reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla, super, ze sie zakupki udały :tak:
A mleczko zbieram powoli :tak: tylko, ze pojemniki mi sie skonczyły i musialam dokupić :tak: Na poczatku lutego zamierzamy wyrwac sie na 3 dni wiec musze zapasy zrobić :tak::rofl2:

reklama
:no:

dokladnie tak:tak:

nie ma sprawy a bedzie jakis bus bo Laure by trzeba dowiezc:-D

piekne prezenty:-)

co przedszkolke to przedszkole ona dopiero w tym roku otwarla i jest bardzo zadowolona:tak:

lachonko kochana powoli i do przodu, zdazysz do wieczora:-p

za jakis miesiac jak wyciagniesz albo 2 zobaczysz jak sie bedzie nimi bawila:szok:ja tak robie:rofl2:

w nowym roku tez jest czas:-D:-DKochana dasz rade!

:szok::szok::szok: co za gosc:szok:

faceci jak dzieci nie przetlumaczysz:sorry:

upssss ale jaja, ciekawe co ja tak meczylo, biedna musiala sie zwymiotowac zeby dobrze spac:szok:
Mam nadzieje ze dzis jest jak nowo narodzona:-)

i to jest jakies rozwiazanie heheh biedny caly bedzie poobijany bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze sie uduczy:-D:-DPotem powie kolegom ze kobieta go bije:-D:-D

My bylysmy na zakupkach.Znow kupilam Laurze ksiazke z naklejkami.Ona poprostu je uwielbia moze siedzie pol dnia i wyklejac ksiazeczke:tak:
Jestemy po obiadku Dzis zapodalam Piersi z kurczaka z platkami czosnku i ziemniaczki do tego.A dodatek do wyboru ogorki kiszone lub buraczki:cool2:
Zimno jak cholerka myslalam ze mi nogi odpadna a ja madra w mini sie wybralam:-D
:rofl2::rofl2::rofl2: ja to nigdie nosa nie wynurzam z domu w taka pizgawe a Ty w mini:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mam już pczkę :tak: Przyszły pojemniki na mleczko :rofl2:

A Helenka nauczyła sie myszke obsługiwac :szok::rofl2:
to super:-):-):-):-)

dziewczyny mam pytanie czy któras z Was używała butelek,smoczków albo czegokolwiek z Nuby?

bo znalazłam sprzedawce który o srzedaje i jakos najbardziej mi to wszystko u niego spasowało

bo jak chce smoczki z tommee tippee to butelek lovi nie mają i smoczkow do butelek albo niekapków i łżyeczek od 4 mies:eek::eek:

a nie opłaca się kupować osobno...

chce kupić to:

ToysrUSA NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2 PK (851650630) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY smoczek SOOTHE AIR motylek 0+oliwka (837378753) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY butelka poręczny uchwyt 295 ML mors (851678875) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY wymienna nakrętka do kubków niebie (837275342) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY pojemniczek pudełko na smoczek nieb (821641474) - Aukcje internetowe Allegro

MEDEUSKA
Ja uzywalam wlasnie tomme tippy i dr browna:tak:Tearz mam takei jakby kubeczki z nuby i jestem zadowolona:-):tak:Pomijajac fakt ze mlode obzarly juz cale te smoczki hehe

MH
No to fajnei ze tak sobie zbierasz mleczko:tak::tak::tak::tak:
I jaki wypad sobei planujecie-super:-):tak:

ANKA
Czyli ze przyjedziecie do nas:tak::tak::tak:

Cos mi zdjecie nei weszlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Super dresik
:rofl2::rofl2::rofl2: ja to nigdie nosa nie wynurzam z domu w taka pizgawe a Ty w mini:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dziewczyny mam pytanie czy któras z Was używała butelek,smoczków albo czegokolwiek z Nuby?

bo znalazłam sprzedawce który o srzedaje i jakos najbardziej mi to wszystko u niego spasowało

bo jak chce smoczki z tommee tippee to butelek lovi nie mają i smoczkow do butelek albo niekapków i łżyeczek od 4 mies:eek::eek:

chce kupić to:

ToysrUSA NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2 PK (851650630) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY smoczek SOOTHE AIR motylek 0+oliwka (837378753) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY butelka poręczny uchwyt 295 ML mors (851678875) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY wymienna nakrętka do kubków niebie (837275342) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY pojemniczek pudełko na smoczek nieb (821641474) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystko fajne

chce kupić to:

Ja nie uzywłam :no:

łyżeczki termiczne mam tomme tippie, zadna rewelacja :no: Karmie taka co dostałam w paczce promocyjnej hipp :rofl2:

smoczka takiego nie polecam, mam niemalże identyczny fisher price, spodobał mi sie wiec kupiłam, nie polecam :no:

Butlek TT nie uzywam bo z doświadczenia wiem, że ciężko je domyć :no: w tych zgięciach. Na poczatku to nie problem, ale jak zaczynasz lać dziecku inne rzeczy to zostaje osad, albo przebarwienia ciężkie do domycia...

Kochana ślicznie to wszystko wygląda :tak: Każda mama ma swoje upodobania :tak:

Dowikla, już gdzieś pisałam, jedziemy na wesele :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry