no to moge juz opowiadac wrazenia od sadysty?????????
moge ok

wiec pojechalam z bratem przed 14,droga w miare zleciala i juz po 15 bylismy na mijscu.wizyta niby o 15.30 a tu zaraz po czasie przychodzi pielegniarka i mowi ze jest obsowa godzine moze dwie bo maja cieki przpadek(dziecku podali cos na sendo narkozyi usnac nie chcialo wiec sie wszytsko przeciagalo).pya czy chce przelozyc-ja ze nie ,bo nie po to organizowalam pol rodziny itd zeby przyjechac za 2dni,ciekawe z kim

moj p siedzila z dzieczynami do 17 pozniej momam przyszla.
wiec czekamy-braciak si wkurza,no ja tez ale co poradzic.w koncu o 17 nie zawolalo
siadam na fotel,oczyiwsice z nerwow mnie zaczelo tzasc i glupie zarty,ale lekarka spoko i pielegniarka tez:-)
dala mi jedno znieczulenie,ale jako tak slab dzialaoo wiec po kilu minutach dala mi drugie.najlepsze jest to ze dopeiro po godzinie od podania znieczulenia zdretwialo mi polowe twarzy,nawet wlosy z prawej strony mialam jakies dretwe(tzn skore):-)i w drodez do domu coraz gorzej mi sie gadalo
ale w miare szybko poszlo bo jak weszla o 17 to 17.30 bylo juz po wszytskim.no musiala sie troce nameczyc,niewiem jak ona to zrobila ,bo mam waskie usta,ale dobrze ze lekarka ma male dlonie,bo drobnejsza ode mnie.
nie powiem wrazenia jakie bierze narzedia itd byly straszne,ale nic a nic nie bolalo(to dal tych co sie boja).
moglam na wszytsko patrzec w szybce jaa lekarka miala na twarzy ale wolalam aptrzyc w lampy i tzrymac sie fotela:-)
powiedzial mi zeszybko poszlo.mam zalozne chyba 3 szwy,od strony pliczka,za tydzien zdjecie.okazalo sie ze korzen na koncu byl zawiniety jak haczyk,czego na zdjeciu nie bylo widac,dobrze ze krotki

dostalam ketonal i antybioty.wieczorem przykladalam lodem i wczoraj tez,ale toche spuchlam,na szczesce wosami bym jeszcze zakryla

maialm cale dlutowanie,wiercenia i inne cuda,ale nie boli,na prwde.zastrzyk puscil po 3 godzinach wiec czym predzej ketonal i lod bo akura zostaalm sama z dziewczynmi i musialam je klasc spac.no ale dalam rade

to chyba tyle.jak ktoraschceznac ,makabryczn szczegoly to pytac:-)