reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laeczki witam sobotnio

AS
obraz po prostu piękny i nie złość się na Dareczka, dobrze chciał :tak:

Mamita

Kubek z Rossmanna
Fotousługi Rossmann
Czekałam jakieś 3 dni-odbierałam osobiście w sklepie

Pożar to tydzień temu ugaszony:-p:-p:-p:-p;-);-);-):-D:-D:-D.
Kochana, to już dawno czas na nowy!!!!!!!!!!!!

Marta
skontaktuj się z tym leżaczkiem z Medeuska, bo ona szukała.

Madziula
zdrówka dla Ksawka. Co do ortopedy, skoro pedagog mówi, że warto się przejść, to co szkodzi-bedziesz miałą spokojne sumienie.

Skoro tak się wspieramy, to i mi podbije któraś aukcję na 40zł?

Niepowtarzalna pościel 6-częściowa + kocyk+ (840280394) - Aukcje internetowe Allegro

Oki kochane moje, trzeba szkło poszykawać, dziś maluda ma gości, połowa z powodu choroby mnie przyjdzie-a my już tyle kasy na ciasto i alko wyrzuciliśmy!!!
Do poniedziałku zapewne-jutro teściowa na obiad, później na giełde, później na ciacho więc ...
No to pa

reklama
Witam! Ja po zakupkach-miałam za talon kupić na świeta coś a straciłam 160zł i kupiłam tylko na bigos produkty:zawstydzona/y::wściekła/y:Z A. nie rozmawiam-chyba wrócił z pracy właśnie:sorry:

Zdrówka:tak:Oby to nie grypa:no:

Żeś poszalała;-)Ale cosik mi sie zdaje że 68 to za małe na lato raczej na wiosne. Moja siostrzenica ma 5 -cy i nosi już 74:szok:A ważyła przy porodzie 2600:-)Ale ona normalnie już ziemniaki je, aż sie trzesie na żarcie.:-D:-D:-DAle bluzy na wiosne bedą dobre
hm a ja myslalam bardziej o jesieni z tymi bluzami:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: wazne zebym mu je załozyla ;-)
nie wazne kiedy:-p

Hej dziewczyny
wczoraj mnie nie było ,bo miałam zdziadziały nastrój,na razie nie nadrabiam ,przepraszm ,moze póżniej będę miała chwilke

Przyszłam sie poskarżyć ,ze Ksawier grypy zdaje mi sie dostał gorączka 39 stopni ,ból głowy ,całego ciała,mówi ,ze go wszystkoboli i kaszel mokry,no zajebiście.
Wczoraj też miałam rozmowe z Ksawierka wychowawczyia ,która znowu naciska na wizytę u ortopedy ,bo mówi ,ze Ksawier pod wzglęem ruchowym odstaje od grupy,wolniej biega ,bo stawia takie krótkie kroczki ,boi sie schodzić ze schodów sam ,potrzebuje poręczy i schodzi krokiem dostawnym ,a powinien już smigać po schodach,ma problemy na gimnastyce ,mówi nie duze ,ale odbiega od grupy.Dla mnie tak jest ,bo ja widzę tylko niego i nie mam porównania,poprosiłam ja zeby mi wszystkowypisała na kartce na co zwrócić uwagę ,bo przecież byliśmy u lekarza w czerwcu ,ortopeda go zbadał i powiedział ,że jest w porzaadku ,aa juz sama nie wiem,ogólnie :angry::angry::angry::angry::angry::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Klaudia dziś sama śpi u babci ,a Ksawierek w łóżku:confused2:
Z tego co piszesz to mi to wygląda bardziej za zaburzenia integracji sensorycznej niż na problemy ortopedyczne.
Ja bym zrobiła diagnozę SI dla świętego spokoju,ale jeśli tak twój mały ma to rzeczywiście coś na rzeczy jest.
Mój miał tak samo i wyszło,że zaburzenia równowagi i stąd ten krok dostawny,mniejsza sprawność i szukanie poręczy.....:tak:
niby błahostka ,bo dzieci z wiekiem to sobie w inny sposób kompensują,ale jeśli można pomóc to ja bym spróbowała.
Zrobisz jak chcesz...:tak::-)
Dla Ksawka zdrówka życzę.

Hej laeczki witam sobotnio

AS
obraz po prostu piękny i nie złość się na Dareczka, dobrze chciał :tak:

Mamita

Kubek z Rossmanna
Fotousługi Rossmann
Czekałam jakieś 3 dni-odbierałam osobiście w sklepie

Kochana, to już dawno czas na nowy!!!!!!!!!!!!

Marta
skontaktuj się z tym leżaczkiem z Medeuska, bo ona szukała.

Madziula
zdrówka dla Ksawka. Co do ortopedy, skoro pedagog mówi, że warto się przejść, to co szkodzi-bedziesz miałą spokojne sumienie.

Skoro tak się wspieramy, to i mi podbije któraś aukcję na 40zł?

Niepowtarzalna pościel 6-częściowa + kocyk+ (840280394) - Aukcje internetowe Allegro

Oki kochane moje, trzeba szkło poszykawać, dziś maluda ma gości, połowa z powodu choroby mnie przyjdzie-a my już tyle kasy na ciasto i alko wyrzuciliśmy!!!
Do poniedziałku zapewne-jutro teściowa na obiad, później na giełde, później na ciacho więc ...
No to pa
Fajny weekend Ci się szykuje.

