reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to ja chyba zakonczylam sprzatanie na dzisiaj:tak::tak::tak::tak:Wzielam sie za wszystkie pokoje i tak w kazdym z nich lataly meble,ciuchy i zabawki:szok::tak::tak::tak:Okna i balkon byly pootwierane a i tak bylo mi goraco:szok::szok::szok:No ale jestem zadowolona ze swojego sprzatania:tak::tak::tak::tak:Zaraz inaczej;-):-)
Mlode juz leza bo mi dzisiaj krocej pospaly,Dominik u siebie a ja siedze sobie z capucinko:tak::tak::tak::tak:Zaraz odgrzeje sobie ta moja pizze od wczoraj:-):tak:

No to ja chyba zakonczylam sprzatanie na dzisiaj:tak::tak::tak::tak:Wzielam sie za wszystkie pokoje i tak w kazdym z nich lataly meble,ciuchy i zabawki:szok::tak::tak::tak:Okna i balkon byly pootwierane a i tak bylo mi goraco:szok::szok::szok:No ale jestem zadowolona ze swojego sprzatania:tak::tak::tak::tak:Zaraz inaczej;-):-)
Mlode juz leza bo mi dzisiaj krocej pospaly,Dominik u siebie a ja siedze sobie z capucinko:tak::tak::tak::tak:Zaraz odgrzeje sobie ta moja pizze od wczoraj:-):tak:
To ja zapraszam do siebie..u mnie też będziesz mieć co sprzątać:tak::tak::tak: a Michał mi się obudził po 30min spaniu:szok::szok::szok:ja nie wiem co mu jest!! To 3 razy krócej:szok::szok::szok: będę mieć okropny dzień:crazy:

Witam :tak:

Ja tylko na chwilkę, na oczy nie wiedzę ze zmączenia :szok::eek: Machnelysmy z mama 150 pierogów :szok:

Co najwazniejsze;

Madeuska, 100 lat albo więcej :tak: Zdrówka, kasy i pociechy z synusia kochanego :tak:

Cześć Mamita:-) oj ja obkupiłabym się, ale mnie interesują promocje 70,80%:-p

:szok::szok::szok::szok::szok:jakie Ty masz dziwaczne upodobania kulinarne:szok::szok::szok::szok: skarpey Ci się marzą????:szok::szok::-D:-D:-D:-D
oj babki a u mnie tragedie z samego rana....zalało nam sufity.......
To niedobrze z tymi sufitami :no::no::sorry:

a ser żółty topiony lubisz? tez śmierdzi skarpetami:-p

uuu to nieciekawie:no:
Ja ser topiony mogę jeść sam prosto z opakowania
uwielbiam sery a najbardziej cammemberty mniam...

MEDEUSKA

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA I KOCHANEGO SYNUSIA:-):tak:

BUZIACZKI
przyłączam się do życzeń.
Wszystkiego NAJ

mamusiu ja ci posprzatam:-d:-d:-d:-d:-d
słodkie.:-D:-D:-D

Witam się.
Godzinkę temu wróciłam ze szkoły.
Wigilia była super.
Wróciłam najedzona na full,ale ciacha jeszcze przywiozłam,bo dużo zostało i każdy zabierał na odchodne co chciał.

Uciekam bo,obiadek trzeba robić,ale musiałam do Was najpierw zajrzeć :-D:-D:-D

ps.
Dziewczyny potrzebuję dobry przepis na karpia w pieczarkach lub z pieczarkami.:-)
Przeszukać notatki kulinarne plizzz....

Witam w mroźne popołudnie.choinka,kupiona ale nie przywieziona,bo się w samochód 2 nie zmieściły,bo M musi złożyć siedzenia.
Słoninka się topi,Julu w wannie chlapie,bo włosy mu ścinałam a M z Olkiem na sanki poszli:tak:.Spożywka już kupiona i dziś pierwsze ciastka drobne będę piekła - maszynkowe ze skwarek.:tak:
Medeuska wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowka, sexu i radosci oraz zycia pelnego milosci!!
Z całego serducha się dołączamy:tak:.

ojoj to u was tak kulinarnie:szok: a ja chyba nic nie będę robic słodkiego bo co ja mogę bez piekarnika.....chyba że doradzicie coś ciatkowego nie pieczonego.....a z rybką w pieczarkach nie pomogę:no::no::no::no:ale zjadłabym:tak:. Marta czekamy no fotke choinki:tak: kupiliście żywe?? A my kończymy malowanie ścian bo jeszcze sięz tym bujamy:wściekła/y: i kupiliśmy własnie światła na sufit te punktowe halogeny...qwa jakie to drogie a na całej chacie potrzebujemy ich 26!!!!!:szok: ale w końcu będzie wyglądać jakoś ta nasza piwnica...a z tymi sufitami zalanymi to koszmar....prady w wodzie mało co a byłoby gorąco:no:

Możesz zrobić rafaello :-D:-D
Rafaello na krakersach,więc piekarnik Ci nie jest potrzebny,tylko lodówka do schłodzenia.:-D:-D
Może być jeszcze ptasie mleczko,sernik na zimno lub moje Wenus,ale to można na gotowym spodzie biszkoptowym Delekty.
Jak masz mikrofalę to są też przepisy na pieczenie w mikrofali.
Mogę poszukać jak chcesz.

Ostatnia edycja:
reklama
AS słońce moje!!!!:-) takie cudeńka jakieś co pół dnia nie muszę robić a żeby na słodko... mikrofali nie mam:no::no::no:ale lodówki za to się dorobiłam:tak::tak::tak: Biszkopt to jeszcze pikuś gdzies upieke;-) jak coś znajdziesz to dawaj a jak jest w książce to napisz jak sie nazywa to se znajdę ..nie będę Cie aż tak wykorzystywać;-):-)

Do góry