Mama Helenki
i Aniki :D
A ja moją dzisaj nauczyłam śpiewać pada śnieg 
Dziewczyny chyba spią
Spadam lseczki poleżeć
Jutro będę nadawać od Mamy... JAk mi się uda 
Dobranoc

Dziewczyny chyba spią

Spadam lseczki poleżeć

Dobranoc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
milego wieczoruoj babki to ja spadam bo monż czeka na żonemamy jeden tv do kompa i tele więc nie mam wyjścia monż każe mi wlączyć tv. Trzymajcie się i myślcie o palemkach i upałach
![]()
wiesz co sama nie wiem.dziś ma taki jakiś dziwny dzień,M mówiła ze przez cały dzień miała pomysły nie z tej ziemi,nie słuchała się i marudziła a jak przyszłamz pracy to napaliła się na włażenie po szafkach,normalnie nie wiem co w nią dzis wstapiło
Oliwka już w łóżeczku,zamiast spac to sobie śpiewapioseneczkę z Hefalumpów" plum plum żabka dała dziś nura w staw ,plum plum zanurzyła się w nim"
a teraz jedzie pociąg z daleka.ale ma repartuar![]()
A ja moją dzisaj nauczyłam śpiewać pada śnieg
Dziewczyny chyba spią
Spadam lseczki poleżećJutro będę nadawać od Mamy... JAk mi się uda
Dobranoc![]()
co ona ostatnio ciągle tego harego ogląda ???Laura oglada Harego na tvn i juz placze ze nie chce spacTo jest jakas kara dla niej
![]()
co ona ostatnio ciągle tego harego ogląda ???![]()
a nie boi sie tego oglądać????puszczaja na tvn to ogladalali lubi dzieci a skoro tam same dzieci w filmie to chce ogladac
![]()
ale piekne Anilki, cudneMiłej nocki ja też tylko fotki wrzucę i uciekam,bo M tak mi dzisiaj w kuchni pomagał,dywan odkurzył, podłogi pomył,że nie wypada przed kompem siedzieć
a nie boi sie tego oglądać????
no to masz pomocnika,fajnieMoaj Lali dzis gotowala obiadek
Normalnie mame wyreczyla a oto dowod