Luna mówisz -masz podbita na 40 zł.:tak:
podbiłam i widzę,że Madziula się ujawniła.:szok::-D:-D

kochane
wklejam coś dla śmiechu ,ale tu doskonale widać jak można wyszkolić psy
Ja też chcę taką ekipę :szok::-D:-D:-D

Luna mówisz -masz podbita na 40 zł.:tak:

kochane
Ja też chcę taką ekipę :szok::-D:-D:-D[/QUOTE]
No dziewczyny, teraz któraś bedzie musiała kupić:-D:-D:-D. Dzięki:-D:-D:-D

AS-nic nie ma:-(

kochane
Ja też chcę taką ekipę :szok::-D:-D:-D
No dziewczyny, teraz któraś bedzie musiała kupić:-D:-D:-D. Dzięki:-D:-D:-D

AS-nic nie ma:-([/QUOTE]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo&NR=1"]YouTube- A doggy Christmas surprise - Karácsonyi kutyás meglepetés[/ame]
a teraz?

Hej dziewczyny U oliwki coraz lepiej W nocy z czwartku na piatek byla masakra nie umieli jej zbic temperatury :-(
Dopiero dozylna pyralgina pomogla I od tego momentu jest lepiej maksymalnie ma 37,5
Z kupkami juz lepiej I dzis sie dowiedzialam ze jak jutro powtorza badania krwi i jak bedzie wsio ok to jutro wyjdziemy do domu :-)

Troche poczytalam was Ze mnie wspoeracie i zyczycie zdrowka dla Oliwki :-)
Dzieki dziewczyny

Mam nadzieje ze juz jutro wrocimy do domu Teraz G jest z mala w szpitalu ale ja sie zaraz zbieram i ide do niej

Wlasnie G dzwonil ze Oliwka juz spi hmm troche za wczesnie No nic spadam babeczki i do nastepnego napisania :-)

Hej dziewczyny U oliwki coraz lepiej W nocy z czwartku na piatek byla masakra nie umieli jej zbic temperatury :-(
Dopiero dozylna pyralgina pomogla I od tego momentu jest lepiej maksymalnie ma 37,5
Z kupkami juz lepiej I dzis sie dowiedzialam ze jak jutro powtorza badania krwi i jak bedzie wsio ok to jutro wyjdziemy do domu :-)

Dzieki dziewczyny

Mam nadzieje ze juz jutro wrocimy do domu Teraz G jest z mala w szpitalu ale ja sie zaraz zbieram i ide do niej

Wlasnie G dzwonil ze Oliwka juz spi hmm troche za wczesnie No nic spadam babeczki i do nastepnego napisania :-)
to w końcu co oliwce jest???co mówią lekarze?skąd ta wysoka temp???

oby było już lepiej i wychodżcie już do domku.

ja dzis jestem padnieta.zamiast do 14.00 robiłam do 16.30.szef przywiózł tyle towaru ze ledwo to rozłozyłam.ale wolałam to dzis zrobic niz przychodzić wczesnie rano w poniedziałek.tak na spokojnie sobie rozłożyłąm po zamknięciu sklepu.

ale jestem zmeczona na maksa.

Oliwka oglą teraz wieczorynkę.

zaraz ide wywiesic pranie bo juz sie wyprało.

aha luna gwiazdki juz wysłane :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam
wieczornie, dziewczyny w wyrkach, ale niki nie śpi, bo ma dzisaj rozbity dzień :eek:

Hej dziewczyny
wczoraj mnie nie było ,bo miałam zdziadziały nastrój,na razie nie nadrabiam ,przepraszm ,moze póżniej będę miała chwilke

Przyszłam sie poskarżyć ,ze Ksawier grypy zdaje mi sie dostał gorączka 39 stopni ,ból głowy ,całego ciała,mówi ,ze go wszystkoboli i kaszel mokry,no zajebiście.
Wczoraj też miałam rozmowe z Ksawierka wychowawczyia ,która znowu naciska na wizytę u ortopedy ,bo mówi ,ze Ksawier pod wzglęem ruchowym odstaje od grupy,wolniej biega ,bo stawia takie krótkie kroczki ,boi sie schodzić ze schodów sam ,potrzebuje poręczy i schodzi krokiem dostawnym ,a powinien już smigać po schodach,ma problemy na gimnastyce ,mówi nie duze ,ale odbiega od grupy.Dla mnie tak jest ,bo ja widzę tylko niego i nie mam porównania,poprosiłam ja zeby mi wszystkowypisała na kartce na co zwrócić uwagę ,bo przecież byliśmy u lekarza w czerwcu ,ortopeda go zbadał i powiedział ,że jest w porzaadku ,aa juz sama nie wiem,ogólnie :angry::angry::angry::angry::angry::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Klaudia dziś sama śpi u babci ,a Ksawierek w łóżku:confused2:

Moja helenka tez sie boi po schodach schodzic, a dziwczynki w jej wieku smigaja :confused2:

Ale masz fajnie:tak::tak::tak::tak:To jaka duza jest juz Anika?Bo moje tez nosza taki rozmiar ciuszkow no ewntualnie 80 ale to rzadki i podwijam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::szok::szok::szok::szok:

...

Jeszcze nis te 3-6 ale już sie mikre robią :eek::rofl2: Nie mierzyłam jej osatnio, jutro ją zmieze z ciekawości :rofl2:

Witam! Ja po zakupkach-miałam za talon kupić na świeta coś a straciłam 160zł i kupiłam tylko na bigos produkty:zawstydzona/y::wściekła/y:Z A. nie rozmawiam-chyba wrócił z pracy właśnie:sorry:

...

Jak to zrobiłas ze straciłas...:eek:

Dzieki dziewczyny

A nie zdjagonozowali jej rota przypadkiem??

Cos ta moja niki biedna, spac nie może, oczy zamkniete, ale się wierci i marudzi :confused2:

reklama
Do góry