byczą farmę:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwszystkie o bykach gadały:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

=malinka1;4637679]ja na flaka w skarpetkch nie siadam mam focha:eek:
mam wibrujące pośladki na dzis zaklepane i przyjaciel w szufladzie leży:tak:
a tak właśnie a propo przyjaciela julka go ostatnio odkryła wyjeła z szuflady włączyła ja wchodzę do pokoju a ta śpiewa do niego:szok:
pytam julina co ty masz?a julinka mam mikrofon a on się trżzęsie ale nie gra:szok::szok:

o może uda jej się jeszcze wejść:tak::tak::tak:
flak w skarpetkach:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze, że Jula nie wie co trzymała w łapkach:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam z rana
Dzisiaj Maja z rana miała focha - chciała przed wyjściem z domu zamienić się w księżniczkę i nikt z nas jej nie zapytał w którą księżniczkę chce się zamienić i się rozpłakała na dobre, mąż się wkurzył i pojechał sam do pracy (swoją drogą świnia że nie zaczekał tych 5 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) więc ja musiałam się ubrać i zaprowadzić małą do przedszkola.
Idę teraz was poczytać:tak::tak:

normalnie mąż świnia:-D:-D:-Djak mógł nie poczekać:rofl2:

Ja to dzisiaj zamierzam się tak wyspać bo wreszcie jutro nie będzie trzeba rano wstawać:tak::tak::tak::tak:
a ja sobie pośpię przez cały następny tydzień bo jestem na zwolnieniu na dziecko:eek::eek::eek:

A ja do świąt nie będę już robiła większych zakupów bo te tłumy w marketach mnie dobijają:tak::tak::tak:
wim coś o tym masakra w tych sklepach, tabuny dzikie wzędzie:tak::tak::tak:

Robie salatke warstwowa aguni ciekawe co mi to wyjdzie hihihi
mam nadzieję, ze wyjdzie bo to chyba o mój przepis chodzi:sorry::sorry:

disiaj jade do Auchana wieczorem bo jest noc Amerykańska:sorry: wyprzedaż 50% ciuchów ipodobno też wina,buty i zabawki... zobaczymy.... może nawet pod choinke coś dla Maksa 50% taniej kupie:cool2::cool2::cool2::cool2: jade tam juz godzine wczesniej bo pewnie potem sie ludzie beda rzucac na wszystko.... juz jedna taka noc byla, ale o niej nie wiedziałam, bo wogóle tego nie rogłaśniają, gdyby nie to że szwagierka m tam pracuje to też bym nie iedziaa, poa tym ona sie dowiedziala w te noc co akurat w pracy była że ta noc jest:eek: dzieciece ubranka nawet po 6zł:eek: bo niektóre jux byly cwzesniej poprzceniane i to co przecenione to tez jescze o 50% mniej:sorry::sorry::sorry:

chyba wszystkie pieniadze dzisiaj tam zostawie:eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

zamawia cos która z Auchana????:cool2::cool2::cool2:
fajna taka promocja ale pewnie ludzi kupa:tak::tak::tak::tak:
zawsze możesz sobie go polizać :-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Agnes widzę, ze tak Ci sie spodobało wczorajsze sex-bboweparty że jeszcze dzisiaj wspominasz:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p

Misia chora i siedzimy tydzień w domu, przynajmniej się wyśpię i może chate ogarnę na święta;-);-)
dzisiaj połaziłam trochę z małą po centrum handlowym i nastrajałąm się świątecznie bo tyle tak chionek i światełek aż miło:tak::tak::tak::tak:ale ludzi wszędzie pełno, cały pierwszy poziom parkingu podziemnego zapchany a i na drugim ledwo miejsce znalazłam:szok::szok::szok:

reklama
Do góry