reklama

Witam,witam:-)No prosze kto tutaj zawitalCzesc kobitki

kochana a czy Ty kiedyś byłas wyspana????

Nie mam pojecia
Nie mam pojecia

Ale ja uwielbiam spac;-)
Ale ja uwielbiam spac;-)Fajny namiocikkupiłam Oliwce taki namiot
NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY / 6 wzorów / (850219437) - Aukcje internetowe Allegro
dzis kurier przywiózł,Oliwka jest zachwycona
jest istne szaleństwo
ja też się cieszę że ona jest taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-)

Szalejcie sobie szalejcie
Szalejcie sobie szalejcieMi tez nie smakuje tzn tak mi sie wydaje bo nawet nie moglam sie nigdy przemoc zeby go sprobowac;-)Oliwka posmakowała sok z kaktusa z tymbarka
na poczatku mówiła że nie dobry a później cały czas prosi o dolewkę

Ja mam zelmer easy control i jestem zadowolonaa ja już wymysliłam co kupię teściowej pod choinkę-żelazko
tylko mam dylemat tefal czy philips????? poradzcie
ja osobiście mam tefala i jestem zadowolona ale sama nie wiem
 Musi byc dobre skoro ja czasami prasuje hehe
Musi byc dobre skoro ja czasami prasuje hehe

No to u mnei cala trojca spi

Wykapalm Ich ale zajelo mi to dobre 1,5 godziny bo kapiel byla na raty bo ogladalam tv;-)
Wykapalm Ich ale zajelo mi to dobre 1,5 godziny bo kapiel byla na raty bo ogladalam tv;-) Pozniej pielegnacja ,dziewczynki dostaly kaszunie i mam juz spokoj
Pozniej pielegnacja ,dziewczynki dostaly kaszunie i mam juz spokoj

Jestem juz po kolacji ale jeszcze bym sobie cos zjadla

anka26_x_07
Mama Laury :)
Mamita dobranoc
Dowikla 1,5h to swietny czas glodomorku

Dowikla 1,5h to swietny czas glodomorku

Hyhyhy ja tez jestemAgnes Lali tez spi usnela przed 22Dobranoc
No i zostalam sama ale czekam na buty Marty

To mozemy razem poczekac na buty Marty;-):-)
To mozemy razem poczekac na buty Marty;-):-)anka26_x_07
Lada moment beda bo zmniejsza format  )
)

anka26_x_07
Martus bo chlop juz na mnie czeka Wrzucaj te fotki

Marta1981
Rodzyneczka
Ja tej zaciążonej dla synka na 2 urodziny namiot - pociąg kupiłam i też wielka radocha byłakupiłam Oliwce taki namiot
NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY / 6 wzorów / (850219437) - Aukcje internetowe Allegro

.
.Hyhyhy ja tez jestemTo mozemy razem poczekac na buty Marty;-):-)
Trzeba tyle był nie pisać bo 5 stron musiałam doczytaćMartus bo chlop juz na mnie czeka Wrzucaj te fotki

No wkoncu sie doczekalam;-)Ja tej zaciążonej dla synka na 2 urodziny namiot - pociąg kupiłam i też wielka radocha była.
Trzeba tyle był nie pisać bo 5 stron musiałam doczytać

Fajne buciki
Fajne buciki

A masz juz do nich kreacje?Jak tak to jaka-tez sie pochwal
A masz juz do nich kreacje?Jak tak to jaka-tez sie pochwal

Marta1981
Rodzyneczka
Kreację jedną mam a drugą licytuję
 a drugą licytuję
 śliczna suknia - nowa 50/52 - blue-dla niskiej (844427774) - Aukcje internetowe Allegro
 śliczna suknia - nowa 50/52 - blue-dla niskiej (844427774) - Aukcje internetowe Allegro
M mnie wkurzył bo dzwoniłam do niego o 17:40 żeby za godzinę przyjechał po mnie,przyjechał 18:25 i dzwoni w pół do 7-ej,że czeka minutę i jedzie bo Olek sam w domu został a uczeń od T wyszedł minutę po tym jak M odjechał spod mojej pracy i musiałam autobusem wracać i na przystanku 20 minut czekać

.To do kumpeli wstąpiłam,bigosiku zjadłam,herbatkę wypiłam i na 20:45 do domu się dowlokłam a M dzwonił jak na tej herbatce byłam i kumpela odebrała a on nie zaczaił,że to nie ja
.To do kumpeli wstąpiłam,bigosiku zjadłam,herbatkę wypiłam i na 20:45 do domu się dowlokłam a M dzwonił jak na tej herbatce byłam i kumpela odebrała a on nie zaczaił,że to nie ja

.Jak się rozłączyła to obie w brech

aż dzieci przyleciały do kuchni
aż dzieci przyleciały do kuchni .
.

a drugą licytuję
 a drugą licytuję
 śliczna suknia - nowa 50/52 - blue-dla niskiej (844427774) - Aukcje internetowe AllegroM mnie wkurzył bo dzwoniłam do niego o 17:40 żeby za godzinę przyjechał po mnie,przyjechał 18:25 i dzwoni w pół do 7-ej,że czeka minutę i jedzie bo Olek sam w domu został a uczeń od T wyszedł minutę po tym jak M odjechał spod mojej pracy i musiałam autobusem wracać i na przystanku 20 minut czekać

aż dzieci przyleciały do kuchni
aż dzieci przyleciały do kuchni .
.reklama

anka26_x_07
Dowikla dobrze piszesz niech sie chwali A ja jeszcze pochwale stajenke
A ja jeszcze pochwale stajenke piekna:-)
piekna:-)
Ogladam lapu capu Ludzie to czasem porabani sa
Ludzie to czasem porabani sa 

A ja jeszcze pochwale stajenke
A ja jeszcze pochwale stajenke piekna:-)
piekna:-)Ogladam lapu capu

Podziel się: