Mama Helenki
i Aniki :D
Niki uparcie próbuje usiąść, ale śmiesznie wygląda :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Niki uparcie próbuje usiąść, ale śmiesznie wygląda :-)![]()

bo by szalala do polznocy

bo jutro dnia mi braknie

jak zawsze sie zameldujeGdybys juz nie zajrzala ANKA to szerokiej drogi zyczeI odezwij sie jak juz bedziecie na miejscu zebysmy mialy pewnosc ze szczesliwie dojechaliscie:-)
![]()

i takie zimne mu samkujeKubuś od 17.35 je obiad i jest w połowie porcji.
Ten to ma tempo jedzenia
A ja powoli tracę do niego anielską cierpliwość.
Już za chwileczkę,już za momencik.....
...Mały zostanie rozszarpany![]()

Helenka spi, a Niki zaczyna koncertować![]()

To taka Kubusiowa Norma.Moja znajoma, jako dziecko, talerz zupy jadła 2h![]()

Nieraz jest połowa porcja jeszcze.Ania dziś mu obiad podgrzewałam w mikrofali 8 razyjak zawsze sie zamelduje)dziekuje- oby droga byla szeroka i miala dobra przyczepnosc
i takie zimne mu samkuje
o prosze moze jak pospiewa to sie zmeczy i zasnie
A ja Laure mam juz spakowana
Nawet nie wiedzialam ze ona ma tyle ciuchow
Zaraz na Wspolnej a potem biore sie za swoje ciuchy i za pranie bo mam za 20min do rozwieszenia![]()

Uśnie 30 sekund przed koncem czasu ?Daję jej cz\as do 21, 15... zobaczymy ile czasu dzisaj to będzie trwało...![]()

Ale dzisiaj jej to nie rusza o dziwo...