reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my od godz.7 na nogach, teraz Majka przespała się pół godz. i znów gotowa do zabawy. Upały się skończyły, trochę słońca, trochę chmurek, pewnie w południe pójdziemy na spacerek, bo obiad w 1/2 został z wczoraj, jeszcze tylko ziemniaczki dogotować ;D

reklama
o 7.00 to muj maly wstał ale na mleko i dalej lulu do 9.00 wstał troche zabawy, przytulania,przekaska z flipsow i znow spi
ja zjadam sniadanko i jak mały wstanie to robimy wypad,na ryneczek po pieluchy i małe zakupki ciuchowe

hejka dziewczyny ja tylko sie wpadlam pokazac ale nawet niemysle zeby nadrobic tyle scie naklikaly ze koniec swiata ................
ja teraz jestem na kawusi u siostow i przyokazi zajzalam bo u mnie cos wywala neta ostatnio i niemoglam sie do was dostac
wiec lece spijac pieknie pachnaca kawusoie i zajadac pyszne ciasto
milego dnia i duzo usmiechu papapap

Hej dziewczyny, ja ledwo żyję,dziś miałam pobódkę o 4 rano i padam na pysk. do tego dopadło mnie jakieś paskudztwo, żołądek boli jak cholera, nic nie mogę jeść bo mnie naciąga, boli mnie dosłownie każdy cm mojego ciała i nawet włosy na głowie. A mąż w pracy...
Jak tu dotrzymać do wieczora???
Jak mały idzie na drzemkę to też się kładę ale to kropla w morzu potrzeb mojego organizmu :(
Spałabym jeszcze 2 246 258 godzinków ;)

u mnie marudzenie i placz caly dzien..to chyba te nieszczesne zeby!!! Podala mu apap i posmarowalam zelem dziaselka i zasnol. Spi juz ponad godzine......

Witam wszystkich!
U nas nic nowego.moj szkrabek obrazil sie na obiadki i nadal nie chce ich jesc :( i dzis sobie troszke posiedziala na trawce a ze siedziala blisko siatki od ogrodzenia to postanowila sie wspiac i postac przy niej i tak to trwalo ze 20 min :) Ale byla szczesliwa a juz jest dawno po kapieli a spac jej jakos sie nie chce ::) bo mama jest jakos dzisiaj zmeczona i by chciala sie juz polozyc :p Pozdrawiam

Musze sie wam pochwalic choc jeszcze nie do konca mam czym ale ja sie juz ciesze wczoraj odkryłam wybijajacego sie zabka dolna jedynke, dla pewnosci postukałam łyżeczką w dziąsła i zabejk juz prawie na wierzchu ;D ;D

olka.... to fajnie ze tak spokojnie to przechodzicie.....my spimy od 15 z przerwami na jedzenie...a przed tym ciagly placz :(

reklama
Do góry